Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Szerviz topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1101 üzenetére
Rendben ,köszi!
-
arcadio
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1008 üzenetére
Állapotjelentés szerviz utáni állapotról:
BT és akku probléma megoldódott (főpanelt, akkut cseréltek). Most visszatért a 1.5 nap.
Ami ebben a témában "izgalmas", hogy itt nem csak a telefon, hanem a kocsi is "bugos", mert nem minden telefont támogat teljes körűen a beépített kihangosító (software frissítés után jobban együtt tudnak működni, de full funkcionalitás csak iPhone-al érhető el).
Fagyások nincsenek.
A kamera sorozatfotó megállása adottság. Ennyit képes sorozatban fotózni (lehet, hogy ezt is érdemes lenne a következő tesztekben megnézni a sorozatfotó képességet). Ezt el tudom fogadni a képminőségért cserébeKöszönöm a tippet, nem mentésből töltöttem vissza, hanem mindent kézzel újratelepítettem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #1010 üzenetére
Vettél 950XL-t?
-
arcadio
csendes tag
válasz
Plazmacucci #1008 üzenetére
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem tudják megváltani a világot, de kíváncsi vagyok, mit kapok vissza.
Ami zavar, hogy a reset hogyan képes ennyire megváltoztatni (elrontani?) a telefont. Elvárásom szerint, ha ugyanarra a HW-re ugyanazt a SW teszem vissza, akkor ugyanúgy kellene működnie.
-
Akybron
aktív tag
válasz
Plazmacucci #922 üzenetére
Alapból folyadék, nem gáz. Elforralod a meleg végén, majd kicsapódik a hidegebb részeken.
A cső anyaga belül bordázott vagy porózus, hogy hajszálcsövesség által visszaszivároghasson a meleg részekre. Egyébként csak függőlegesen működne. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #922 üzenetére
pöpö pöpö pő mindent meg lehet magyarázni.
de a vízhez legalább annyi köze van mint a liquidhe.... semmi!
....sok nagyokos.,ms jó nagy baleknak néz titeket.
-
Snookerface
csendes tag
válasz
Plazmacucci #916 üzenetére
Nekem Mozo van, ezzel nem recseg, és a gombok rendesen vannak kialakítva, nem éles a peremük.
-
Locutus
veterán
válasz
Plazmacucci #914 üzenetére
Ezt a kérdést már én is körbejártam anno. A gyári hátlapon gagyik a gombok, szögletesek, élesek, lötyögősek.
Külföldi fórumon azt írták a Mozora, hogy az sem sokban változtat ezen.
De az való igaz, hogy vannak render képek gyáriról is, amin lekerekítettnek tűnnek a gombok. Élőben viszont nem azok. -
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #912 üzenetére
Céges telefon, sajnos nem mondhatok árat
Hivatalos MSFT garancia
-
legiaap
félisten
válasz
Plazmacucci #758 üzenetére
Nem kicsi visszalépés lenne! Én előbb ajánlanék egy droidos telefont, mondjuk egy Nexus 6P-t, mint ezt.
-
Locutus
veterán
válasz
Plazmacucci #741 üzenetére
A M$ egyelőre azt állítja, hogy minden rendben van velük.
Gondolom csak a boltok unták meg, hogy annyian visszaküldik mindenféle hibával. Jelenleg jobban járnak, ha nem is értékesítik, amíg legalább a szoftveres dolgok nagyja meg nem oldódik. Persze kérdés, hogy a minőségi gondokkal mi lesz... -
ForRedGlory
félisten
válasz
Plazmacucci #712 üzenetére
Androidos backup sem megy ra
-
thxer
aktív tag
válasz
Plazmacucci #710 üzenetére
10-es backupot raktam vissza, és úgy volt sz*r.
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #623 üzenetére
" Valahogy az én érzékszerveimnek az a polikarbonát amiből a régi szériák vannak jobban bejön. Még a fényes is."
Az szép. Mondjuk a zongoralakk felület nekem annyira nem jön be. A színek terén meg elég konzervatív vagyok, ettől még lehetne választék, mert növelné a vásárlók táborát. Akinek fekete, szürke, vagy fehér kell annak is lenne lehetősége, de emellett nem maradnának lehetőség nélkül azok sem akiknek a hirtelensárga, vagy a strandkorlátkék tetszik. -
törölt tag
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
"A 950 XL meg tucattelefonként figyelt mellette. Ha nem lenne rajta MS logo, akármi másnak elmenne."
Nekem meg éppen ez tetszik bennük. Amit te rondának és középszerűnek tartasz, azt én sallangmentesnek. Jó, az XL-t nem láttam még, de a sima 950 külseje nagyon tetszett. A Star Wars-t ma este nézzük.
(#621) Ricardo: A 950 (legalábbis amelyiket néztem) nem ropogott. A műanyag fogása nekem is bejött.
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Én eddig csak egy 550-be botlottam a Media Markt helyi egységénél. Az is le volt kódolva (úgy néz ki ez ez jó poén egyeseknek), így csak megnézegettem. Annyira nem fogott meg.
Viszont a 950/950xl érdekelne. annyit olvasok itt az anyaghasználatról, meg a kényelmetlen gombokról, hogy már nagyon érdekel milyen lehet. maga az, hogy műanyag nem zavar, mert abból is lehet minőséget használni. A 640 fogása jó egy év üveghátlapos telefonhasználat után. Mindegyik anyagnak (legyen az műanyag, bőr, üveg, vagy fém) van előnye és hátránya.
Jut eszembe. Azt nem nézted hogy ropog e a hátlap? -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #580 üzenetére
Ahogy előttem leírták nem a proci miatt dadogott és közben frissítettek is rajta és még fognak is.
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #580 üzenetére
kapott azóta firmware frissítést dokkoló és az app is emlékeim szerint
-
válasz
Plazmacucci #456 üzenetére
Nekem még nem csinálta ezt a viber a 1520-on (igaz ténylegesen nagyon keveset használom). Viszont maga a viber nagyon problémás wp-n.
-
Wesder
titán
válasz
Plazmacucci #378 üzenetére
Jò, lehet kicsit elcseszerintettem, de 100% hogy nem víz
-
virkir
veterán
válasz
Plazmacucci #378 üzenetére
Ahogyan a polikarbonát vezeti a hőt
-
Pearce
aktív tag
válasz
Plazmacucci #213 üzenetére
Ja és akkor az MS készakarva terveztette meg a Nokiával, hogy ilyen műanyag legyen a hátlap /miért, jobb lett volna a fém, ami nyáron a melegben + a S810-es SoC-cal szétégeti a kezed?/, amit majd ők forgalmaznak? Fuck logic.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Plazmacucci #198 üzenetére
Elírtam, köszi.
Szóval jobb lenne, ha valami x86 kompatibilis procit kapott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest