Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
válasz
tomboy0013 #598 üzenetére
A vízhűtésen én is fennakadtam.
A liquid az folyadékot jelent így bármi más lehet vízen kívül. Sanszosabbnak is tartom, hogy valamilyen folyékony fémötvözet van benne, mint ioncserélt víz. -
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #595 üzenetére
Ez aztán komoly teszt, még azt sem tudják, hogy nem retina szkenner van a telefonban és nagyjából ellent mondanak az eddigi összes tesztnek meg tapasztalatnak amit olvastam a témában
Még kamerára is azt mondják, hogy nem annyira jó... pff Meg ez a vízhűtés...
Eddig a melegedést is mindenhol az XL esetén írták erősebbnek itt meg a sima... Hát nem tudom. -
Ágógreen
senior tag
lényeg, h jobb az XL mint ahogy mondtam eddig is.
-
gmaci
tag
mi van, megállt a fórum, nincs senkinek mondandója, tapasztalata?
-
Ágógreen
senior tag
nem gondoltam volna hogy a 950 XL a leghangosabb:
speaker test (Z5, 6S, V10, 950XL).
ez nagyon jó hír -
Ágógreen
senior tag
nana, itt kicsit mást mutat az összkép.
...amúgy is nagyon korai még erről nyilatkozni, de ha valaki tudja miről beszél, akkor nem mondja azt ,hogy a 808 gyorsabb mint a 810. lehet még pár hétig gyorsabb, de aztán kifújt ez a történet... lássuk már picit reálisabban a dolgokat.
-
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #579 üzenetére
Vagy inkább beszéljen EZ a videó.
-
jose999
senior tag
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #580 üzenetére
Ahogy előttem leírták nem a proci miatt dadogott és közben frissítettek is rajta és még fognak is.
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #580 üzenetére
kapott azóta firmware frissítést dokkoló és az app is emlékeim szerint
-
válasz
tomboy0013 #579 üzenetére
És. A continuum melyiken dadog jobban? Azt írták meg néha azért meg megakad.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #578 üzenetére
Akkor ismét beszéljen helyettem egy videó. Itt megmutatkozik a csudajó 8 mag előnye. Vagy inkább mégsem. Az esetek nagyjából felében gyorsabb a 950 látványosabban az XL-től, a többi változó, vagy egy szinten vannak vagy egy picit jobb az XL. Látod papíron hiába jobb ha a valóságban rosszabban teljesít mint a 808-as 950.
Mellesleg a 810 mellet is lehet érzelmi alapon dönteni, jelen esetben például ez látszik hiába a szemmel látható hátrány te már eldöntötted magadban a dolgot. -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #577 üzenetére
...akkor én egy állat vagyok
810 > 808
Nyócmag > Hatmag -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #575 üzenetére
akkor inkább majd mensi után nézz vissza.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #573 üzenetére
áá, trollkodsz itt, értem
akkor ezt most benéztem
oké, 1:0 oda -
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #571 üzenetére
akkor pontosítok:
808 középkategória-felsőharmada
810 felsőkategória...amúgy sem kell meggyőznöd, már rég meggyőztem én magamat
ja és nekem az pont jó ha itt egymást terelitek 808 irányába, mert akkor XL zuhanni fog pöpecennuffsaid.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #570 üzenetére
Mert semmit sem számít ? Papíron szép de gyakorlati haszna nincs. Természetesen nem gond ha te több pénzt szeretnél kiadni valamiért ami kevesebből is megoldható. De ne állítsd már be úgy mintha bármiben jobban működne egy XL mint a sima 950, mert ez nincs így ez azért még tesztekből és videókból is kiderül ha eleget megnéz és elolvas az ember. Mellesleg a Snapdragon 8-as sorozatban felsőkategóriás telefonokat adnak ki nem közepet... Az LG G4 szerinted egy középkategóriás telefon?
Túlzásokba azért ne essél.
"LPDDR3 és LPDDR4 sem mindegy nekem." Na és ez ugyan miért nem mindegy neked? Nem alszol jól ha a 3-as van a telefonodba vagy mi?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #569 üzenetére
na pl pont ezé lenne rossz érzésem sima950 megvétele után. 930 majdnem hozza azt a szintet.
de amúgy nem értem, hogy miért kéne nekem középkategóriás processzorral rendelekező flagship 2015 végén ? főleg, úgy hogy a 810 hűtés meg van oldva.LPDDR3 és LPDDR4 sem mindegy nekem.
"Overheating issues are expected to be non-existent thanks to the liquid cooling technology that Microsoft has built in. The latter has been inspired by the cooling system found in the Surface Pro 3, Microsoft brags."
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #555 üzenetére
Lumia 930 vs 950XL Speed test
Gondolkodj el akkor a 930 vásárlásán is mert 1-2 esetben lövi gyorsaságban az XL-t amiben a nagy brutális 810 van ugyebár ami folyadék hűtés ide vagy oda nem hinném, hogy kevésbé melegszik mint egy 930 a külföldi fórumokon olvasottak alapján (persze személyes tapasztalat nincs csak 930 esetén)... -
jeni
félisten
-
Ricardo
titán
A snapi 810 szerintem nem lett tűl jó, így a 808 jobb választás lehet, folyadékhűtés ide vagy oda.
-
alfagyuri
tag
Sziasztok!
Ma volt kezemben mind a két típus jól megtudtam taperálni és szerintem nem rossz nem sorjásak a gombok egyszerűen sarkosra van csinálva nincs legömbölyítve és ez jól áll neki.Ha sorjás lenne akadna a beleakadna a körmünk és én ilyet egyiknél sem tapasztaltam.A műanyagjával sincs semmi gond nem recsegett és nem volt gagyi hatása.HTC is árul és még egy párat láttam hasonló áron ugyanolyan műanyagból.Működését nem tudom viszont mert ahhoz több idő kéne de,hogy nincs a kisebbikben fm rádió az elég szégyen.
-
Ágógreen
senior tag
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Ágógreen #555 üzenetére
SIM nélkül WiFi hálózaton (ugyanott) streamelünk HD adást a MindigTV segítségével és megnézzük, hogy milyen gyorsan merül le. Ez nyilván nem full egzakt, de összehasonlítható és csak egyféle felhasználást feltételez, a hardvert azért valamennyire igénybe veszi, végig van adatforgalom és megy a kijelző.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
tomboy0013 #553 üzenetére
950 azért gyorsabb.
pont ezek az apró tizedmásodpercek ami miatt realworld sokkal élvezhetőbbé tesz egy rendszert az új modell.
mondjuk nekem képdokkoló nem köll, de akksi idő és minimális sebesség előny megér 30rugót nekem a sima 950hez képest az XL. fogásra meg sokan mondják, hogy XL előnyösebb összességében. amúgy sem volt phabletem, most majd kipróbálom. meg navihoz is akarom használni, ott pedig minél nagyobb annál kényelmesebb a szemnek.
a tesztelő ascendensétől véletlenül nem függ az akksiidő ? jéhzus. hagyjuk már a baromságokat.
ha nem reprezentatívak a pontok akkor az egész pontozásnak semmi értelme. -
varesz11
tag
válasz
Ágógreen #552 üzenetére
Azért vegyük azt hozzá, hogy ezek személyes vélemények két külön tesztelőtől.
Nem hiszem, hogy egymáshoz képest reprezentatívak a pontok.Plussz ha ez lenne a szempont, akkor mindenki csak Nokia 3310-et venne, mert annak az aksi ideje legalább egy hét, szóval minimum 50 pontot kellett volna itt kapnia a 10-ből.
Szerintem a méret sokkal fontosabb szempont általánosságban, ha két nagyon hasonló belsővel rendelkező telefonról van szó, mint az a plussz fél óra üzemidő.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Ágógreen #552 üzenetére
... Kisebb telefonnál azért ne csodálkozzunk ha kisebb akksi fér bele
Ezért van a gyors töltés, 20 perc alatt belepumpálod a negyedét. Az akksi is cserélhető és még mindig jobban kijössz árban ha csere akksit veszel hozzá amit gyorsan átdobsz ha olyan környezetben vagy ahol nem tudsz tölteni mintha az XL-t veszed ami függetlenül 30-cal drágább. De ha Telekomnál veszed a sima 950-et akkor meg nagyából 60-nal olcsóbb mint az XL függetlenül mert az ugye nincs szolgáltatónál.
-
Fiery
veterán
Amennyiben egy egesz hordanyi Win10 Mobile keszulek erkezett volna november elejeig, azt mondom, talan igazad lehet. De a Lumia 550, 950 es 950XL triobol amugy sem fog milliokat eladni a Microsoft. Es ha eladja vagy nem adja el, mi a kulonbseg? Egyik esetben amugy sem fogja megvaltani a vilagot, a masik esetben pedig nem a vilag vege jott volna el. Sot, le merem fogadni, hogy tul sok penzt se keresnek ezzel a bulival, legalabbis elhanyagolhato $$-t, mint amit a tobbi uzletag hoz. Egy HTC vagy egyeb kisebb hardver gyarto cegnel nyilvan letkerdes lett volna az unnepi szezon elkapasa az uj termekekkel, de a Microsoft nem reccsent volna meg, ha tavaszra kellett volna eltolni a Win10 Mobile es vele egyutt az uj Lumiak rajtjat is. En szemely szerint meg vagyok rola gyozodve, hogy sokkal tobbet art egy permanens, napokon, heteken, honapokon ativelo rossz sajto egy cegnek, mint az a "rongyos" parmillio dollar, amivel tobb kerul a zsebukbe iden. Jovore ugyis elbukjak azt a penzt, mert amint a fanok megvettek maguknak a 950/950XL-t, onnantol jon megint a melyrepules
Egyszeruen fel nem tudom fogni, hogy miert kepes me'g Satya vezenyletevel is tovabb szorakozni a WP-szimpatizansokkal a Microsoft. A WP7 ota arrol szol a WP, hogy "majd a kovetkezo verzio, majd jovore, majd figyeld, az mit fog guritani". Azt hittem, a WIn10-zel vegre helyere kerul az egesz platform, vegre a jelenben fog jol mukodni az egesz gepezet. Erre megint lehet varni a kovetkezo frissitesre es a kovetkezo hullamban erkezo telefonokra. Agyrem.
-
tomboy0013
veterán
Honnan veszed, hogy bebukták. Mellesleg a negatív reklám is reklám. Sokan már csak azért elmennek személyesen megnézni, hogy valóban olyan rossz-e mint sokan állítják. És persze biztosan pozitív csalódás lesz sokak számára akik nagyon rosszra számítanak. Lehet így még több vevőre tesznek szert mintha szimplán tetszene mindenkinek de nem lenne benne semmi amivel nagy port lehetne kavarni.
Nem azt mondom, hogy feltétlen így lesz, de ne mindig csak egy oldalról közelítsünk meg dolgokat.
És ahogy Woland is írja ha jövő év elején jelenik meg a kutya nem veszi ha sokkal jobb állapotban lenne mint most akkor sem, mert a termékeladás ünnepek után pang ez köztudott.(#548) Ágógreen: Miért lenne bolond? Mert 1 század másodperccel később indul el egy alkalmazás? Aki nem péklapátot akar annak tökéletesen megfelel a 950 is, semmivel sem rosszabb az XL-től. Sőt ahogy olvasom annak legalább nem nyekereg a hátlapja annyira feltűnően.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
gretzky77 #533 üzenetére
...mondjuk aki 600€é vesz telót az nem 10€ postaköltségeken fog nyavalyogni
mozo nélkül nekem ez a teló amúgy sem adja. az XL és sima között meg olyan picit az árkülönbség, h szerintem bolond aki a pici/lassabbat veszi. szerintem mindenféleképpen jó rendszer lesz ez, de csak január közepétől.... vagy inkább február eleje. -
Fiery
veterán
SZVSZ egyszerubb lett volna mindent elhalasztani, beleertve a 950/950XL piacra dobast is, amig kigyomlaljak a hibakat a Win10 (Mobile)-bol. Egyszeri arcvesztes lett volna, egyetlen hir a mediaban, ahelyett, ami most megy, ami a folyamatos rossz sajto tipikus esete
A konstrukcios es szoftveres hibaktol me'g azoknak is elmegy a kedve a Win10 Mobile-tol ill. a Lumiaktol, akik egyebkent nyitottak voltak egy uj platformra...
-
Fiery
veterán
Vissza lett vonva a 29-es frissites --> Microsoft pulls Windows 10 Mobile 10586.29 update as it investigates installation issues
(szerintem jol tetted, hogy feladtad)
-
Ricardo
titán
Végigolvastam a topicot. Hihetetlen mi megy itt
Ezek után mindenképpen meg szeretnék majd élőben nyomkodni egy példányt valamelyik üzletben, mert bár nem szándékozom venni (pár napja vettem egy 640-et hogy megismerkedjem a rendszerrel), de az itt olvasottak kíváncsivá tettek. Az anyaghasználat, a gombok kialakítása, nyekergés. Mindenképpen megnézek egyet, hogy milyen kézben fogni.
-
Locutus
veterán
válasz
tomboy0013 #539 üzenetére
Nem, jelenleg sem ajánlja fel. Egyébként hol látod ezt, hogy jött egy fix?
Bár már nagyon nem is érdekel... -
gerii
addikt
A hátlapnyikorgás valószínűleg a rossz min.ellenőrzésnek, rosszul tervezett tűrésezések miatt van. Pl, a telefon kicsi, a hátlap nagy lett, és így a pattanó kötések nem feszülnek be, hanem rés van közöttük-> nyikorog (a tabletem is ilyen). Lehet hogy egy "kisebb" hátlap pont jó lenne hozzá és nem nyikorogna, csak ezt a gyárban kellene párosítaniuk. Persze ez lehetetlen, jól meg kellett volna tervezni.
A mikrofon furatok is elég béna megoldások, ezt bárki megmondhatta volna nekik, idióta volt az ezért felelős ember.
-
-
Locutus
veterán
Nos, bármennyire is igyekeztem megbarátkozni ezzel a 950XL-el, ma eldöntöttem hogy visszaküldöm.
Több dolgot is imádok a telefonban, mint pl a fekete előlapba szépen beleolvadó kijelzőt, az iris felismerést, a fényképezőjét, a csempés start letisztultságát, a baromi jól működő edge böngészőt, a kiválóan használható billentyűzetét... sajnos van több dolog, ami olyan szinten felbasz már, hogy nem tudok "másfelé nézni".
Az egyik fő probléma a hátlap minősége. A műanyaggal még nem lenne bajom, meg szép is, de hogy nyekereg... és nem kicsit... a bal alsó sarokkal chewbaccás videót lehetne forgatni a youtubera, de legalább 3 másik ponton is nyekereg még. Ezenkívül az oldalsó gombok minősége kritikán aluli. Élesek, lötyögősek. Beszéltem egyik külföldi fórumon egy userrel, és azt írja, hogy még a mozo hátlap sem 100%-ban szünteti meg a nyekergést, csak sokat csökkent rajta. Most komolyan? Még ha plusz 60 eurót elköltök rá, akkor se lenne tökéletes? Eleve az felbasz, hogy gyárilag nem kapok jó hátlapot, de akkor még reményem sincs egy nyekergésmentes telefonra? Nemtom mit gondoltak ezek... A hab a tortán, hogy az egyik felvett videómon is rajta van, ahogy nyekereg közben a kezemben ahogy tartom. Mozo tokra meg még várjak is 4 hetet, hogy addigra vissza se veszik a telefont se, ha "netán" mégse fasza azzal se.
Aztán ott a bluetooth fagyás. Nem tudom kihangosítva használni az autóban, márpedig nekem ez nap mint nap kellene. Szégyen a köbön, hogy egy M$ szintű gyártó nem tudja 1-2 napon belül orvosolni, vagy hogy ez nem derült ki a tesztelőknél, insidereknél, stb. Hihetetlen. Tele az összes fórum ezzel a hibával, és egy hete se bú se bá, hogy mikor fogják javítani egyáltalán. Meg még changelogot se adnak ki semmiről. Hát akkor bekaphatják... Ráadásul ha bekapcsolva hagyom a BT-t, sokkal gyorsabban is merül a telefon, mint a Note3.
Aztán ott a .29 frissítés. Egy hete kint van már igaz? Na nekem nem. Meg úgy ötvenezer másik telefonra sem. Mert ebben is elbasztak valamit, és meg se jelenik. Csináljak hard resetet, de úgy se mindenkinek jelenik meg, ezért lépjek be insiderbe... hát hogyne, amikor ott majd még azt se garantálják, hogy telefonhívás működik, meg lehet vissza se veszik ha elbasz valamit.
Aztán ott vannak az élőnek nevezett csempék. A facebooké 2 napja ugyanazt mutatja. Azt, amit már rég megnéztem. Szerintem az a kis "f 2" ott égne be a glance screenbe is, ha nem indítgatnám újra a telefont. A messengeré csak úgy szimplán semmit se mutat. Néha egyből jönnek az üzenetek vele, néha egy óra múlva. Ahogy az időjárás is csak hébe hóba aktuális. Az egyetlen ami tényleg élő, az a kontaktoké meg a storé. Köszi. Kell mint szar a zsebbe. Még az outlookos sincs tekintettel arra, hogy mit néztem már meg a PC-n, exchangen, weben stb. Androidon miért megy ez, itt meg miért nem, a saját szoftverükkel, szerverükkel, stb. Vagy pl miért kezd el minden ok nélkül melegedni, mikor semmit se csinálok vele? Vagy miért nem szinkronizál a onedrive? Vagy egy csomo store oldalról, meg ms appból miért dob át a böngészőbe, hogy jelentkezzek be az accountomba? Vagy a facebook app is miért dob át folyton a böngészőbe, ha valami bejegyzést meg akarok nézni?
A "kiválóan" kitalált nyílások a telefonon már most tele vannak porral. A mikrofonok lyukjai, a hangszórók. Az éles gombok meg szösszel. Még a fényképező rész keretébe is van szösz beakadva, mert persze az is éles.
Vagy hogy a continuum dockomra 10 napja nem tudott büffenteni semmit a M$ support. Az ok, hogy jogosult vagyok rá, de azt se tudják miért nincs offers appom, azt se tudják miért nem tudom letölteni, de majd egyszer emailben értesítenek hogy mi lesz. Aha.
Több az apróság köztük, igen. De ezek miatt elfogyott a türelmem. Szerettem volna kitartani mellette pedig. Gondoltam kihúzom karácsonyig, és majd akkor döntök, de nem látom a fényt az alagút végén. Itt a vége.
-
btudos
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #536 üzenetére
Achso, nem szóltam.
Azt hittem ha már újratölti a cím beírása után az adatokat, beleveszi a szállítást azzal a lendülettel.
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #531 üzenetére
Igen, a piros az én ízlésemnek is hogy mondjam... sok egy picit.
Élőben lehet, nem ennyire hivalkodó, de nem tudom, élőben látok-e majd ilyet valamikor. -
jose999
senior tag
(#527) Ágógreen én a barnát rendeltem
-
Ágógreen
senior tag
Írtam egy kérelmet aranykeretes feketebőr-hátlapú Mozo tokra a csapatuknak.
Eddig a piros volt csak elérhető aranykerettel...Ma ezt a választ kaptam tőlük:
Thank you for your email and interest.I will definitely forward your suggestion to our design team, however at the moment we're fully booked with producing the current models, so can't really promise anything.
-
törölt tag
válasz
varesz11 #524 üzenetére
Köszi az infót! Tegnap az Europarkban a Mediában én is láttam 950-et, de csak a polcon a dobozában, kitéve sajnos nem volt belőle.
Akkor esélyes, hogy várnom kell a tapicskolással, legalábbis ami az XL-t illeti. (A tulajoktól nagyon rendes a felajánlás, de laikus érdeklődőként egy-két perc nézegetés nekem bőven elég, ezért inkább boltba mennék.)
-
varesz11
tag
válasz
#72042496 #523 üzenetére
Media Marktokba kezd beszivárogni. Én vasárnap voltam az Árkádban, ott egyelőre csak egy 950 volt, de lehet lesz XL is.
Telekomot kérdeztem, ők azt mondták hogy ünnepek után várható, hogy nyomkodható formában kiteszik üzletekbe, de ott egy Facebookos elejtett komment alapján nem tervezik egyelőre az XL bevezetését, szóval ott is max sima 950-re lehet számítani. -
törölt tag
Sziasztok!
Hol lehet Budapesten belül megnyomkodni egy ilyen telefont? Olyan hely lenne jó, ahol van 950 és 950 XL is. Megnézném már, hogy legalább kívülről milyenek, mert ezen a fórumon az életben nem fogok kiigazodni.
-
gretzky77
veterán
Aki budapesti és meg tudunk beszélni egy talit nagyon szívesen felajánlom nyomogatásra a 950-em, mert elfáradtam a bizonygatásban, hogy nincs semmi baja se szoftveresen se hardveresen és nyekergés sincs.
-
hroberto
veterán
Szinte csodaszámba megy ilyen véleményt olvasni ebben a topikban.
Nekem is kiszemeltem a 950, de mér kezdek elbizonytalanodni. De olvasva a véleményed, ma elmegyek és megnyomkodom, mert nem tudom elképzelni, hogy annyira gagyi lenne az anyaghasználat mint ahogy többen írták. -
razzorr
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
Azt esetleg nem akarod megosztani a fórumlakókkal hogy mit reggeliztél,mert az se érdekel senkit.
Ne haragudj nem személyeskedés,de tudod nem kell kimondani,leírni mindent,ami gondolati síkon megfogalmazódik benned.
Inkább a telefonról olvasnánk minél többet,ha már ez a telefon topicja és nem a "fáradt gőz" Béke. -
jose999
senior tag
Nem merném azt állítani, hogy jobb,mint a G4 . De hogy nem rosszabb, az tuti. Kijelző, kamera egyértelműen jobb! Nálam az említett hibák (kopp-kopp) sehol nincsenek! És ahogy a fórumot olvasom, a legtöbb tulajnál sincs semmi gubanc. Sajnálom azokat, akiknél jelentkezik valamilyen hiba, de szerintem a garancia megoldja
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm
-
VaDy
tag
Igazad/igazatok lesz! Tényleg saját kézből kell kipróbálni a telefont, nekem még a kezembe se volt, de már az eddigi hozzászólásokat elolvasva (recsegős hátlap, rossz üzemidő, bugok, random kikapcsolások stb. +jó páran vissza is adták már) ^ elment tőle a kedvem, erre jössz te és azt mondom jobb mint a G4 , amikor én egy G2-t nem merek rá lecserélni!
Jajjj nekem! -
.LnB
titán
Biztos leírtátok már páran előttem, de szeretném én is leírni a véleményem.
Jó pár éve Windows Phone user vagyok. Szeretem, a hibái ellenére is.
De ez most nekem csalósás.
Tudjuk mi a baj a WP-vel, az appok. És kevesen veszik. Ez a kettő oda-vissza összefüggésben van.
Erre most kiadnak egy félkész, gagyi anyaghasználatú, drága, flagship telefont. Nem éppen ez kellett most. Ez nem jó így senkinek, se a MS-nek, se a felhasználóknak. Ettől nem fog beindulni a szekér, nem lesz több, jobb app. Hiába vagyok én megelégedve a kínálattal, azért "hiányos".Elkeserítő ez a telefon, így kiadni. Hiába a sok innovatív dolog ha egyik sem működik még 100%-osan.
-
jose999
senior tag
válasz
Ágógreen #497 üzenetére
1: Akksi idő nekem oké, bár kicsit többet vártam. (Azért oké, mert a G3-G4 idejét lazán hozza. Ugye ahhoz tudok viszonyítani)
2: Ház, mint mondtam nálam nem nyerekreg. Talán ha nagyon erősen nyomom, a bal alsó sarkában meg tudom nyekeregtetni, de azt úgy kell tennem, ahogy a napi normál használat során nem teszem. Viszont ennyit ki tudok csikarni a G4-ből is, prőbáltam!
3ekete XL Dual Sim. Hátlap anyagminősége a bőr G4-hez képest gagyi (ahhoz mi nem az
), sima műanyag G4-hez, G3-hoz, G2-höz képest viszont (na ez nem fog tetszeni sokaknak!!) minőségi érzete van! Hajlítgatni nem fogom, bocs
-
QwErTy42
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #503 üzenetére
Fura helyen dolgozhatsz.
-
Fiery
veterán
válasz
mrhitoshi #492 üzenetére
Valoban nem rossz dolog a cserelheto hatlap, de az nem zarja ki azt, hogy szinesebb, erdekesebb, izgalmasabb legyen (lett volna) a telefon dizajnja. Es sajnos az idei ev pont nem a praktikumrol szolt, hanem minden vonalon az uvegrol es a femrol. Amikor mar a Samsung is beadja a derekat, az mar jelent valamit
-
QwErTy42
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
Hol álmodtad ezt?
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
confuser #488 üzenetére
A business egymás mellé rakja az S6-ot, 6S-et meg az 950-et, azon nyomban kukázza a Lumiát. Ennyit a business telefonokról. Alsó kategóriában van keresni valója(de nem a 950-nel), mert a vezetők általában lekakiklják, hogy mit használnak a dolgozók. De nekik felső kategóriás telefon kell, a 950 meg nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest