- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, bármennyire is igyekeztem megbarátkozni ezzel a 950XL-el, ma eldöntöttem hogy visszaküldöm.
Több dolgot is imádok a telefonban, mint pl a fekete előlapba szépen beleolvadó kijelzőt, az iris felismerést, a fényképezőjét, a csempés start letisztultságát, a baromi jól működő edge böngészőt, a kiválóan használható billentyűzetét... sajnos van több dolog, ami olyan szinten felbasz már, hogy nem tudok "másfelé nézni".
Az egyik fő probléma a hátlap minősége. A műanyaggal még nem lenne bajom, meg szép is, de hogy nyekereg... és nem kicsit... a bal alsó sarokkal chewbaccás videót lehetne forgatni a youtubera, de legalább 3 másik ponton is nyekereg még. Ezenkívül az oldalsó gombok minősége kritikán aluli. Élesek, lötyögősek. Beszéltem egyik külföldi fórumon egy userrel, és azt írja, hogy még a mozo hátlap sem 100%-ban szünteti meg a nyekergést, csak sokat csökkent rajta. Most komolyan? Még ha plusz 60 eurót elköltök rá, akkor se lenne tökéletes? Eleve az felbasz, hogy gyárilag nem kapok jó hátlapot, de akkor még reményem sincs egy nyekergésmentes telefonra? Nemtom mit gondoltak ezek... A hab a tortán, hogy az egyik felvett videómon is rajta van, ahogy nyekereg közben a kezemben ahogy tartom. Mozo tokra meg még várjak is 4 hetet, hogy addigra vissza se veszik a telefont se, ha "netán" mégse fasza azzal se.
Aztán ott a bluetooth fagyás. Nem tudom kihangosítva használni az autóban, márpedig nekem ez nap mint nap kellene. Szégyen a köbön, hogy egy M$ szintű gyártó nem tudja 1-2 napon belül orvosolni, vagy hogy ez nem derült ki a tesztelőknél, insidereknél, stb. Hihetetlen. Tele az összes fórum ezzel a hibával, és egy hete se bú se bá, hogy mikor fogják javítani egyáltalán. Meg még changelogot se adnak ki semmiről. Hát akkor bekaphatják... Ráadásul ha bekapcsolva hagyom a BT-t, sokkal gyorsabban is merül a telefon, mint a Note3.
Aztán ott a .29 frissítés. Egy hete kint van már igaz? Na nekem nem. Meg úgy ötvenezer másik telefonra sem. Mert ebben is elbasztak valamit, és meg se jelenik. Csináljak hard resetet, de úgy se mindenkinek jelenik meg, ezért lépjek be insiderbe... hát hogyne, amikor ott majd még azt se garantálják, hogy telefonhívás működik, meg lehet vissza se veszik ha elbasz valamit.
Aztán ott vannak az élőnek nevezett csempék. A facebooké 2 napja ugyanazt mutatja. Azt, amit már rég megnéztem. Szerintem az a kis "f 2" ott égne be a glance screenbe is, ha nem indítgatnám újra a telefont. A messengeré csak úgy szimplán semmit se mutat. Néha egyből jönnek az üzenetek vele, néha egy óra múlva. Ahogy az időjárás is csak hébe hóba aktuális. Az egyetlen ami tényleg élő, az a kontaktoké meg a storé. Köszi. Kell mint szar a zsebbe. Még az outlookos sincs tekintettel arra, hogy mit néztem már meg a PC-n, exchangen, weben stb. Androidon miért megy ez, itt meg miért nem, a saját szoftverükkel, szerverükkel, stb. Vagy pl miért kezd el minden ok nélkül melegedni, mikor semmit se csinálok vele? Vagy miért nem szinkronizál a onedrive? Vagy egy csomo store oldalról, meg ms appból miért dob át a böngészőbe, hogy jelentkezzek be az accountomba? Vagy a facebook app is miért dob át folyton a böngészőbe, ha valami bejegyzést meg akarok nézni?
A "kiválóan" kitalált nyílások a telefonon már most tele vannak porral. A mikrofonok lyukjai, a hangszórók. Az éles gombok meg szösszel. Még a fényképező rész keretébe is van szösz beakadva, mert persze az is éles.
Vagy hogy a continuum dockomra 10 napja nem tudott büffenteni semmit a M$ support. Az ok, hogy jogosult vagyok rá, de azt se tudják miért nincs offers appom, azt se tudják miért nem tudom letölteni, de majd egyszer emailben értesítenek hogy mi lesz. Aha.
Több az apróság köztük, igen. De ezek miatt elfogyott a türelmem. Szerettem volna kitartani mellette pedig. Gondoltam kihúzom karácsonyig, és majd akkor döntök, de nem látom a fényt az alagút végén. Itt a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Fotó állvány eladó
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest