Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Valami baja van a tápomnak
- Házi hangfal építés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Nem merném azt állítani, hogy jobb,mint a G4 . De hogy nem rosszabb, az tuti. Kijelző, kamera egyértelműen jobb! Nálam az említett hibák (kopp-kopp) sehol nincsenek! És ahogy a fórumot olvasom, a legtöbb tulajnál sincs semmi gubanc. Sajnálom azokat, akiknél jelentkezik valamilyen hiba, de szerintem a garancia megoldja
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm