Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Plazmacucci #198 üzenetére
Elírtam, köszi.
Szóval jobb lenne, ha valami x86 kompatibilis procit kapott volna.
-
kengyel
nagyúr
Nekem nagyon tetszik a telefon, de szó szerint minden szempontból !
-
-
Crafter32
őstag
Kezdenek a csempék rondából vállalható külsőre fordulni. Ez a bakelit szerű külső nagyon lerontja az összképet. Biztos jó, de nem tudnék pénzt adni érte.
-
VaDy
tag
Hát ez sem lesz az új telefonom, pedig nagy reményeket fűztem hozzá, az ára is jó lett volna (sima 950 T-nél 167ezer). Marad a Mate 8, no de hol van az még ...
Nekem ez a kollázsos vmi iszonyat módon nem tetszik, de megpróbáltam volna megszokni ha minden más tökéletes, ami ugye már a teszt olvasása közben megdőlt. Azt ígértek nr1 kamera lesz, nem lett, az aksira mindenki azt hitte h majd az amoled kilejző meg a win jó energiagazdálkodása miatt nagyon jó lesz, ennek ellenére pont h merül?! Nem is értem, ez h lehet? Ennyire benéztek volna vmit?!
Amúgy meg tetszett plecsnit kapott és sose veszek ajánlott alatt semmit!!! -
petipetya
nagyúr
Első reakciók.
A Continuum jó irány lesz, de sajnos még gyerekcipőben jár. Számomra több dolog kellene még "bele":
- Google appok (Chrome, YouTube stb.).
- Mindegyik alkalmazásnak kellene univerzális változat, amely a teljes képernyő minden egyes pixelét ki tudja használni, saroktól-sarokig.
- Többablakos mód.
Éppen ezért szerencsésebb lett volna valami arm alapú procival piacra dobni a telót. Jelen pillanatban ez így egy félkarú óriás.Ár/érték arányban akkor érné meg, ha teljesértékű PC-t lehetne varázsolni belőle a Continuum segítségével. A OnePlus One + EZCast pároshoz viszonyítva nem éri meg az árát a cucc, igaz az EZCast-ot csak multimédiás használatra vettem, és abban villámgyors (YouTube és telón lévő filmek lejátszása a FullHD-s butatévén).
A 950 XL önmagában remek hardverrel rendelkezik, de a szoftver még kíván némi frissítgetést. A kamera a szokásos minőséget hozza, ezen a téren szerintem egyértelműen felmossa a padlót a többi telefonnal.
Cimbora 920-ról váltott, így majd megnézem magamnak ezt a vasat is, és véleményezem.
A Space Odyssey hasonlat zseniális volt.
A valaha készült legjobb sci-fi, így természetesen a kedvencem. Egyébként némely kifejezésen jót nevettem (pl. egy-másfél naponta sírt fel etetésért), üde színfolt ez a tesztekben.
-
thxer
aktív tag
Még mindig nem kell hozzá display dock, ez csak egy kényelmi funkció, nekem itthon van lerakva, és ahelyett hogy elővenném a laptopot, inkább csak rádugom a telefont és elolvasom a híreket úgy, fórumozok, stb.
Vagy megcsinálom a Word doksit vagy a PowerPoint prezentációt, elmegyek dolgozni és nem kell azzal szórakozni hogy átmásoljam a cuccost, csak elindítom a TV-n a screen share-t, és már mehet is a prezentáció a telefonról, miközben a telefon képernyőjén egy Word-be jegyzetelek.a, Tehát az egész megy vezeték nélkül, csak egy miracast kompatibilis tv vagy vevő kell hozzá,
b, megy generic USB Type C - Display port és USB Type C - HDMI átalakítóval,
c, lehet használni a telefont touchpadként és billentyűzetként
d, lehet használni bluetooth egeret és billentyűzetet
e, lehet használni usb eszközöket a display dock segítségével, vagy egy olcsó, egyszerű Type C átalakítóval.Ez mondjuk az általános felhasználás, nekem még szükségem lenne egy UWP facebook messengerre, és egy távoli asztal kliensre, valamint jó lenne, ha a telefon kijelzőjét lehetne offolni continuum használat közben.
-
batai15
félisten
válasz
Mr Bond 007 #185 üzenetére
Fluid = folyékony és gáz halmazállapot keveredése-pl oltó hab. Rossz a szóhasználat.
-
válasz
Den Hadnagy #171 üzenetére
Szerintem azért tetszik - még egyelőre - neked a felület, mert a 8.1-nél egy fokkal jobb.
Szerintem viszont az egész continuum mint koncepció hibás. Először nekem is tetszett, aztán minél többet tudtam meg róla, annál feleslegesebbnek és kiábrándítóbbnak tűnik.
Szerintem ennek semmilyen letisztult eleganciája nincs. Ennek egyszerűen nincs értékelhető designja. Ennek egyszerűen vannak külső befoglaló határvonalai és kész.
Valamennyire találó az autós hasonlat, de én inkább azt mondanám designra, hogy ez a mobilok szürke, de nem metálfényű daciája, csak az a gondom hogy olyan áron, amennyiért a telefonok mercedesét árulják.Szóval ez szerintem nem jött össze az msnek, nagyon nem. Olyan érzésem van, hogy azt mondta náluk valaki, hogy hát srácok akármilyen fázisban van a termék mind szoftver, mind egyebek tekintetében, a karácsonyi szezonra ki kell vele jönni. Ezt tudták kitolni addig.
-
mjani1172
addikt
A mondanivaló elejével egyetértek,ez egy teljesen rossz irány,tényleg felesleges.Ebből is látszik hogy sajnos akik a fejlesztésért felelnek nem foglalkoznak a valós igénnyel.Szvsz az ára nagyon hamar bezuhan,a piac majd helyreteszi.Kb.mint a Huawei P8,csúcsnak kiáltották ki,de nagyot zuhant és igy sem viszik,pedig kifejezetten tetszetős.
-
Mr Bond 007
őstag
-
csakzolcs
tag
230ezer? ez egy 110ezres kategória amit képvisel. hiába "bika hardver" írták a tesztbe hogy nem igazán fluid... vicc.
-
aszti75
senior tag
Kell,kell,kell!! De sajnos a 230 ezres ára miatt nem engedhetem meg magamnak
-
aprokaroka87
nagyúr
amúgy tényleg Windows Phone-on a csempék témázhatóak illetve szerkeszthetőek?
pl betűszin,betűméret,betűstilus...stb alapján?
-
haxiboy
veterán
válasz
Den Hadnagy #176 üzenetére
Nagyon kevés fejlesztő van a wp mögött sajnos, én sem látom túl nagy piacnak wp-re fejleszteni, ráadásul sokkal jobban meg van kötve a kezed mint ios vagy droid esetében.
Kapásból nem használhatsz akármilyen UI elemeket, gyakorlatilag a WP-s appok főleg amelyik oldalra lapozható valami undorító, akkora betűk amik ki sem férnek a kijelzőre stb...
-
Den Hadnagy
senior tag
Számomra nagy kérdés, hogy van-e pl. ICsekk, WizzAir, Skyscanner, Easyjet stb. Ezeket én gyakran használom.
Ami nagyon hiányzott anno, az a 3g watchdog, a napi 50 megás netem tartásához, plusz olyan zenejátszó, ami mappát is játszik, nem csak lejátszási listát...
Most így nagyhirtelen ennyi.
-
Reinhardt
őstag
Ja, és az értesítéseket is mindig időben megkapom, valamint wifi gondjaim se voltak.
-
Reinhardt
őstag
Amiket eddig írtak problémákat nekem nem nagyon jöttek elő.
Egy Sound Blaster bluetooth fejhallgatóval használom mióta megvan, semmi gond nem volt még vele.
Recsegni sem recsegett, de igazából majdnem kibontás óta tok van rajta. Ez az anyag felhasználási problémát is megoldja, lehetne a hátlap akár süppedős lószarból (jé, feladta és szépen rárakta az ékezeteket, nem kellett tanítani) is, úgyse látom többet.
Üzemidő az update óta rendben van.
S4-ről váltottam, az a vége felé sokkal durvábban melegedett mint ez.
Dock ingyen jött Lumia offers appon keresztül (London). Ami frissítés óta eltűnt. Ennyit egyértelműen megért. Amúgy maga a telefon függetlenül mostani árfolyamon 205 ezer volt (XL).
A rendszert azért még szoknom kell, de tetszik egyelőre. -
törölt tag
Hihetetlen az a tetemes frusztráltság és gyűlölet, ami itt egyesekben megbújik.
Patetikus... -
Den Hadnagy
senior tag
Kicsit szerintem félreértettél. Én a jó irányt a csempékre, az egész frissnek ható elképzelésre értettem, nem a Continuumra.
Ha a Win mint telefonos rendszer béta jelenleg a számomra, akkor ez a C. kifejezetten az. Ezt az egész dolgot egy bölcsőben, csirkebélmentesen kellene megoldani. Manapság még sokkal inkább megéri egy komplett windowst futtató okosítóstick ennyiért, vagy egy tablet microhdmi-n át. Van még itt mit csiszolni, persze nem lenne rossz egy mindenes telefon. Sztem még kb. 5 év, és frankó lesz.
A design meg... Valóban nincs musthave érzés, de a maga eleganciájában letisztult, mint egy üzleti lapos. Nem a díszp.csák tükörtelefonja, meg nem is a kocsmapultok dísze. A telefonok szürke Volvója, de bár ez lenne a legnagyobb baja
-
válasz
Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem nem jó az irány, nagyon nem.
Elsőre tök jó feature-nek tűnik a Continuum, aztán rájössz, hogy ezt senki nem akarja majd használni. Komolyan tartasz valahol egy monitort, egy billentyűzetet és egy egeret azért, hogy rádugd a mobilod, és közben viszel magaddal egy átalakító dobozt, és kábelt is hozzá?Amikor ezt mint "terméket" kitalálták, nem tette le senki a tervező csapat elé az asztalra egy kupacba, hogy egy monitor, egy egér, egy billentyűzet, egy doboz, szükséges mennyiségű kábel... És ezt valaki fogja hordozni valahova? Vagy valahol hagy magának "telepítve" egy ilyen egeres-monitoros kuckót? Gép nélkül? És megvesz ezért egy telefont, annyiért, amennyiért egy pc-s feladatokra sokkal erősebb pc-t is meg tud venni? Az egész miskulancia ára a telefonnal együtt mennyi is? Legyen 300k?
És mivel ennek a lényegét, a telefont viszed magaddal, lesz belőle egy setup otthon, egy a munkahelyen (monitor, egér stb)? Csak azért hogy elmondhasd magadról, hogy a telefonod a pc-d? És ezért kapsz egy funkciójában rettenetesen korlátozott és teljesítményszegész telefon-pc-t?
Ezt ebben a formában egy nehézkes, erőltetett, állatira nem kívánatos konstrukciónak tartom.
Magára a telefonra meg ránézek, és ásítok egyet. Egyszerűen nem kell. Nem akarom, hogy legyen egy ilyenem. Sőt, kvázi tiltakozok ellene. Megcsinálták az elmúlt talán 5-6 év legunalmasabb design-ját. Komolyan mondom, ha ingyen kapnék egy ilyet, csak az a feltétel, hogy 1 évig ezt kell használnom, azt mondanám, hogy milyen összeget kell fizetnem azért, hogy ne kelljen fizikai kapcsolatba kerülnöm ezzel a termékkel. Egyszerűen kiráz a hideg a gondolatára is, hogy egy ennyire unalmas, csúnya, nem-kívánatos terméket hordjak magammal nap mint nap.
Komolyan mondom, maga a telefon egyszerűen taszít. Nem is tudom mikor éreztem ezt utoljára mobiltelefonnál. Még az Ericcson A1018 se taszított ennyire annak idején.
-
Johnnyxy27
aktív tag
1520 az nekem is bejön
-
Ránézek erre a telefonra, és egy olyan terméket látok, amit semmi kedvem birtokolni, és még drága is.
1520 tulajként ennél többre számítottam következő flagshipként. -
-
thxer
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #161 üzenetére
Szerintem ők is tudják hogy gáz az egész debütálás, de karácsony előtt piacra kellett dobni valamit, ráadásul kellett Continuum kompatibilis eszköz a felhasználók kezébe, hogy azt is tudják tesztelni. A középkategóriás eszközöket ki se adták, a 750, 850 megjelenését törölték, gondolom nem hardveres hiba miatt. Ha vártak volna a 950-es szériával pár hónapot, akkor meg tervezhetnék újra az egészet, mert az SD810 már nem lenne csúcs, SD820 kellene bele, stb...
Majd körülbelül a redstone fog ott tartani ahol a th2-nek kellett volna.(#162) Johnnyxy27: De jó lehet használni 4"-en a Windows 7-et.
-
Elolvastam a cikket és este vettem egy 1520-at >
-
Johnnyxy27
aktív tag
Ez a telefon akkor lenne érdekes, ha atom vagy core alapú lenne, és x86 kompatibilis, volt anno fujitsu 2 oprendszeres teló ázsiában, ami úgy viselkedett, mint egy UMPC! Na akkor annak tényleg lenne értelme kitenni nagy monitorra, mint egy PC-t.
Eszembe jutott a neve is a telónak, Fujitsu LOOX F-07C.
-
Den Hadnagy
senior tag
Megfogtad a lényeget. Jó az irány, de most még bétának látom az egészet, kinézetre meg működésre is. Még nem tartanak ott szvsz, hogy verjék a kiforrottabb rendszereket. Drukkolok nekik, legyen csak alternatíva.
Azonban bugos rendszert bármelyik platformon cink kiadni, de a javítás gyorsan fog érkezni, ebben biztos vagyok. Csak így már nem flawless a debütálás, pedig az eyecandy készülékek mellett pont ez kellene a Microsoftnak - ezzel együtt tudom, hogy 100%-os rendszer nincs.
-
Számomra csalódás,főleg a készülék ház és annak gyengeségei. Marad tovább az etalon az 1520.
-
S e t h
nagyúr
Valahogy nem látom az eredményét mivel is próbálkozik a gyártó, hogy engem átcsábítson más platformról, sőt inkább eltántorít, amit furcsállok, mivel nagyon egyben kellene lenni az eszköznek, ehhez képest messze nem tökéletes ennyi pénzért.
A szoftveres átjárhatóság komoly csali volt anno, aztán a téma körül mekkora csend lett.
Nem követtem mi lett a sorsa, de gondolom oka volt, hogy egyelőre nincs terítéken, vagy csak szimplán nem beszélnek róla, ami szinte kizárható, mert az egyik legkomolyabb fejlesztés lenne. -
thxer
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #156 üzenetére
Szerintem a csempével nincs gond, informatív és konzisztens, van még benne potenciál, remélhetőleg a redstone-ban majd interaktívvá válik, nem értem ezt eddig miért nem lépték meg.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #140 üzenetére
Azért ne, mert nem "ragadtam" sehol. A mobilos telekommunikáció nyomonkövetése az egyik hobbim, ennek megfelelően nyitott, de egyszerre kritikus vagyok - ezzel együtt sem gondolom, hogy a csempe (mámint a live tile) lenne az evolúció következő lépcsőfoka a "gagyi" ikonos elrendezéssel szemben (ellentétben az általad hozott dos-os példával, ahol valóban előrelépés történt).
Az, hogy te kedveled, és ettől haladó gondolkodásúnak hiszed magad, szíved joga, de ettől más nem lesz ódivatú.
Az viszont igaz, hogy a többi rendszertől szerencsés vizuálisan is különbözőnek lenni, vagy Firefox OS sorsa lesz, ahogyan valaki okosan megállapította.
-
liquidgold
tag
-
nbware
senior tag
Nekem 735 van win10, insider, technical previewval es a legutobbi frissitessel, szerintem tokeletes lett. Minden mukodik aminek kell. ..
-
jose999
senior tag
Bírom,hogy itt tippelgetnek egyesek,anélkül,hogy látnának ilyen telefont. Nos, nekem az LG G4 mellett van egy 950 XL DS. Nem recseg ropog, mint ahogy itt írják, nem melegszik jobban, mint a G4. Kár addig bizonygatni, hogy rossz, olyanokat állítani,hogy használhatatlan, amig ki nem próbáltad, csak azért, hogy bebizonyítsad, főleg magadnak, hogy mennyire is rossz vétel ez a telefon! Ne vedd meg. Pont. Sőt, foglalkozni is kár vele, annyira rossz, nem?! (akinek nem inge, ne vegye magára...)
-
janeszgol
félisten
válasz
TestamentDNR #145 üzenetére
A Lumia 610 egy isten volt. Nem nyöszörgött, az érintő isteni volt (Apple szint), a hangja is tetszett.
ak76: A csúcs WP7 is egymagos volt, 1.4 Ghz-en, Adreno 205-tel. Ezen nem ment volna normálisan a WP8. Az 520 két magos, Adreno 305-tel. Akkora butaságot írni (nem te voltál), hogy a Lumia 520-nál jóval erősebb WP7-es telefonok. Meg ezen sírni, hogy miért nem kapták meg a WP8-at. Akkor még más szemmel tervezett az MS, ami nekem jobban bejött. A WP8.0->8.1 jelentősebb váltás volt, mint a WP 7.8->WP8.0.
drzsoo1 Nem lepődnék meg, ha február környékén jönnének a közepek 2 giga rammal. Ideje lenne.
-
vicze
félisten
válasz
TestamentDNR #148 üzenetére
Ugyan az nyilván, az appok nem mások, ugyanaz fut rajta mint eddig.
-
ak76
senior tag
Nokia Lumia 800,Lg E900,Samsung Omnia 7,Omnia M,Omnia W,ha nem is voltak erősebb vasak mint egy 520-as,azt a szintet röhögve tudták,mégsem kapott egyik sem 8.0-t,vagy újabbat,csak Mangót.
Aki annak idején egy komolyabb összeget tolt a Windows Mobile-okba,mint pld én,az a hajárra kenhette a vasakat,mert 7.5 nél megálltak a supporttal,pedig pld az Omnia 7,vagy a Lumia 800 iszonyat jó cuccok voltak,megérdemelték volna legalább a 8.0-t. -
TestamentDNR
aktív tag
Mondjuk az tenyleg szmoru, hogy a nehai Lumia 610esem soha nem ropogott, pedig az egy alap telefon volt.
-
QwErTy42
addikt
válasz
adamsauvage #142 üzenetére
Hol?
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #138 üzenetére
Miért is ne? Ezek szerint te már "itt" ragadtál.
Minden hátlap ami műanyag recseghet. Nekem pont a 2 éves lumia 820 meg sem nyikkan. A lenovo 2 hét után igen. Az más kérdés hogy egy 950en az esélynek szabadna fennálni...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
QwErTy42 #135 üzenetére
A probléma csak annyi, hogy nem úgy általában a cserélhető hátlap gagyi (mint technikai megoldást pártolom, pont az általad felsorolt okokból), hanem az, amit a Nokia/Microsoft használ/t, tekintve, hogy hangja van, ropogásra hajlamos ezzel a kivitelezéssel (a körülölelős megoldásra gondolok).
#136: Ezt az analógiát te sem gondolhatod komolyan.
-
klz80
tag
Egy hete boldog 950 tulaj vagyok, eddig egyetlen egyszer kapcsolt ki telefonálás közben, kicsit idiótán fogtam a telefont valószínűleg véletlen nyomva tartottam a power-t.
Az eddig felmerült problémák nálam se jöttek elő (wifi, bt) pedig állandó wifin vagyok iroda vagy lakás, illetve a kettő között az autóban egy Nokia MD12 BT kihangosítós hangszórón van. Ja, és a két hely között van 150 km
És rendszeresen használom hotspotként is, mrgosztom róla a netet egy iphone 5s-re, mert azon megy a waze a kocsiban, és attól se fagyott még le soha.
Telekomos vásárlás az enyém is, dokkolóval volt 165000, amit még ki se bontottam, sőt szerintem el is fogok adni, mert nem használnám semmire. Ha igy szamolok, kb 140,000-be van, annyiert meg teljesen jó vétel volt számomra. -
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #129 üzenetére
Megüti igen. Talán az ms dos is megütötte, de van akinek mégsem. Lettek ikonok. Itt kéne leragadni?
-
QwErTy42
addikt
Nem használhatatlan a 950.
Szerintem a gagyi hátlapnak van egy-két előnye.
Pl cserélhető akksi, bővíthető háttértár..
Szerintem a Z5 nem alternatíva a kamu vízállóságával, a gyengébb kamerájával, a forrófejű megoldásával. Ha már droid, akkor inkább egy Motorola vagy Samsung.
Sokan elfelejtik, hogy egyik csúcs modell sem kompromisszum mentes és egyik rendszer sem bug mentes megjelenésékor. Mostanában már az IOS sem.
Pro:
cserélhető akksi
bővíthető háttér
glance
kijelző
Hello
ContinuumUtóbbi megoldások valóban innovatívak.
-
thxer
aktív tag
Fut rajta, kipróbáltam. Video driver még nincs hozzá (legalábbis akkor nem volt), és emiatt az animációk szaggattak, de lényegében működött, Egyébként a PI-n egy W10M kiadás fut, de nincs rajta start screen, settings, stb, 1 üdvözlő alkalmazás van rajta. és lehet rá rakni saját appot, amit be lehet állítani hogy automatikusan induljon el, és a WinRT apin keresztül lehet használni a GPIO portokat, SPI-t, I2C-t, stb.
-
vicze
félisten
(Elnézést, mobilon túl hosszú lett volna szerkeszteni. 2. nekifutás
)
A Pi2-n W10 IoT Core fut, ez nem ad se Shell-t se semmilyen Appot, így se Store-t nyilván. Valóban van UWA támogatása a Core-nak is és ebben valamennyi GUI, de az API-nak pusztán töredékét támogatja. Cserébe van PS konzol, ami azért ehhez sokkal hasznosabb, mint egy GUI-s app.
"ugyanaz az alkalmazás fut "
Bármennyire is szajkózza az MS marketing ez nem lesz igaz, ennyi erővel ugyanaz a CCS fut iOS-en, Androidon meg WP-n, jéj egy univerzális app.IoT-ra végképp külön kell megírni, mivel elég foghíjas a WinRT támogatása a valóságban. Egy Store UWA sehogy se indulna el rajta.
-
Fiery
veterán
Azt felelotlenseg kijelenteni, hogy a WP platform vergodesenek oka a csempe. Szamtalan oka van, amik kozul az egyik lehet a csempe. Mellesleg, sokan pont azert valasztjak a WP-t a droidos telefonok helyett, mert mas, izgalmasabb, szinesebb, mozgalmasabb. Csempek nelkul, hagyomanyos ikonokkal, mondhatni sablon dizajnnal siman lehet, hogy ugyanazt a karriert futotta volna be a WP, mint a Firefox OS.
-
Hallosz
senior tag
Köszi a tesztet.
Nem emlitetted a kurzor joystikot. az a kék pötty az.
Má 3 honapja nyuzom a W10-et 735-ön, és eldöntöttem, hogy marad a 8.1
Sajna ugyan azok a hibák köszönnek vissza mint augusztusban. PL. mindent task-ra tesz nem pedig bezár ahogy eddig. 12-15 progi szalad a hátterben, ettol ragad a rendszer. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #127 üzenetére
Az lehet, de ettől függetlenül #121-ben egy olyan állításod sincs, ami racionálisan alátámasztható lenne. Attól egy rendszer sem lesz ócska, hogy =\= a másikkal.
#128 meg úgy jön ide, hogy olyan feature-t vársz el egy rendszertől, ami annak nem tervezett része, és ez alapján gagyizol mást, holott ez a gagyi bőven megüti a jólhasználhatóság mércéjét. Neked nem, van ilyen.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
liquidgold #123 üzenetére
A felhasználók 96%-a szerint nem neked van igazad, ennyinek nem jött be a csempés rendszer. Ebbe itt talán kár is belemászni....
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #125 üzenetére
Wp launchereket igen.
drzsoo1: Ez hogy jön ide?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
liquidgold #123 üzenetére
Nyilván mindet végigpróbáltad, ha ilyen jól tudod. Inkább hagyjuk a flamet.
-
drzsoo1
aktív tag
Hozza a W 10 formáját, tele van buggal, jelenlegi formájában használhatatlan. Mondjuk az erősen meglepett hogy ilyen gyatra anyagminőséggel meg mertek jelenni a felső kategóriában, ez az androidos gyártóknál a néhai 10-30 e ft-ot készülékek jellemzője volt. A másik amit nem értek, valaki magyarázza meg. A WP mostani piaci részesedését (3-4% kb, világviszonylatban) az olcsón eladott alsó kategóriás telefonokkal tudta elérni. Adott egy új platform, ahol a legfontosabb szegmensben megjelennek 1 azaz egy készülékkel, amely nem a 950 hanem az 550 , snapdragon 200 as őskövülettel?! Erre mondják a vérfanok hogy ezen is elfut a windows. Tessék?! Erre fognak majd olyan programokat írni ami a legújabb hibrid tableteken is komoly felhasználói élményt nyújtani úgy hogy közben elkaristoljon egy Lumia 550-esen is? Nem tudom hogy értitek-e, de ezzel a MS egy brutális nagy öngólt lő, hiszen pont a "Mindegyik készüléken ugyanaz az élmény" illúzióját veri agyon. Az APPLE nagyon jól érzi hogy ezeket a szegmenseket nem jó összekeverni, és a GOOGLE se nyúl bele ilyen darázsfészekbe, pedig ő aztán dolgozott már eleget a" különböző szegmensű terméken legyen ugyanaz az op rendszer " feladat megoldásával.
-
liquidgold
tag
válasz
Den Hadnagy #122 üzenetére
Téma, ócska mind., live tile nélkül. Leginkább nálad van user error most
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Quasi_modo #119 üzenetére
Ezen nekem is kerekedett a szemem, szerintem a sommás vélemény mögött felsejlik némi user errorral fűszerezett fogalmi zavar.
Ha kinézet kell, meg az ember trollkodni akar, létezik wp téma droidra
Szvsz a stock 6.0 kellőképpen letisztult, nem csajos, de ez ízlés dolga.
Informatívnak informatív a kijelző, gagyi ikonok ide vagy oda. Én mindent le tudok olvasni feloldás után, de kinek mi.
-
liquidgold
tag
válasz
Quasi_modo #119 üzenetére
De nem érted, hogy az ikon gagyi, mindegyik! ? Nem informatív, unalmas elavult cucc.
Ez jól szemléleteti:
https://youtu.be/Hxe4KWPKwV4 -
razzorr
őstag
Nagyon tetszik a teló,de sajnos ront az összképen hogy olyan béta lett (eddig).
Jól rá kellett volna feküdni, elvégre volt idejük mint a tenger és nem kapkodni most és hogy ó majd jön úgyis frissítés és helyreteszi.
Így nem tudom,hogy más platformról hogy fognak átcsábulni a high end emberkék. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
ToniSoprano #118 üzenetére
de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam
Ezt te érted? Olyan ikonpakkot raksz fel amilyet akarsz. -
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
-
Xaels
félisten
válasz
TestamentDNR #112 üzenetére
Csak ne lenne a droid olyan noies, a win az szerintem sokkal jobban nez ki. Azt ugye tudod, hogy olyan Launchert raksz fel droid alatt amiett nem szégyelsz, sőt akár gyárthatsz saját skint is. Ott nem vagy rákényszerítve arra amit az OS gyártója kitalált...De ha a WP kinézet kell az is megoldható.
(#114) TestamentDNR nem kell ikonokat bámulni, ha nem szereted. Van egy csomó hasznos widget is akár.
-
TestamentDNR
aktív tag
Bog videotesztje utan azt mondtam, huuu, kene egy 950 vagy 950XL. Bone123 tesztje utan meg erosen elbizonytalanodtam.
Jelenleg egy Lumia 735-osom van. Szeretem, de kozel sem tokeletes. Elofordulnak fagyogatasok, a Messenger alkalmazas egy fos. Es ezek utan azt sem tudom, jo otlet lenne-e felraknom majd a megjeleno win10-et. Elotte egyebkent egy 610esem volt, szoval eleg kitarto wp-s vagyok.
Paromnak egy Lenovo A7000-re van, Lollipoppal, es kevesebbet szivatja a rendszere, valamint egesz gyors. Csak ne lenne a droid olyan noies, a win az szerintem sokkal jobban nez ki. Mindenesetre kezdek elgondolkodni, hogy ha a win10 nem lesz stabil, atmegyek a hulye robotra.
Amugy van arra valami epeszu magyarazat h 1-1.5ev utan a telefonok elkezdenek belassulni, tobbet fagyni, hard reset utan is? Mintha oregedne a hw. -
gerii
addikt
A 3. oldalon röhögve mentem végig, ellenben a kamera baromi jó lett.
-
mtcob
senior tag
930 kifejezetten tetszett, külső tekintetében ez hatalmas visszalépés ahhoz képest, nem ezt várna az ember ennyiért..
Maga a készülek snassz, használható, és ennél csak jobb lesz, de semmi kiemelkedő, nem tartom ésszerű vételnek.
Írisz szkenner meg biztos jól mutat a reklámban majd, mert nagyon 'hájtek' , de a valóságban elég körülményesnej tűnik ez az archozemelősdi (legalábbis az ujjlenyomatolvasóhoz képest) -
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
Halkow.
senior tag
" 660 nitet is mértünk"
A táblázatban akkor ez miért nem szerepel?
----------
W10- még kezdetleges de ne tegyünk úgy mintha csak itt lennének bugok.De a teló, ennek ellenére tetszik, szép kijelző,keskeny káva, cserélhető akkumlátor, msd, top kamera, gyorsasság, iris leolvasó (biztos vicces lehet.)
Később biztos várható javulás és a bogarak idővel eltűnnek szerintem, méltó utódja lett a 1520-nak szerintem.
Egyszer biztos kipróbálom a W10-et abban biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest