- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Ezek szerint de.
Utolsó gondolatom a témához: (privátban bárkivel szívesen folytatom, de ide már sok lesz az off)
Nekem azt jelenti a minőségi, hogy a kész termék 2 év múlva is hasonló módon képes üzemelni, mint új korában, illetve a fizikai állapota sem romlik le jelentősen. Pl. egy szériahibás telefont véletlenül sem neveznék minőséginek, hiába van tenyérbe simuló formája és high-tech anyaghasználata, ha egyszer 100-ból 10-nek fél éven belül kontakthibás lesz egy gombja. Ha szerintetek ez helytelen értelmezése a minőségnek, akkor meg is találtuk a véleménykülönbségünk alapját. -
Steelers
senior tag
Ja értem! Ezek szerint aki ide téved a fórumra és tanácsot kér, azoktól akik HASZNÁLJÁK is a készüléket,de csak azoknak a fröcsögését olvasni akik még csak képrőlvideórólcikkekbőlszomszédtól láttak, hallottak a készülékről és azt szajkózzák ötvenedjére is az rendben van. Bocs, ne haragudj...
-
rambolo
tag
Kinézetre, kivitelezésre, első megfogásra anyag használatra legyen. De úgy, hogy nem használta a rendszert egyhuzamban 2-3 hétnél tovább, úgy ne térítsen el egy lehetséges tulajdonost. Más forumot nem latogatok, de wp felhasználok járnak iphone vagy droid fórumba szapulni a rendszert?
-
mrhitoshi
veterán
Az irány mindenképp jó. A naptár, az email kezelő szoftver, az Edge, a fényképeket kezelő szoftver, ha jól gondolom, már univerzális W10 alkalmazások. Ezek esetében teljes a koherencia. Most látom, hogy miután beállítottam laptopon ezeket az alkalmazásokat, mindent megosztanak egymást közt. Mintha egy gépen kezelné a dolgokat az ember, nem lenne fizikai különbség. Eddig ez nem így volt WP8 esetén.
Kicsit baszkuráltam a naptárat gépen, és azonnal megjelent telefonon is az átrendezett naptár. Ez eddig nem volt ilyen gyors, gondolom annak köszönhetően, hogy ezt a rendszer intézte, és nem volt rá külön alkalmazás. Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan szinkronizált.(#473) pzstm : Hát egy ilyen világban élünk. Lassan kezdem úgy érezni, hogy nem szabad megszólalnom.
-
A "kényelmesebben"-hez annyit tennék hozzá, hogy nekem 950XL-en jelenleg az istennek nem hajlandó a onedrive rendesen szinkronizálni.... ha külön belemegyek a onedrive appba, akkor nagy kényesen elkezdi, és baromi lassan megjelennek PC-n is a onedriveban.
Előtte androidon ez dropbox-szal villám gyorsan és azonnal ment (pl camera rollból). -
mrhitoshi
veterán
Automatikusan Onedrive-ba tudod menteni az office doksikat, onnan eltudod érni az összes készülékkel a fájlt, default. Ez működik telefonról is, hogy ha van egy fájl, amit telón szerkesztettél, akkor azt tudod onedrive-ban menteni. Ez mondjuk tök jó lesz a Continuummal. Van egy előadás, mondjuk pps.-ben, egyszerűen csak letöltöd telóra, amit gépen megírtál, aztán elég csak a telefont magaddal vinni előadásra. Win 10-en és 8.1-en nem csak fájlokat tud szinkronizálni, hanem a beállított témát, háttérképet, jelszavakat.(Ezt sose használtam) Nekem van egy táblám és egy laptopom és egy asztali gép illetve telefon, elég volt csak az egyiken beállítani valamit, és a többi átvette. A biztonsági mentést nálam onedrive-ra menti minden eszközről. Integrált Skype.
Illetve ott van az Xbox mint nagy húzóerő. Nálam ez nem játszik, mert PS4-em van.
Nekem ezek a dolgok amiket nap mint nap használok, és jól működnek. Nem tudom, lehet van még egy jó pár dolog, de perpill ezek jutottak most eszembe, ezek mindennaposak. Illetve nem tudom hogy megválaszoltam-e a kérdést.(#455) confuser: Shit happens. Én máshogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Napelem
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest