Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jose999
senior tag
Akkor nem tudom...én lennék az egyetlen kivétel?! Sok mindennek lehet mondani, csak Windows fannak nem
 Az első win. mobilom egy Lumia 800 volt, 3 napig használtam, rettenetesen örültem, hogy meg tudtam szabadulni tőle! ( használt volt ) . Ez más... Feleségemnek LG G2, fiamnak G3, nekem G4 van (mindhárom enyém volt, android fannak inkább lehet nevezni 
 ). Mondtam feleségemnek, hogy a fene eszi, megpróbálom, aztán lesz valami. Nos, tegnap, kb egy hetes használat után mondtam neki, tiéd a G4, ha kell, anyósom meg megörökli a G2-őt, kareszra megkapja 
 . Megszerettem! Ja, és nagyon de nagyon örülök neki, hogy a teszt előtt került hozzám! Ha elolvasom, biztos, hogy nem kell! Nekem nem nyekereg, hiába nyomogatom, egyszer nem fagyott, annyi, hogy nekem kicsit "idegen" a rendszer. De majd megszokom. Meg fogom tudni szokni! 

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az első win. mobilom egy Lumia 800 volt, 3 napig használtam, rettenetesen örültem, hogy meg tudtam szabadulni tőle! ( használt volt ) . Ez más... Feleségemnek LG G2, fiamnak G3, nekem G4 van (mindhárom enyém volt, android fannak inkább lehet nevezni 
 ). Mondtam feleségemnek, hogy a fene eszi, megpróbálom, aztán lesz valami. Nos, tegnap, kb egy hetes használat után mondtam neki, tiéd a G4, ha kell, anyósom meg megörökli a G2-őt, kareszra megkapja