- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
.576 a vége a legfrissebb hivatalos oprendszer verziószámnak.
-
hroberto
veterán
"És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE)"
Ezen röhögtem a legjobban. Szóval mindenki vegyen szifont, hogy ingyen tudjon beszélgetni. Nyilván gazdaságosabb mint egy-két csevegő appot telepíteni... -
hroberto
veterán
Azért ennyi hülyeséget nem kell összehordani...
Tény, hogy vannak hibái, mint minden más rendszernek is, de teljesen jól használható a mindennapokban. A kamerája pedig még mindig a legjobbak között van. Az árához képest jó vétel szvsz.
Az S7 Edge től viszont jóval olcsób... -
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz
sharplaninac #1845 üzenetére
Nem igazán jellemző erre a típusra a hardveres gond.
-
hroberto
veterán
válasz
eladogeppc #1839 üzenetére
Egyenlőre az OS-t fejleszti a Microsoft. Inkább az alkalmazásokkal lesz gond.
-
-
hroberto
veterán
válasz
jaffa 2843 #1742 üzenetére
Előfordulhat, ha hibás a kártya.
-
hroberto
veterán
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1403 üzenetére
Ezt mondom, hogy nekem ilyen és hasonló gondjaim nincsenek.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1397 üzenetére
Nem hurroglak le, viszont szerintem maga a rendszer sokkal jobb a 8.1-nél. Nem csak esztétikusabb, de jobban is használható.
950-en használom, olvasom én is a jelentkező bugokat, de szerencsére nálam hibátlanul működik. -
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
A kamera is ugyanaz mindkettőben.
-
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1266 üzenetére
A méret, a SoC (808,810), meg úgy rémlik az XL-en GG4 az üveg, a 950-en meg GG3.
-
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1238 üzenetére
Nem is árultak.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1219 üzenetére
Nyilván hardveres hiba ha a Care-ben is azt mondták.
Nálam teljesen jól működik. Már a 164-es builddel sem volt gondom vele. HR-t sem csináltam. A napokban volt egy gyors merülés, de az új build ezt rendbetette. -
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
A .218-as build miatt?! Ez nagyon fura. Senki sem panaszkodott ilyesmire. Nekem sokat javított az üzemidőn.
-
hroberto
veterán
válasz
zsamiatt #1176 üzenetére
Egy darabig nem várható Lumia telefon. Sőt valószínűleg nem is lesz több Lumia. Surface Phone lesz talán, de az sem az idén.
Úgyhogy nem nagyon van mire várni. Nekem sima 950-van, egy ismerősömnek az XL, én is ő is meg vagyunk elégedve a telefonnal. Melegedésre sem panaszkodott.
Nekem volt 920-am is, az sokkal jobban melegedett a 950-nél. -
hroberto
veterán
válasz
Mr Bond 007 #1040 üzenetére
Képek alapján azért nem vonnék le messzemenő következtetéseket!
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013 #982 üzenetére
Adhatnák egy kicsit olcsóbban is.
-
hroberto
veterán
Szinte csodaszámba megy ilyen véleményt olvasni ebben a topikban.
Nekem is kiszemeltem a 950, de mér kezdek elbizonytalanodni. De olvasva a véleményed, ma elmegyek és megnyomkodom, mert nem tudom elképzelni, hogy annyira gagyi lenne az anyaghasználat mint ahogy többen írták. -
hroberto
veterán
Igen, már az embernek a kedve is elmegy a fórum olvasásától. Persze tudom, nagy divat a WP fikázása, mindegyik ilyen topikban előfordul ez, de itt már tényleg a határokat feszegeti a sok "megmondóember".
És az a legszomorúbb az egészben, hogy valószínűleg egyikük sem fogott a kezében ilyen telefont, de nagy részük még Windows rendszerűt sem. -
hroberto
veterán
válasz
J.J. András #18 üzenetére
Írisz szkenner van helyette...
-
hroberto
veterán
Alapból nem lenne ez rossz, de karácsony ide vagy oda, tényleg korai volt még ezzel a szoftverrel kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest