Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Tegnap vettem a telefont, eddig meg vagyok elégedve vele, bár hogy az alján lötyög a műanyag hátlap, az valahogy nem tetszik, de más baja nincs szerencsére. Nektek is olyan laza az illesztés, vagy csak az enyém ilyen?
-
martinkeet
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1298 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatra.
Kíváncsi vagyok a válaszra... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
martinkeet #1297 üzenetére
Talán igen, ha Care-ben, vagyis hivatalos helyen javíttatod.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Gyufaaa #1296 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem.
Hibátlanul felment ,buborékmentesen ,de a mai eséstől ez sem védte meg. Aszfaltra érkezett szegénykém ,és totálisan széttört az üveg. A kijelző rendben maradt ,érzékel mindenhol.Véleményetek szerint ha kicseréltetem az üveget (már ha lehet külön) és a megsérült műanyag keretet ,akkor megmarad a még 1,5 év gyári garancia?
-
Gyufaaa
veterán
Valaki használ üvegfóliát 950 xl- en? 3db -ot próbáltunk fel rá, de mindegyiken hiányos volt a ragasztó. Kifeszültem. Ráadásul nem is egy gyártótól származtak...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
Gyufaaa
veterán
Zárolt rendszernél az oldalsó gombok aktívak vagyis lehet hangosítani, halkítani és kamerát indítani. Ez kikapcsolható?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1287 üzenetére
Nem akkor, addig míg el nem indítod, de akkor aztán rendesen fut minden a háttérben, ezeket mind-mind egytől-egyig ki kell lőni!
Ez a leírás egy 650-es készülékhez készült, de a 650 helyére , most átírtam 950 XL -rel. És nem tudom, hogy gyárilag neked mire állítja vissza a 950 XL-t, de nekem a 107-re állította vissza.
A telepítés lényege tehát, hogy a pontokat kövesd és semmi mást ne csinálj addig, amíg a 218-as fel nem ment, csak utána frissítsd le az áruházban az összes applikációt, amíg az kész nincs a készüléked bugos lehet.
Recovery Tool visszaállítás menete...
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 950 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156-os lesz (650 készüléknél, a tied más verziószámú lesz), indítsd az RT programot, de előtte mindent ments a belső tárhelyről, ha van ott valami, ami fontos számodra!
3. A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 218-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 218-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1285 üzenetére
A telepítés, pontosan, hogy zajlott?
Mert, ha a háttérben, szinte minden futott (frissült az áruházban), akkor emiatt totál elbaxodótt az egész, vagy valami teljesen mást csináltál közben. Sajnos a w10-zet, nevezzük így zavartalanul kell frissíteni és akkor lesz egy frankó rendszered. -
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
1520 cserekészülékeként lettem 950 XL tulaj.
Azt látom hogy sokaknak vannak apróbb problémái a rendszerrel, de szerintem ez a win10 egy totál hulladék.
Az 1520-akat bő három évig használtam, a 8.0 majd 8.1 működött, szerettem, abszolút nem vagyon droid párti.
Kép zoomolásnál kb 4-5 próbálkozás után csinálja is, Asphalt akkorákat laggol, hogy olyat még videón sem láttam, kb 20 mp. GTS San Andreas-nál nem reagál a telefon az ikonokra. Feladatváltások között gyakran "homokórázik", szóval baromira kiábrándító!
Nincs telerakva sok App-al.
Egy hetes, full originál készülék, abból frissítettem, 218-as build.
Olyannyira használhatatlan számomra ez a rendszer hogy komolyan elgondolkodtam hogy 110-ért eladom a francba, és veszek egy Lg G4, vagy V10-et.
(Különösebben nem érdekel az a szempont hogy legújabb proc van benne, mert ez a szánalmas rendszer úgysem használja rendesen...)Tudtok mondani valami bíztatót, vagy mehet a levesbe? Kérlek segítsetek, 1520 után ez baromira kiábrándító!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyébként a 950 XL, 212 alatt megint összeomlott nálam, mármint a szinkronizáció része, szinte semmit nem jelez.
Restart után, ugyan lekérte az addig elmaradt e-mail üzeneteket, meg face baromságokat, de utána ugyanúgy "befagyott" az egész.A 252 megváltásként várom, hogy csesszék meg.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
hroberto #1278 üzenetére
950XL DS -t reggel 8-kor vettem le töltőről. Egész napos buzerálás, fényképek, netezés, zene... Most tartok 46% akkunál. Teljesítmény és rendszer eddig ott van a szeren... Nekem bejön. Android után felüdülés. Visszasírtam a Lumia 920-am, de ez korrekt folytatás lesz úgy érzem.
-
jacis
nagyúr
eBay-en nagyon jó áron lehet új 950XL-t venni. Szerintetek van benne magyar nyelv meg a hálózatokkal nem lehet gond?
-
-
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
A kamera is ugyanaz mindkettőben.
-
jacis
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1272 üzenetére
Hülyeséget írtam. Mind a kettő 3GB-os és QHD.
Én a Continuum-al a sima 950-et próbáltam. Kapott mindent és azon kivűl hpgy kicsit melegedett volna nem volt vele semmi gond. A cimborám nyomatta a 4K videót monitoron én meg navigáltam a telefonon. Nem kis terhelés és reccenés nélkül ment mind a kettő. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
hroberto #1269 üzenetére
Köszi!
Mert T-Kom-nál csak a 950 lesz, és szeptemberben lejár a hűség is ilyenkor már szoktam nézelődni, hogy merrefelé menjek. Gondoltam, hogy megint vissza androidra, de lányaimnak az van, és hát nem bírom, rossz ránézni. Szeretem a Windows kinézetét.
Egy darabig nem fog megjelenni új w10m-es telefon. így remélem ősszel még lesz a T-nél. Addigra talán még jobban fog esni az ára -
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1266 üzenetére
A méret, a SoC (808,810), meg úgy rémlik az XL-en GG4 az üveg, a 950-en meg GG3.
-
Gyufaaa
veterán
Sziasztok. Népesítem újra a wp tábort egy 950xl DS-el. Csengóhangot erre is csak és kizárólag pc-n keresztül lehet beállítani? mp3+tag meg van, de a telón keresztül bemásolom a csengőhang mappába akkor nem látszik. Nincs itthon jelenleg pc-m, hogy kipróbáljam. Köszi a választ.
-
zsoltzsolt
addikt
Nagy a különbség az xl és a sima 950 között? Illetve komoly lényegi eltérés van köztük?
-
jacis
nagyúr
Moat jöttem az MM-ből. Megnyomkodtam megint az XL-t. Legalább 30 percet nézegettem a rendszert. Nagyon bejön a rendszer is meg a telefon is. Csak idő kérdése mikor veszem meg de hogy ez lesz a következő telefon az biztos.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1259 üzenetére
Ilyen lesz a windows, még ezsetuttad?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1257 üzenetére
Az biztos, hogy berak neki, sőt (állítólag) jön az ALCATEL is egy csúcs készülékkel.
Szóval, jönnek az ellenfelek. -
Ágógreen
senior tag
nagyon jól tudja a HP h 800€ért képtelenség eladni telefont...
max ha ráköltenek a propagandára&marketingre egy vagyont mint az Apple...
szerintem a 600-700€ a reális. XL már 470€ körül van.
szerintem a 199ezres hazai nyitóár reális. ami nem sok egy számítógép+teló+tablet csúcshybridért 2016ban. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1253 üzenetére
Folyamatábrát nem tudok hozzárajzolni, mert elég egyértelmű, de a továbbiakban pü-ben szívesen válaszolok...
Mégis mit gondoltál, ilyen durva hw-val a te két szép szemedért olcsón adják majd. Valahol írták a nyitóárat ami 900 dollár körül lesz...persze ez nincs kőbe vésve addig, míg meg nem jelenik.
-
Ágógreen
senior tag
!MOBIL!füles és !MOBIL!hangszórós audio közti különbségre gondoltam persze. de látom újra félreérted a dolgokat... már kezded bekavarni a HIFI világát is. pff.
hol látod azt h negyed misi lesz a HP ? ez is feltételezés ... és zéró alapja.
amúgy elég zavarosan írsz... én nem tudom kibogózni a mondandódat.pl:
"Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban""ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van"
döntsd már el h mit akarsz...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1251 üzenetére
Csak is gratulálni lehet, ehhez a magas szintű revanshoz, az egész íráshoz és a megfogalmazáshoz.
Ha neked a múltkor sikerült volna olcsóbban leakasztani egy 950 XL-t, akkor nagy valószinűséggel az egekbe magasztaltad volna. Most, hogy belépett a HP ami kb 250 ezer, vagy drágábban nyit, a 950 XL számodra fos.Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban, ahhoz, hogy leteszteljek egy mobilt, több olyan zenének kell elhangoznia, ami miatt le lehet szűrni, hogy adott esetben, mennyire tudja megszólaltatni a tartományokat. Elhiszem, hogy te 5 perc alatt letesztelted minden szempontból, ami sz@rt se ér, meg úgy az egész idehányt irományod, ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van és nem a yt videóból szűrtem le, hogy melyik jobb, ugyanis ez a HP telefon több hónapos hírértékű már, de normálisan leírtam, hogy a faszi legalább 5 másodpercre nem mutatja a kamerába, se külön és főleg nem egyszerre a két mobilt, de így is látszik azért (videó alapján), hogy a 950 kijelzője élénkebb és teltebb, de csak a videó alapján. A fekete meg nálam legyen fekete, ne világítós szürke.
Majd akkor tudok jobbat, ha a kezembe fogtam a hp-t és mielőtt kioktatsz, hogy mi a különbség füles és hangszórós audio közt...öööö inkább hagyjuk.
-
Ágógreen
senior tag
húzamosabb ideig kellett tesztelned h rájöjj h fos ?
grat. vájtfülű lehetsz more.. nekem elég volt 5sec.
én nem fényezem a HPt (már alapbból ki van), de a specifikációk alapján az XL max egy kisöcsike szerepbe tengetheti tovább az életét júniustól. a feketéken meg ne lovagolj már (ezen a szinten) mert nevetségessé teszed magad, se a dac chipeken, mert a mobilhangszórónak aztán édesmindegy milyen jelet kap hidd el ember... te keverd a fülhallgatós zenehallgatást a hangszórós muzsikával. két külön tészta. persze megvetted az XL-t is jobb mint bármi ami meg fog jelenni... és ezt egy youtube videóból bejósolod. na ez tipikus. no comment -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1249 üzenetére
Nem, te egyáltalán nem értetted.
Én, huzamosabb ideig teszteltem a 950 XL hangminőségét, mármint mobilhangminőségét, mert a hangminőség nálam máshol kezdődik, nem egy mobilnál.
A Microsoft készülékek, viszont ebben nagyon alul teljesítenek, mert egy 640 is ugyanígy szól, ez meg egy flagship, vagy mi lenne. A 650, viszont már sokkal szebben szól, viszont az is elmarad bármelyik Samsung wolfson dac féle hangzástól, de még a wolfson-t is kiröhögi a Sony saját fejlesztésű chip-je, na az odavág mind felett. Érezhető a különbség rendesen, hogy most egy Sony szól.
Tudom, mert nem az első ilyen samu készüléken teszteltem, amit lecseréltem, pl (note 4, note 5, s6, és most az s7). S7 meg egy trágya, amióta megvan csak a szopás van vele, de ez nem ide tartozik.Szóval, a lényeg, teljesen mindegy, hogy ott B&O, vagy JBL, Wolfson etc...hangchip lesz, ha a szoftver a háttérbe ebbe beleszól durván.
Azért írtam, hogy a parasztvakítópropaganda nálad is működik, mert meglátod a B&O feliratot és elkönyvelted magadban, ha majd hazaviszed, akkor 9.3-ban elképesztő hangminőségben "leszakítja a háztetőt", ami lehet, hogy még ennél is szarabbul fog szólni, előre senki nem tud semmit, hiába virít ott egy nagynevű cég akármije, ami egy filléres megoldás is lehet...akár.És igen, a kijelző színei, feketéje az egész, ahogy megmutatja magát, nagyon sokat tud dobni a felhasználói élményben, és ebben a 950 XL manapság nagyon az élen van, mert az egyik legjobb kijelzőt dobta bele.
Ez HP mellett, még azon az elbaxott videón is látszik.
A forma meg szubjektív, nekem a kockásabb formák az első, emelett a HP egy HTC utánzatú szappantartó, ettől függetlenül, ha megjelenik és bejön, akár még be is gyűjthetek egyet, de előre valamit fényezni, amit csak képről láttál, nem életszerű! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1247 üzenetére
Milyen hangzásról beszélsz? A 950XL még a mobilok közt is enyhén szólva gané, totális kudarc a zene (hang)minősége, de amíg nem láttam ez az egyébként ronda HP-t, vagy nem fogtam a kezemben, addig a világ legszebb kijelzője az 950 xl-ben van.
Nyugi, én nem fogok védeni egy mobilt sem, amit birtoklok, leírom, amiben xar, de azt is leírom, amiben nagyon jó.
Remélem a Bang&Olufsen is odapörköl
A parasztvakítóreklámpropaganda meg működik...
-
Ágógreen
senior tag
fekete mélység ? na az aztán huszadrangú számomra (egy bizonyos szint felett, amit az x3 tuti megüt), sokkal többet ér nálam egy IP67 (+MIL-STD 810G) meg a 4150mAh-ás akksi. Remélem a Bang&Olufsen is odapörköl majd az XL-nek hangzásban. A 8megapixel belső kamera is ígéretes... majd meglássuk. Talán már júniusban kapható lesz. Ami egyedül fájó első hallásra, h Zeiss bácsi ezúttal kimaradt a buliból...
8.1mm vs 7.8mm vastagság-különbség talán nem nagy difi, de bármilyen vékonyítást pluszponttal honorálok, főleg úgy hogy az akksi meg "dundibb"-bá hízott a HP-ben.
én bevárom a X3-at (ha már eddig kibírtam). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1243 üzenetére
Az az angol buznyák agyvelőgyulladás képtelen arra, hogy legalább 5-10 másodpercig a kamerába mutassa a kijelzőt még külön-külön sem, nemhogy egyszerre anélkül, hogy ne fordítaná meg, cserélné meg a készülékeket, mindegy csak baxtassa valahogy az ökre, de talán még így is megfigyelhető, hogy a 950xl színei, feketéje mélyebbek és szebbek...
-
Ágógreen
senior tag
950XL vs X3 Elite
https://www.youtube.com/watch?v=46hufXXJ9so -
BobTail
őstag
válasz
zsoltzsolt #1240 üzenetére
Nem fogják a szolgáltatók belistázni.
-
hroberto
veterán
válasz
zsoltzsolt #1238 üzenetére
Nem is árultak.
-
jacis
nagyúr
Érdekes, hogy 950XL nincs használtban szinte egy sem míg sima 950 van elég sok
Ennyivel gyengébb lenne? -
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan alkalmazást amivel a kártyára lehetne menteni az alkalmazásokat a HR előtt.
Köszi -
válasz
martinkeet #1227 üzenetére
Innentől számítva kb. mennyi idő a megjelenése? Sajnos az új buildek állandó jellegű HR után tudnak csak stabilan működni. Valaki említette, hogy a 122-es végűre kell visszaállítani és onnan tisztán frissíteni a legújabbra. Na de hogyan?
Köszi!
-
martinkeet
aktív tag
Fast-on úton van a 14328-as frissítés.
1.3 GB. A mérete alapján nem csak egy kissebb foltozásnak tűnik. -
sum-blink
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy Lumia 950-et, T-mobile-éknál. Én megszoktam a Windows-t a nyűgeivel együtt, de telefonálás közben újraindult, gyakran. Visszavittem, 3 hét szervíz, frissítés, ugyanez. Megint 3 hét, csere.
Most egy új van nálam, de 2-3-szor már ez is csinálta.
Szerintetek ez belefér? Volt, hogy 40 percet beszéltem gond nélkül...
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1219 üzenetére
Nyilván hardveres hiba ha a Care-ben is azt mondták.
Nálam teljesen jól működik. Már a 164-es builddel sem volt gondom vele. HR-t sem csináltam. A napokban volt egy gyors merülés, de az új build ezt rendbetette. -
jeszi
tag
válasz
martinkeet #1219 üzenetére
Nálam ma telefonáláskor (indítás és fogadás) nem volt hang, senki sem hallott senkit
Egy restart segített.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
hroberto #1218 üzenetére
Valahogy mindig is művelt furcsa dolgokat ez a teló.
Lassúló wifi ,lassúló mobilnet ,újraindításkor csak 2g ,és ,hogy visszakapjam a 4G-t kb 10-15X újra kell indítani a telefont...stb.
3 hónapja van nálam ,és eddig (nem túlzok) kb 30-szor volt HR.
A Nokia Care-ban azt mondták ,hogy hardverprobléma.
Sajnos nem tudom gariztatni ,mert egyszerűen nem tudok pótolni most egy 2 SIM kártyás telefont. -
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
A .218-as build miatt?! Ez nagyon fura. Senki sem panaszkodott ilyesmire. Nekem sokat javított az üzemidőn.
-
jacis
nagyúr
válasz
martinkeet #1216 üzenetére
Az nem valami jó
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én meg azt vettem észre, hogy most a főképernyőn lévő csempére tapizva, egy nagyon minimális "fáziskésése" lett, amit talán fél sec sincs, vagy inkább negyed, de mégis tapasztalható.
De, mint írtam, csak a főképernyőn való indításkor. Hogy ez most gyárilag csinálták ilyenre, nem tudom, de engem azért zavar egy kicsit... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
218 kint van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest