Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Nem merném azt állítani, hogy jobb,mint a G4 . De hogy nem rosszabb, az tuti. Kijelző, kamera egyértelműen jobb! Nálam az említett hibák (kopp-kopp) sehol nincsenek! És ahogy a fórumot olvasom, a legtöbb tulajnál sincs semmi gubanc. Sajnálom azokat, akiknél jelentkezik valamilyen hiba, de szerintem a garancia megoldja
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest