Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

jose999

üzenetére
						Nekem a Notebook Flip Cover jött meg a Mozotól és végre érzem a prémium minőséget. Kár, hogy ilyen eszközökhöz kell folyamodni, hogy megszűnjön a hátlaprecsegés.
A Gmail szinkron még mindig nehézkes, az újraindulások, fagyások jelentősen mérséklődtek, csak most a kamera lett tetű lassú és nemrég befagyott csörgés közben..

Jöhetne már a Redstone..
 - 

hroberto
veterán
Szinte csodaszámba megy ilyen véleményt olvasni ebben a topikban.
Nekem is kiszemeltem a 950, de mér kezdek elbizonytalanodni. De olvasva a véleményed, ma elmegyek és megnyomkodom, mert nem tudom elképzelni, hogy annyira gagyi lenne az anyaghasználat mint ahogy többen írták. - 

VaDy
tag
Igazad/igazatok lesz! Tényleg saját kézből kell kipróbálni a telefont, nekem még a kezembe se volt, de már az eddigi hozzászólásokat elolvasva (recsegős hátlap, rossz üzemidő, bugok, random kikapcsolások stb. +jó páran vissza is adták már) ^ elment tőle a kedvem, erre jössz te és azt mondom jobb mint a G4 , amikor én egy G2-t nem merek rá lecserélni!
Jajjj nekem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
 - 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem pl. az emlitett E5 HD Ubuntu Edition is bejon, mint telefon (mint hardver), pedig nem nekem keszult me'g veletlenul sem.

jó is az.