Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lecs@
addikt
Üdv ! WP - t tudom csatlakoztatni valahogy TV hez kábel nélkül ? Hanggal együtt érdekelne. Pl youtube nézés tévén, közös wlanon keresztül.
-
tjokai
senior tag
Háttérképet és zárolási képernyőt miért nem enged változtatni?
-
tjokai
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1888 üzenetére
általános fájlrendszer...ennyit ír
-
tjokai
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1888 üzenetére
Na azt meg h tudok kideríteni?
Samsung S7 Edge-ből vettem ki, Samsung márka a kártya is... -
-
tjokai
senior tag
Hi
Tettem memóriakártyát a telefonba, látja is D meghajtóként, de a rajta lévő tartalmat nem látja. Mi lehet a baj? -
Gyufaaa
veterán
Beállítások --> Adatvédelem --> Értesítések. Én Insiderezek, nekem nem hoz le ott semmit, de emlékeim szerint a "normal" módban működött.
-
tjokai
senior tag
Hol tudom kikapcsolni a facebook esemény értesítést? Azt értem ezalatt, h hol tudom kikapcsolni azt, h ne jelezze be a születésnapokat, eseményre való meghívásokat, stb. Úgy jelzi, mint az ébresztő funkciót...
-
tjokai
senior tag
Srácok, YouTube appot miért nem találok sem a telefonon, sem az áruházban? Ugye nem szűnt meg a YouTube WP-ra?!
-
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi nappal csatlakoztam közétek egy dual 950XL társaságában.
Véleményem még nincs, majd pár hét múlva leírom h tudok közösülni a WP-al, Lumia 930-on szerettem. Azóta volt pár Androidos csúcskészülékem, mindet száműztem nagyhamar. Legutóbb egy Huawei Mate 7 volt a tulajdonomban, na az az akku üzemidő már most hiányzik....brutttális!!! A 950 XL sajnos közel sem fogja azt a szintet hozni de ha más probléma nem lesz akkor egy tartós barátságnak nézhetünk elébe -
Scarwolf2413
újonc
Sziasztok!
Egy céges pályázati estén ez volt az év végi jutalmam. Annak idején Lumia 710-em volt. Imádtam, Tatabányán szöget is ütöttem a plexiével. Egy mély karc lett az Össz eredmény. Most Lumia 930-om (is) van, de bemegy a fiókba. Melegedni mindegyik tud. Ez a kedves 950 XL nevű évvégi prémium is. Bár leírhatnám a haterkedő gyerekeknek, hogy mennyire buták olyan eszközt szidni, amit nem ismernek.. Volt Droidom, anno iphone 4-em is.. Inkább a WP. Sőt kérdésekre is szívesen válaszolok, van tapasztalat bőven, de a klasszikus "hibaforrásokat" akkor dumáljuk meg. Ohh.. Nekem nincsenek nagy bajok vele.. Sőt.. Egyátalán nincs.. Bluetooth. Jam Classic kis hangszóróval és az otthoni Bang and O. Hangrendszerrel is teszteltük. Remek volt. És nem kapcsolt szét. Hangszóró a telefonon. Hallottál már Sony Z1-et? Annál minden jobb. De ez tízszer kb. Windows hello! Ez óriási. Átverni nem tudtuk, öten szivattuk, de hiába, csak engem ismert meg. Néha nem a megszokott sebességgel. A szobába sötét volt, csak a laptop kijelzője adott egy kellemes hangulatvilágítást, ugyan úgy 2 mp alatt megcsinálta mint autóban, vagy akár nappal a szabadban. Ebben a 2 mpben benne van a keylock\off gomb megnyomása is. Kijelző. Nem tudom, bántó lesz-e, szerintem a Samsung S6e-t lapsra veri. Mostanság néztem meg rajta a sorozatom 12 részét. 91% volt az akku, most 28%. De 12 rész Lucifer!! Elnézést a reklámért. Füles hiánya a dobozból. Van egy Remax RM szériás egész kellemesfülesem. Átlag feletti. Az equaliser problémát megszoktam, bár ideje lenne a helyére kerülni.
Appok. Én személy szerint az androidos haszontalan appok ezreit mellőztem az életemből, Wp-n amit használok, Office, Instagram,Skype,E-mailek,Kamera,Zene és néhány magán jellegű vagy munkát kiegészítő program. Minden hibátlan, eltekintve a face Messengerétől, mely egyszer kilépett, és egyszer nem küldte el a képet elsőre. De lehet én bénázok. Kamera: Ha ez a ledsor inkább xenon lenne, akkor mindent vinne, de amúgy erős fénye van, a Sony tanulhatna tőlük. Én használom a Raw nyers képeket is, klassz minőségűek, van egy két Nikon Coolpix amik nem csinálnak ilyen jó képeket.
Most itt van mellettem, tölt. 3s olyan sötét van. Ideje bekapcsolni az aktív kijelzőt. További kérdésekre nagyon szívesen.Összehasonlítani csak Lumia 930-al tudom, mely hamarosan majd szerepel valamelyik adok-veszek oldalon.
-
zolee0307
őstag
válasz
monosgeri21 #1872 üzenetére
Az lesz, aztán meglátjuk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #1873 üzenetére
Érdekes, hogy a PCW szinte készpénznek veszi, ellépve arra az oldalra, ahonnan meg csórták, konkrétan pletykának állítják be. De legyen igaz, ettől még nem változik semmi, hogy az MS leszarja a (jelenlegi) usere-it. A HP meg hülye, mégis mit vártak az X3-tól? Egyrészt drága, másrészt, aki nem teljesen agyament, látta, látja mi történik a drágán megvett flagship telefonjával, alig 1 év alatt...Fillérekért dobálják és továbbra is esik az áruk.
MS telefont újonnan megvenni egyszerűen idiótaság. Én kétszer voltam már idióta, többet biztos nem leszek, főleg amikor a 650-et megvettem 75-ért, jobban idegesít rágondolva, mint a 200 ezer a 950 (XL) telefonokért...
Ja és ott volt anno az omnia 7 is. -
zolee0307
őstag
-
jeni
félisten
Surface Phone
Úgy gondolom mig a a majdani SurfacePhone meg nem jelenik,el nem terjednek,addig a Microsoftnak a W10 és a 8.1-n kell és kötelező a javításokat kiadniuk!Ha ezt a W10 vonalat eldobják akkor a SurfacePhone se fogják megvenni! Ki venne meg olyat aki már átverve érezte magát az előző mobilja alapján?
A másik gondolat a Microsoft Continuum dokkoló jó lesz a következő WP ,illetve Microsoft mobilokra is? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1867 üzenetére
Nem spekuláció, hanem ejakuláció!
Amíg azt látom, ami, és ezt nem csak úgy én vertem ki az előbb, hanem több cikk is ezt feszegeti és a jelek is erre utalnak, addig én ezt tényként kezelem, hogy a mostani w10-zes készülékeket is kukázni fogják, illetve csak úgy lesznek, ha már van, de ezekre fejlesztés? Vagy szerinted...mostanában láttál olyan fejlődést, amiért rátudnák vágni, hogy igen ez egy kib..ott flagship? Inkább minden xar, fb, pp, alapprogramok, mint olyan nem is léteznek, vagy megszűnnek, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, állandóan valamivel okoskodni, vagy hekkelni kell ezt a szart, illetve nem szar, mert a készülék maga kiváló, de ott a központban, vagy miben akkor totális hülyék ülnek.Edge beragadással és nem találkoztam.
Ezt is leírtam, a bug-ok nem mindenkinél jönnek elő, de ha ott van valószínűleg csak egy megoldás lesz, a wdrt. A ki a francnak van kedve 3 órát elcseszegetni az életéből emiatt...
----------------
(#1868) hroberto
Van erről valami linked?
-
hroberto
veterán
-
zsamiatt
őstag
Szerintem megfelelő lesz neki. Edge beragadással és nem találkoztam.
"A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága"
Ezt te honnan veszed? Van valami forrásod is vagy csak pánik keltés megy meg spekuláció?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zolee0307 #1865 üzenetére
Nem tudom, hogy minek Neked ilyen telefon, mikor látható a kérdéseidből, hogy szinte alig ismered.
Ezt nem rosszindulatból írtam, de ezeket az 1 év működése alatt 678 ezerszer kitárgyalták már, itt is és sztráda szerte, tehát pár perc gugli, itt a kereső alatt, vagy akár youtube--ról megszerezhetted volna ezeket az infókat rögtön FHD-ban nézve, de még a címadó teszt is közel 1 év után mindenre megválaszolt volna...Persze azóta jóval simábbra és jobbra gyúrták a rendszert, főleg a redstone frissítéssel. De azért vannak kicseszett idegesítő bughalmazok még mindig, amelyek nem mindenkinél jönnek elő.De akkor sorban a kérdéseidre...
Nincs
Még mindig a legjobb (I)(bár az utolsó simítások funkció, nem csak szerintem, de már a jövőre nézve is egy direkt elrontjuk a képet alkalmazás, emiatt dng-be kell fényképezni, mert a sima képet, annyira túlszínezi, hogy már-már a szar kategória megnevezés is túl jó rá és régóta nem javítják, mert nyilván nem is akarják) (/I)
A desktop pc-hez, látványra nem sok köze van, inkább a táblagéphez inkább, tehát van különbség, de oda-vissza jól működnek.
Nem.
Az edge, ha működik rendesen, akkor frankó, ha nem, akkor beragad és merül tőle a készülék, a legtöbb esetben ilyenkor csak a teljes gyári visszaállítás segít (WDRT).
Igen.
Van
Igen.
------------------------------------Egyébként telefonálásra, emailre, netezésre, navigálásra, tanulásra (pdf, ppt word doksik) néha fényképezésre, filmnézésre használnám.
Jah, kb a többség/mindenki erre használja és persze simán és jól használható is, ha fentebb említett bug-ok nem kavarnak be.
A jövője az lesz, hogy erre (semelyik mostani w10 készülékre) 2018-tól biztosan lófütyi fejlesztés nem lesz, ahhoz be kell ruházni majd egy extra drága SurfacePhone-ra, mint ahogy a jelenlegi 8.1-es készülékeket is ellehetetlenítik már.
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Gondolkozom, hogy le kellene cserélni a Z10-emet, eddig két telefon van a listámon, az egyik a Passport, a másik a Microsoft Lumia 950xl.
A Lumia 950xl-el kapcsolatban az érdekelne, hogy van esetleg valamilyen típushibája? A kamerája milyen? Ahogy nézem a Windows olyan rajta, mint az asztali pc-n, vagy van azért különbség? Vírusírtó kell rá? Az edge hogy működik, mert pc-n nekem a címsoros keresés még mindig nem megy. A posta tud jól kezelni 3 mail címet (hasonlóan a BlackBerry Hub-hoz)? Ingyenes navi, videó lejátszó van rá? Gondolom a meglévő ms fiókommal tudom használni? A onedrive miatt lenne ez főleg fontos.
Egyébként telefonálásra, emailre, netezésre, navigálásra, tanulásra (pdf, ppt word doksik) néha fényképezésre, filmnézésre használnám.
Mondjuk maga az OS nekem tetszik, a BlackBerry után erre áll rá leginkább a kezem, a virtuális billentyűzete sem tűnik rossznak, csak nem tudom mi lesz a jövője, fejlesztik még?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1861 üzenetére
Outlook-ot megnyitod...
3 pont jobb alul>>>
Beállítások>>>
Értesítések...
Minden legyen bepipálva...----------------------
#1862) zsamiatt
Konkrétan nem értem, hogy ez alapból egyáltalán mi a lóf...ért inaktív?
Pont fordítva kellene lennie, majd a user eldönti és kilövi, ha nem akar hangjelzést.
Bár MS...hülye kérdés volt. -
Brutális
csendes tag
Kicsit lemaradtam, volt már ez gond valakinek, de hogyan oldottátok meg, ha semmi hangot nem ad ha jön email? Be van állítva külön hogy mit csipogjon ez a mocsok, de meg sem nyikkan.
Gmail, és Hotmail is be van állítva, egyikre sem reagál hanggal. -
zsamiatt
őstag
válasz
ivógéptanács #1857 üzenetére
erre a célra szerintem bőven jó ennyiért.
-
hito
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1858 üzenetére
Igen köszi! Már priviben is jelezték
-
-
ivógéptanács
tag
válasz
zsamiatt #1855 üzenetére
leginkább tel, net, navi, foto, video, aztán még zene (fülessel), kicsi játék ... igazából ár/értékileg kéne a megfejtés, vagyishogy 95e körül van e jobb (mondjuk sokkal jobb nem hiszem hogy lenne ezért az árért most a piacon), sajnos okostelóban nem vagyok nagy jampi
-
zsamiatt
őstag
válasz
ivógéptanács #1854 üzenetére
szerintem jó vétel. Bár kérdés mire használod a telefont.
-
ivógéptanács
tag
Helloka,
mostanában már 100e alatt van az 950XL, ennyiért már "kötelező" darab, vagy inkább "valamivel" (+30e) többért egy oneplus3 ? Köszcsi a válaszokat.
-
hito
nagyúr
Van egy idegesítő problémám most a rendszerrel. Akármit csinálok, önálló életet el a wifi kapcsolom. Kikapcsolom a wifit, majd magától visszakapcsolja. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Problémám lett pár napja. Bekapcsolom a készüléket, de sötét a kijelző aztán egyszer csak halványan megjelennek a dolgok, vagy hirtelen élesen. Ilyenkor se a duple tap se a power butánra nem reagál. Újra indítás után megint megy egy darabig aztán ezt játssza. Viszont érdekes, hogy reagálnak ilyenkor is az ikonok. Nyomkodom és ugyan úgy megnyílik az app.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sharplaninac #1847 üzenetére
Leginkább ebay-en, csak várni kell rá egy picit.
-
sharplaninac
tag
Sziasztok. Hol lehet kapni erre a készülékre jófajta kijelzővédő üvegfóliát.
-
hroberto
veterán
válasz
sharplaninac #1845 üzenetére
Nem igazán jellemző erre a típusra a hardveres gond.
-
sharplaninac
tag
Sziasztok. 950xl vásárlás előtt állok. Tudnátok írni arról mire kellene figyeljek? Vannak esetleg típushibái?
Olyanokra gondolok hogy a hangszóró pl. rossz , vagy a 2 simet nem ismeri fel, vagy kezeli, kijelzője beéghet stb.
Köszönök minden észrevételt. -
1: felejtsd el, ugyanolyan szar böngészőből, mint androidon, szerencsére van több 3rd party app is ami google mapsot használ, pl gMaps pro
2: facebook messenger most elvileg valami iphone-os port, asszem mindent tud csak hanghívást nem. (ellenben, lassan tölt be, és néha lefagy a UI) Egyéb appok is kisebb nagyobb lemaradásban vannak, ha egyáltalán elérhetőek.
3: Fb messenger olyan 10 másodperccel később jelez mintha weben nézenéd, és mióta nem az ms csinálja azóta a lock screen-re se lehet kitenni az értesítéseket
4: ilyennel már rég nem találkoztam.Nem tudom hanyas iPhoneod van, de hacsak nem a kamera miatt váltanál vissza, én nem tenném. Pedig rühellem az iTermékeket
-
Inarus
addikt
Üdv Mindenki!
Megint borzasztóan piszkálni kezdte az agyam a Windows mobilos verziója, úgyhogy kinéztem egy XL-t magamnak, így feltennék pár kérdést:
1.) Mik a tapasztalatok a Google Maps böngészőben történő használatáról?
2.) Mennyire vannak elmaradva az ismertebb sns appok a droidos/ioses verzióktól? Gondolok itt a Facebook, Messenger, Insta/6tag alkalmazásokra leginkább. (Tumblrt mint látom az Ouga appal végre megoldották.)
3.) Az fb Messengere csinál még olyat, hogy nem, vagy csak késve frissít és jelez?
4.) Előfordul-e még, hogy egyes alkalmazások átmenetileg elérhetetlenné válnak és reboot vagy frissítés segít csak rajtuk?Rég voltam aktív WP felhasználó, most iOS-ről váltanék vissza, ha egyáltalán, ezért is ezek a kérdések.
-
Nem tudjátok, van bármilyen játék amihez van controller támogatás?
Most vettem egy új xbox one s controllert, ami már bluetoothos, és kiváncsiságból kipróbáltam: csatlakozik a telóhoz, de a 2 elérhető Halo játék pl nem támogatja telefonon.
-
zsamiatt
őstag
válasz
eladogeppc #1839 üzenetére
Szerintem jó vétel.
-
hroberto
veterán
válasz
eladogeppc #1839 üzenetére
Egyenlőre az OS-t fejleszti a Microsoft. Inkább az alkalmazásokkal lesz gond.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
G4 után jönnék ide hozzátok.
Fejlesztések megállnak Win10 mobile-on ? Vagy megy minden tovább itt is, csak nem gyárt a Microsoft(Nokia) windows telefont ?
Megéri a váltást ?Köszi !
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1831 üzenetére
Hat pedig, asszonynak 6s van, kipróbáltam belaktam es megy minden, nincs fagyas, restart,merülés, működik minden es meglepo, mert gyors es megbízható, nem ugy mint ez a szar, 40%rol lemerül valami szar miatt, amikor semmi nem volt elindítva rajta, meg a facebook se? En mondom szar az ms, pedig szerettem imádtam, de amit művel, az nem a jo irány, igy befejezem veluk
-
-
nbware
senior tag
Az mi már, hogy este még 40% az akksi, reggel csontra le van merülve? Kezd nagyon nem tetszeni ez a kütyü, gondolkodok az iphone váltáson, ott legalább minden úgy működik ahogy kell...
-
nbware
senior tag
válasz
eladogeppc #1828 üzenetére
Játékra en egy tabletet hasznalok, minek szenvedni kis képernyőn
-
btudos
nagyúr
válasz
eladogeppc #1826 üzenetére
1-2 buildben anno volt lehetoseg ra (meg a preview eraban, megjelenes elott) de kivettek, nincs mar ilyen opcio.
-
eladogeppc
veterán
droid appok telepítésével foglalkoztatok már ?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Dokkolót valószínűleg ritkán használnám.
Akkor nem, az XL előnye valamennyire csak itt jön ki, de már az sem észrevehető, viszont a sima ilyenkor kazán lesz, az XL meg "csak" elég meleg. Rendszerhasználatban semmi különbség, mind a kettő gyors, mint a barom, talán a simának jobbat tett az évfordulós, mert néha pl az amazing weather hd, vagy wintools programokat azonnal megnyitja, az XL meg gondolkozik a nagyvilágba...
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Lumia 925-ről váltanék 950-re vagy 950xl-re. Megéri az xl a plusz 20-30 ezres különbséget? Dokkolót valószínűleg ritkán használnám. -
junior11
veterán
Köszi srácok!
-
válasz
junior11 #1820 üzenetére
használatfüggő, de tud durván melegedni. Netezéstől, videózgatástól navigálástól, nekem nem melegszik számottevően, ellenben HDR fotók folyamatos készítése közben nekem már írta ki hogy most ő akkor pihen kicsit, mert túlmelegedett.
Asphalt 8 alatt pl nem tudom a gázon tartani az ujjam, annyira felmelegszik az a része a telónak.
(Ez télen még jól jöhet)
Nyilván mikor mlegszik, akkor az akksit is szívja mint a disznó.
-
junior11
veterán
Sziasztok, akik már régóta használják a telefont, hogy álltok a melegedéssel? Az S810 nem volt vmi híres e szempontból, bár tudom, hogy vmi folyadékhűtés is van a telefonban, de szinte mindegyik telefonnál volt panasz, melyek ezzel a procival voltak szerelve. Mi a tapasztalat, és az üzemidő? Köszi.
-
Teo.
aktív tag
Szaisztok.
Szeretném megkérdezni,hogy mennyire stabil a rendszer RS1 frissítés követően ? -
tailor
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne venni egy dual simes 950 XL-t, és van egy kérdése, amire nem tudom a választ: ha sim 1 hívás közben sim 2-n is keresik (de ugye a standby miatt a hívott fél ilyenkor nem kapcsolható), akkor a hívás befejezése után a teló mutatja, hogy volt egy nem fogadott hívása a sim 2-n?
Előre is köszönöm!
-
zsamiatt
őstag
Használ valaki hozzá megbízható sport karpántot?
-
nbware
senior tag
Ti talalkoztatok mar olyannal, hogy nem tudok se emailt, se smst küldeni, mert lefagy utas közben a program? Ha kilovom, vagy ujrainditom a telefont az sem segít. Legszívesebben a földhöz baszn@m, ez akkora nagy probléma lenne msnel? Tényleg kezdenek nem erteni hozza.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1805 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nem szeretném, ha a Telekom ráülne, ha esetleg ők is oda küldenék, mert akkor egyszerűbb, ha mindjárt oda viszem én.
--------
(#1806) jeni
Ezek szerint el, az enyémnél hangdekódolási probléma van, ezáltal hang az nincs, vagy szokolrádiós recsegős, illetve emiatt semmilyen videót nem játszik le sehol. Se YT, se perfect tube, se my tube semmi. Egy pillanatra bejön a kezdőkép, aztán hibával el is száll. Már kipróbáltam mindent, de ha esetleg van ötletetek...
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kérdés:
Megdöglött continuum dokkot care-be lehet leadni, vagy hova? Érvényes garanciával természetesen...
Telekomtól lett vásárolva tavaly, hát tőlem jó 200 km-re... -
Gyufaaa
veterán
Még 2 napig ingyenes a wifi commander az áruházban. Ha valaki esetleg ilyenre vágyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest