Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Az irány mindenképp jó. A naptár, az email kezelő szoftver, az Edge, a fényképeket kezelő szoftver, ha jól gondolom, már univerzális W10 alkalmazások. Ezek esetében teljes a koherencia. Most látom, hogy miután beállítottam laptopon ezeket az alkalmazásokat, mindent megosztanak egymást közt. Mintha egy gépen kezelné a dolgokat az ember, nem lenne fizikai különbség. Eddig ez nem így volt WP8 esetén.
Kicsit baszkuráltam a naptárat gépen, és azonnal megjelent telefonon is az átrendezett naptár. Ez eddig nem volt ilyen gyors, gondolom annak köszönhetően, hogy ezt a rendszer intézte, és nem volt rá külön alkalmazás. Meglepődtem, hogy ilyen gyorsan szinkronizált.(#473) pzstm : Hát egy ilyen világban élünk. Lassan kezdem úgy érezni, hogy nem szabad megszólalnom.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest