Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
legiaap #1196 üzenetére
Te használtad már, legalább 2-3 napon keresztül?
Decemberben még falhoz baxtam volna, egyetlen pozitívuma a volt, a világ egyik legszebb kijelzőjét rakták bele, minden másban idegesítő volt, de azóta sokat javítottak a rendszeren. Az asszony rendszeresen elcsórja az apple telója mellett tőlem.
Jacis:
Viszont, ha bevállalsz egy ilyet, a hátlapot azonnal cseréld mozo-ra, mert az valami kegyetlen gagyi kategória. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Whatsapp minden ok, frankón és gyorsan működik. Viber-t nem használok.
Én, naponta töltöm, de nálam igénybe is van véve rendesen. minden megy és nálam főleg a rengeteg pofázás zabálja az akksit, szóval átlagos használat mellett, szerintem 2 napot simán kihúzná...de ezt majd a többiek. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma voltam a Veletech rendezvényen és beleszerettem a Lumia 950XL trlefonba meg a Continuum módba.
Valszeg lecserélem a telefonom rövid időn belül a fent említett Lumiára. Viszont mielőtt megtenném szeretném megkérdezni, hogy a whatsapp és viber és egyéb értesítések mennek jól? Nincs késés stb?
Üzemideje milyen a telefonnak a mindennapokban? Tudom hogy nem jelzi ki mennyi kijelzőidőt produkál egy töltéssel, de hátha van valaki aki esetleg tudja az átlagot..
Válaszokat köszönöm. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hardver reset és full frissítés megvolt.
Az egy dolog, de nem mindegy, hogyan csinálod.
A helyedben Recovery-vel visszaraknám a felajánlott régebbi rendszert, majd utána frissíteném, minden más figyelmen kívül hagyva 164-re. Ez a kicseszett HR szinte a legtöbb telefonnál semmit nem ér. -
jeszi
tag
válasz
hroberto #1177 üzenetére
Egy napja van nálam egy 950 XL. Nálam nagyon melegedig pl. az age of empire játék közben, a hátulja és az eleje is süt. Emiatt már nem vennék magamnak ilyet
A hangerőgombok és a power gomb rossz helyen vannak, nem bírom megszokni, sokszor nyomok mellé. A kamera fókusz néha nem sikerül, homályos lesz a kép.
Navigálás közben telefonáltam, letettem és már nem navigált tovább, alkalmazás restart kellett.
Az értesítőben, ha lehúzom felülről, nem lehet megkülönböztetni a céges és a magán levelezést, ugyan az az ikon, nincs külön szekcióban mint a 8.1-nél.
Néhol nyelvi problémái, ékezet megjelenítési hibái vannak. Gyári böngészőben pl. az index.hu-t ha tekerem lejjebb, sokszor kijelöl dolgokat amíg az ujjammal húzom, villog...
Sokmindent biztosan javítanak majd, de a melegedés és a hardvergombok elhelyezkedése miatt biztosan nem lesz ilyenem. A jelenlegi lumia 730-as telefonom jobban szeretem 8.1-el
-
hroberto
veterán
válasz
zsamiatt #1176 üzenetére
Egy darabig nem várható Lumia telefon. Sőt valószínűleg nem is lesz több Lumia. Surface Phone lesz talán, de az sem az idén.
Úgyhogy nem nagyon van mire várni. Nekem sima 950-van, egy ismerősömnek az XL, én is ő is meg vagyunk elégedve a telefonnal. Melegedésre sem panaszkodott.
Nekem volt 920-am is, az sokkal jobban melegedett a 950-nél. -
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Gondolkodom rá, hogy a 920-t lecserélem egy ilyenre. Érdemes benne gondolkodni vagy jobb még várni? A Proci mennyire melegedős? Illetve várható a készülék szerintetek az új snapi procival?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #1169 üzenetére
mivel ez firmware update csak, tudtommal azok nem kapták most ezt meg. Majd a következő minor OS update fog járni nekik
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nézzétek meg, hogy erre is jött-e frissítés (szerintem igen), mert 650-re jött, de a 950 xl a páromnál van most... valahol vidéken...
-
Petrell1
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna nekem ajánlani jó wireless charger-t 950xl hez.
Vagy mindegy milyet veszek gondolok teljesítménye vagy márka.
Microsoft oldalon csak ezt találtam erről vélemény?
Microsoft DT-904 Wireless Charging Plate (White)Amúgy sokan panaszkodnak a recsegésre nekem nem fordult elő..
A gombok kicsit élesek nem finom a tapintásuk (belefér).
De 3 hete használom és fagyások nekem nem fordultak elő.
Van 1-2 dolog amit meg kell szokni mert másabb mint az android, gondolok a beállítás itt alig találtam meg a dolgokatúgy elvan rejtve a dolgok. Ezen kívül rossz tapasztalatom nincs még.
A telefon stabil. (Ki mire használja)
A legjobb választás volt élvezett használni, Sony z2-sről tértem át.
És a csempék szerintem szuper átgondolt jól átlátható és jobb mint a droid... -
legiaap
félisten
Ja most lattatok a a forma 1-ben neg benn volt a Batman vs Supermanben is de a korabbi Superman filmben is benn volt, meg itt UK-ban is mindent megtettek hirdetes ugyileg. Mai napig az egyik angol sorozatban csak azok vannak de semmit nem segitett az eladasokban. Szoval ne varjatok fellendulest.
-
matteo_szg
őstag
Én sem aggódnék emiatt. Ugyanis alapvetően nem nekik kellene fókuszálni a platformra, hanem a fejlesztőknek. Akik viszont az UWP miatt minimális ráfordítással tudnak mobilra is appot produkálni. Tehát a fejlesztők és az MS oldaláról a Win 10-nek kell a fókusznak lennie. Az tény azonban, hogy a megfogalmazás/nyilatkozat könnyedén félreérthető, és nem volt szerencsés.
Az már más kérdés, hogy device fronton nem fókusz a mobil; ezt láthatjuk, érezhetjük.
-
Ryoo
senior tag
válasz
legiaap #1158 üzenetére
Láttam a keynote-ot, igen, hallottam, hogy nem koncentrálnak a mobil részlegre, de miért is tennék, mikor nagyrészt ugyanaz, mint az összes többi eszközön, így arra nem is kell sok erőforrást fordítani. A mobil OS fejlesztése meg folytatódik tovább, és teljesen mind1 mire koncentrál az MS, ha az ember azt látja a tv-ben, hogy nagy cégek, sportolók, csapatok ilyen készüléket, rendszert használnak, akkor meg fogja venni, mert azt gondolja, hogy ők csak nem engedhetik meg maguknak, hogy nem egy megbízható rendszert használjanak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1153 üzenetére
Nem hiszem.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék ilyen készüléket venni.
Hol lehetne ilyet venni normális garanciával?
Újat szeretnék, s egy sim-eset. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1143 üzenetére
Gondoltam, meglepem az egyik családtagomat a szülinapjára egy ilyen "döggel", erre már 235 ezret írnak (ami erős túlzás)
, mindegy, akkor a mobilkereskedésből megrendelem hétfőn, 2 éves garanciával.
A kérdés, hogy lecsaptál-e rá még abban az árban és ha igen, akkor teljesítik-e?
-
Ágógreen
senior tag
kötyönyöm tyépeny. MM210éhez képest azért emészthetőbb...
vajon ez is igaz lehet ?
https://www.bestmarkt.hu/microsoft-lumia-950-xl-dual-sim-fekete-p300583 -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1137 üzenetére
Na, keresgéltem Neked
Ha ez igaz, akkor ez a Te helyed, gyártóival 157 ezer... -
-
Ágógreen
senior tag
950xl-t hol érdemes venni itthon ?
-
martinkeet
aktív tag
Valaki hozzáértő az alábbi problémára?
Kaptam egy DT-903 típusú töltőt.
Ez elméletileg értesít az elmulasztott eseményekről villogással ,ha a bluetoot látja.
NFC-vel párosítottam ,vagyis ott van menüben ,hogy párosítva van.
Ahhoz ,hogy müködjön az értesítés kell a kisalkalmazások menü is. Itt kell elindítanom párosított bluetooth-tal az eszköz keresést ,de sajnos sehogyan sem találja.
így sajnos csak egy bazi drága QI töltő... -
pzstm
titán
válasz
zsoltzsolt #1130 üzenetére
Nekem ez az érték bőven az....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ááá, én tegnap visszaraktam a 164-et.
Brutálisan gáz ez az RT. Igazából nem is értem, hogy egy ilyen, hogy láthatott egyáltalán napvilágot.
Szerencsére a 950 XL hardvere frissítésnél nagy előny, mikor az áruházban, vagy 60 dolgot kellett frissítenie, ami 20 perc körül megvolt.
Bár a 164 build telepítésekor, 4-szer elszállt hibakóddal, már a hajamat téptem, aztán ötödikre sikerült.
Szóval, 20 perc alatt megvolt, 650-es készüléken, nos ez már bő 1 óra felett volt. Jah, azon is kipróbáltam, ugyanez volt a helyzet, valami brutálisan bugos, még alfa verziónak is erős túlzás ezt nevezni.
Angol-magyar menü keveredik, több funkció nem elérhető, 20 perc után ledobta a wifi-t, újracsatlakozni nem akart, csak, ha töröltem az egészet, email is egyszer jelzett, utána semmi, és brutálisan merült...kb ennyi, amit hirtelen tapasztaltam.Szóval, a tegnapi napomat szépen elcsesztem erre, hogy újból használható telefonokat tarthassak a kezemben.
-
tibike8
őstag
Nem tudom, nincs már itt az ismerősöm. Azt néztük csak, hogy az 1001-es végű ment fel 2 napja, este meg az 1000-es végű. Az előtte levő verzió számot sajnos nem figyeltem... Többet nem tudok most, de gyorsan vissza is rakta a 8.1-et az akku miatt, aztán nem tudom, hogy melyik 10-est teszi fel.
-
pzstm
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na, feldobtam a 14295.1000 build-ot, valami brutálisan gyors, de az aksinak annyi fél nap alatt!
-
jeszi
tag
Szia én!
A media marktban telepítettem win 10 áruházból 2 fm rádió alkalmazást, a második már használható volt, működött, bár bugos. Szóval nem tökéletes, de lehet használni az fm rádiót az xl-ben. Azért egy gyári appot illett volna rátolni alapból.
A jelenlegi lumia 730 telefonom imádom (HTC One X és LG G2 után és Linux adminként), nagyon szerethető. Olyan jó lett volna, ha összeraknak egy korrekt telefont ~200 eFT-ért. Kellett volna a minőségibb anyag (tudom, a mozo segíthet), egy gyors és nagyobb hibáktól mentes rendszer. Az elfordulás is időnként bereccen, ez nyilván szoftveres hiba.
Ez a fórum sem pörög, talán nem véletlenül...
-
jeszi
tag
Sziasztok!
Media Marktban nyomkodtam a 950 XL-t, alapból nincs telepítve FM-radio alkalmazás, a store-ban meg nem találtam a gyári szoftvert. Hogy lehet azt telepíteni?
-
BobTail
őstag
válasz
martinkeet #1113 üzenetére
Barna bőr, ezüst kerettel.
-
BobTail
őstag
válasz
martinkeet #1111 üzenetére
November óta használok Mozo hátlapot, csak ott ilyen, ahol megkoccoltam.
-
martinkeet
aktív tag
Ennyit a mozo hátlapról
KÉPEK
Nem volt leejtve. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
martinkeet #1107 üzenetére
Ma reggel az enyém is meghülyült, azt írta, hogy nem jók a mail címek és persze nem is szinkronizált, ráadásul az összes telefonszám eltűnt! Mivaaaaan?
Újraindítás után minden a helyére került, én nem is értem, hogy ilyet, hogy tud produkálni az OS?
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Hol kapható a legjobb áron ezen készülék gyári garanciával?
-
Sikerült egy hard resettel "megjavítani" az MS Kamera app működését, az ébresztést és még az akksitöltés is gyorsabban megy. Ilyen cselekre 8.1 esetében nem volt szükség, de legalább így javult a helyzet. Hol tart amúgy a Surface Phone fejlesztése és mi biztosítja az elkövetkezendőkben a folytonosságot a 900-as szériában?
-
martinkeet
aktív tag
Ma egész nap nem volt gond a telefonnal.
Egyre erősebb bennem az az érzés ,hogy mégis csak szoftveres lehet a hiba.
A szervízesek azt mondták ,hogy ilyen típushibával még nem találkoztak.
Van mód egy totál radír elvégzésére. Valahogy a wifi jelszó ,SMS-sek ,és a könyvjelzők megmaradnak...
Vagy esetleg egy régebbi verzió feltelepítése ,egyfajta "rollback"?
Csak azért görcsölök ,mert nem tudom nélkülözni még pár hétig egyik SIM-met sem. -
kakuk100
őstag
válasz
martinkeet #1100 üzenetére
Szia! Megírnád milyen a nyomógombos hard reset?
Köszi -
martinkeet
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1101 üzenetére
Rendben ,köszi!
-
válasz
martinkeet #1099 üzenetére
Persze, Care a Váci úton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest