Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Tegnap OTAn jött frissítés. Azóta egyszer újraindult és egyszer kifagyott a rendszer. Fagyásnál kb 1 percig ledermedt aztán helyreállt.
-
Ágógreen
senior tag
-
Ágógreen
senior tag
még 1 problem: 950ről átmásoltam 830-ra egy 950el készült fotót bluetooth-al. sajnos a 830-on nagyon silányra redukálódott a minőség. nem tudja valaki ez hogy lehet orvosolni ?
279€ az XL németbe. ennyié piszok jó buy. nem értem h zuhanhatott ennyit. -
Continuum átviszi a hangot is a kijelzőre (TV-re)? Sajnos itthon csak monitorral tudom kipróbálni, de ezen nincs hangszóró és csak DisplayPorttal tudom nyomatni.
-
Ágógreen
senior tag
cső. valamiért magyarra van állítva a beállításoknál, de mégis a főmenüje német. hol kell átállítani azt is magyarra ? beállítások menü magyar... köszi lumia950
-
jeni
félisten
válasz
martinkeet #1587 üzenetére
szerinted érdeklik őket,hogy a martinkeet hűséges előfizetőjük,vásárlójuk a cégnek?
Válaszuk: minek is vetted meg a terméküket?
Lehet váltani más termékre,szolgáltatásra!
-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
jaffa 2843 #1585 üzenetére
pontosan
-
-
Jött ma hajnalban vmi frissítés, de oprendszer build nem változott, és újabban ki se írja hogy mégis mi frissül ugye. A többit nem jegyeztem meg, mi lehetett?
áááh, megvan FW update van, megjött a duplakoppos ébresztés.
-
jeni
félisten
válasz
zsoltzsolt #1580 üzenetére
offline vagy online módban megy?
-
Nos, nálam lefrissült az áruház és most nem indul. Így most semmit nem fogok tudni frissíteni, sőt ha állítok a scalingen akkor sem fog megjavulni, mert nem tud frissíteni az áruház?
Restart megvolt... -
jeni
félisten
válasz
hroberto #1543 üzenetére
ez a FM apps működik-e offline módban?
ha csak Online módban lesz csak használható vagyis Internet mellett akkor számomra a Microsoft 950XL felejtős lesz.
-
válasz
jaffa 2843 #1569 üzenetére
Nekem ilyen van vagy 4 hónapja, de egész jól bírja.
-
törölt tag
Valaki vett már Ebayről utángyártott akkufedőt? Fehéret vagy narancsot akarnék venni ha jó minőség. NFC és QI chip tudom hogy nincs bennük. Köszi.
-
nbware
senior tag
szerintem qrva jó lett, végre működik rajta minden, dupla kopp és ami kell
számomra tökéletes a telefon.
most telepíti még a 420ast
már be is laktam, nem állítottam vissza semmit, csak letöltöttem újra a programokat.
mindenem a felhőbe van tárolva, így a névjegyzék, naptár mind szinkronizálva vannak, smsket meg leszedte magától, nem is kellett az sms backup -
nbware
senior tag
Nekiálltam most OTA-n frissítani az fw egy újabbra, 2,6 gigát szed le, kíváncsi leszek
-
válasz
jaffa 2843 #1560 üzenetére
Működik a dupla érintéses "ébresztés"? Mikor jön ki stabil verzióra?
Köszi!
-
Na én is újrahúztam a nulláról az új FW-re a telót. Istenem, de hiányzott a double tap ébresztés, több, mint 2 évnyi G2-zés után.
-
confuser
senior tag
Nem tudsz recovery-vel fw-t frissíteni OS frissítés nélkül, ezért gyakran előfordul, hogy a recovery szerverén található image-ben régebbi OS build van. Ilyenkor telepítés után az OS-t külön tudod OTA frissíteni a legújabb buildre a már felrakott fw megtartásával. Másik opció, hogy megvárod az fw OTA frissítését, úgy marad a telefonon a meglévő build.
-
törölt tag
Windows Insider programban a Fast buildek mennyire szoktak bugosak lenni?
Gondolok itt arra, hogy eldobja-e a térerőt, vagy használhatatlan a kamera, stb?!
Köszi -
jeni
félisten
válasz
jaffa 2843 #1549 üzenetére
Yenkee YAC 2001 12V-s megy (hátránya,hogy 24V-tnem kezel de) mindkét ága 2,1A ami már 2 db Tablet töltésre is jó
Ennek az egyik ága a 2,1A ellenben jó a 24V csatlakozásra is. -
nbware
senior tag
Ha ota-n kötöm össze a géppel a telefont és leszedtem ezt a recovery tool progit, ott azt írja, van újabb firmware, de a windows verzió régebbi. érdemes emiatt resetelni a telefont, vagy nincs sok különbség?
-
Egy használható autós töltőt tud valaki linkelni, ami nem drága?
-
törölt tag
Érdekes dolgot vettem észre, este kikapcsolom a WiFit, reggelre viszont magától bekapcsol. Hiába kapcsolom ki, ő visszakapcsolja magának?
-
rambolo
tag
válasz
martinkeet #1521 üzenetére
Ma én is le akartam adni egy 930-ás készüléket és azt vettem észre, hogy a régi reklamációs forma nem létezik. Csak online chat van angolul és közösségi fórum. Kapcsolatokat megmozgatva az ms sales managerrel sikerült beszélnem és az említett Bíró Mariannt nem is ismeri sot nem csak ó hanem a Pesti iroda recepciosa sem. Valami nagy kavarodás van most, mert az átvevő helyek sem tudnak garit megnézni a rendszerben.
-
psg5
veterán
válasz
hroberto #1534 üzenetére
Valóban lehet a kis létszám
Igazából váltani akarok prémium kategóriára 735-ösről, de egyenlőre csak a win mobillal nem lőttem mellé legalábbis az alsó közép kategóriában. Legalábbis így érzem. Droiddal pl huawei g300, fél évig minden szép és jó volt de utána nem, fiam Samu A3-asa is hamar "lassú" lett. Ellenben 735-össel ami ezekkel szemben a win 10 frissítésig szenzációs volt.Valamint: sötétben szürkületben, beltéren készített fotók milyenek? Van különbség xl és sima 950 közt? Lehet nem is kell xl méret...
-
zsamiatt
őstag
válasz
Gabesz84 #1531 üzenetére
A szaggatás nekem is feltűnt. De ez nem gondolom, hogy normális jelenség lenne. Ha a miracast átvisz akadás mentesen full HD-s filmet akkor pont egy web oldal megjelenítéssel lenne probléma? Valami optimlizáció lesz. Amúgy meg a problémát nem oldotta meg, mert a sima USB eszközeimet nem tudom használni. Ezért írtam, hogy jó lenne valami vezeték nélküli dokkoló.
-
psg5
veterán
válasz
hroberto #1532 üzenetére
Köszi. Ha prémium érzés adott és win 10 új telón jobban muzsikál mint ahogy most a 735 osre 8.1-re frissítettem ( mert azért ez hagy kívánni valót) akkor tuti váltok. 735 óta a win nagyon bejött.
Nagyon tetszik hogy itt a topikban kevés a hsz.ebből azt szűröm le hogy kevés a hiba is😁
-
hroberto
veterán
-
válasz
zsamiatt #1530 üzenetére
Bármilyen miracast eszközzel megy a képernyőmegosztás része. Én egy LG TV-vel próbáltam, viszont nagyon nagy a késleltetése.
Filmet nézni jó, meg képeket mutogatni, de netezésre már alkalmatlan. Késik az egér mozgása vagy 21-2 másodpercet, wireless szerintem használhatatlan.Mondjuk lehet más eszközzel jobban tud működni, de a vezetéknélküli képátvitelben annyira nem hiszek
-
jeni
félisten
a HP-n is más dokkoló van,ezek szerint a Microsoft féle nem vált be,és más Windows mobil gyártók inkább a sajátjukat építik be?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Tesztek alapján (még élőben nem volt érkezésem hozzá) nem igazán prémium kategóriás az anyaghasználat. Igaz ez a gyakorlatban? Recseg-ropog?
735-ösről váltanék, de csak-ha full-os érzetem lesz tőle -
jeni
félisten
válasz
martinkeet #1522 üzenetére
Ez alapján hülyére veszi a 950-sőt a 950XL-t. Bár érdekes képen ebből is kihagyták a rádió funkciót.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1519 üzenetére
70K FT lenne egy kijelző csere.
100-ért már találok nem hivatalos garanciával alig használtat.
Lehet,hogy megy a fiókba a telefon.
Megvárom ,hogy mit hoz ki a HP az Elite X3-ből.
Ha az is kudarc lesz ,akkor befejeztem WP fronton ,annak ellenére ,hogy szinte nélkülözhetetlen a Microsoft a munkám során. -
martinkeet
aktív tag
-
pzstm
titán
válasz
martinkeet #1518 üzenetére
hol kerested őket? Milyen csatornán?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
martinkeet #1518 üzenetére
A válasz igen 🙂. Nálam 930 esetében volt kijelző törés, bementem egy Care-be, ott mondták, hogy gariban nem javítják, de ha ők cserélik, akkor marad a garancia. Ez volt 2014 októberében, most sárgulni kezdett a kijelző és cserélték szó nélkül, garanciálisan.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #1517 üzenetére
Kijelző töréssel kapcsolatban.
A konkrét kérdés az volt ,hogy ha Ők cserélik a kijelzőt ,akkor a garancia tovább fog-e élni.
Ezután kérték a papírokat ,majd türelemre intettek. -
válasz
martinkeet #1516 üzenetére
Miért kerested őket?
-
martinkeet
aktív tag
Kettő hónappal ezelőtt írtam az MS Mobile-nak.
Érkezett egy válasz ,majd vissza ,ezután azt írták ,hogy hamarosan érdemben is válaszolnak ,ne izguljak.
Eltel 3 hét levél nélkül ,gondoltam írok. Semmi válsz. Megint 3 hét ,ismét írtam. Azóta sem érkezett válasz.
Összeségében 6 hete tojnak rám!
Számomra ez felfoghatatlan egy ilyen kaliberű cégtől,úgy ,hogy törvényi kötelességük pár munkanapon belül válaszolniuk.
Nagyon elszomorít,és egyben dühít is.
Fizettem PC-n a win10-zért ,fizetem havonta az Office-t ,egy talicska pénzt fizettem a telefonért ,és válaszra sem méltatnak.
Bocs ennyi volt. Kidühöngtem magam... -
válasz
#18001664 #1513 üzenetére
Glance nem eszik kb semmit. Eleve alig üzemel: ha letakarod a közelségérzékelőt (zsebben) kikapcsol, ha leteszed asztalra 10-15 perc után kikapcsol.
Jut eszembe:
Ezen a telón is lehet beállítani glance screen-re hátteret, de ez eddig csak a wallpaper studio 10 nevű appal sikerült, nem tudja valaki mi ennek a titka? mert bármi mással állítok be lock screen képet nem jelenik meg glance-n. -
törölt tag
válasz
monosgeri21 #1510 üzenetére
Hmmm visszafelé fejlődik a WP támogatottsága?
Ezek szerint Ebay-ezni már csak laptopon fogok tudni? Ha a PayPal fizetés nem működik. -
törölt tag
PayPal sehogy sem akar bejelentkezni. Jelszó biztos, hogy jó!
-
Gyufaaa
veterán
Insider -el jelenleg van valami bug? Azért lenne fontos, mert meló közben nem lenne jó ha befagyna, újra indulna vagy nem lehetne hívni
-
törölt tag
Mindenkinek köszönöm a választ! Volt anno 2db 1020-am, 1520-am de sokat változott azóta a rendszer. Mondjuk a Store ugyanolyan rossz, az alkalmazások optimalizálásával együtt. Jelenleg pl. hibába ütközik a Viber telepítése.
Egy napja használom a 950 XL-t de eddig pozitívan csalódtam. Remek készülék ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest