Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
-
jeni
félisten
látom,hogy továbbra is kapja a frissítéseket.
van olyan apps amit nem kapott meg a teló vagy nem megfelelően működik?
akkor ez a Microsoft XL 950 teló még még mindig benne van abban a listában,hogy milyen telefont vegyük most? -
gabor85
őstag
válasz
zsoltzsolt #1995 üzenetére
Lett Pestről, köszi
8k + szállítás. -
gabor85
őstag
válasz
zsoltzsolt #1995 üzenetére
Nem de megpróbálom.
-
gabor85
őstag
Sziasztok!
Az akksim megpusztult. Hol tudok gyárit venni, ha a győri szervizes szerint már ketten várnak új akkura egy ideje?
Speedshopban nincs, másra árukereső nam adott érdembeli választ. Esetleg megbízható ebay link?Köszi
-
szabo.csabi
tag
950 XL DS-nél a második SIM valóban csak 2G-t tud? Itt-ott olvastam ezt is, azt is. Kapható olyan változat, amelyiknél mindkét SIM tudja a 3G-t / LTE-t? Illetve hol lehet manapság megbízható forrásból, garanciával, a legjobb áron újan kapni?
-
-
watchfun
tag
válasz
Gabesz84 #1990 üzenetére
Nem biztos hogy tudja de úgy emlékszem a 930 tudta, meg az androidon is van ilyen. Igazából nem nagy probléma ha nincs de kellemes, hogy "vakon" le lehet tenni a beszélgetés végén.
A bekapcsoló gomb másnál is beljebb van min a két hangerőgomb?
(most hogy ezt a bejegyzést írom ámulok el, mennyivel jobb a prediktív szöveg mint bármi más rendszerben... ) -
watchfun
tag
Üdv! Mai nappal egy 950XL-lel visszatértem az ablakos rendszerhez, képtelen voltam megszokni egy Samsung Note 4-est...
Lassan "belakom" a telefont, csak egyet nem találok: a bekapcsológomb megnyomásával a folyamatban levő hívás bontása. Tényleg nem tudja a készülék vagy csak szokás szerint megint úgy eldugták valahová az opciót, hogy nem bukkanok rá? -
Tenkes
csendes tag
Tegnap este frissített a 10.0.14393.953-re.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Ming Cseng #1986 üzenetére
hol hal meg?
-
Ming Cseng
csendes tag
Hát én azért is vettem egyet! A burkolat egy vicc, a szoftver pedig pont olyan, mint gépen! Ugyanott hal meg.. Eddig nagyon tetszik!!!! Ha frissítés után ugyanazt hozza mint laptopon, akkor ez volt a legjobb vételem!
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, nincs véletlenül valakinek egy fölös fehér hátlapja?
-
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
kis segítséget kérnék tőletek, vásárlás előtt állok ilyen készüléket vennék.
nagyon jó dolgokat olvasok róla használtam is wp10 is viszont alapvetően nem tudom kihasználnám e az előnyeit fényképező pl és proci ram..
wp -t mindíg arra használtam amire egy átlag okostelefont kell, e-mail, net, és néha fotó, vagy zene..
és erre megteszi egy 820 vagy 830 is..
ami felé hozott az a continuum főleg ennek használhatósága viszont kicsit kétséges.
köszi -
martin66
senior tag
Mint tudjátok a hívás várakoztatás hangjelzés nem megy jól már egy ideje, ezért kérlek, szavazzatok a Feedback appba, hogy javítsák. Köszi.
https://aka.ms/u3gbdvHelyette ajánlok nektek pár nagyon hasznos appot
- project studio
- denna
- share.it
- designme
- geosetr
- icsekk
- one tap reminders
- picsart
- share across devices
- wunderlist
- xodo
- toolkit pro -
Pukimaki
tag
Sziasztok! Hogyan birhatnam ra a keszuleket, higy fotmazza le az sd kartyat? Jo lenne, mert minden elindulaskor kiirja, hogy hibás, ellenorizze-e, de amikor ranyomok, hogy igen, nem csinal semmit.
Formazasnal, gephazban ugyanez. -
Pukimaki
tag
Sziasztok! Ha kitűzök a kezdőkepernyore egy netes oldak csempéjét, van arra lehetőség, hogy mutassa is azt, ne csak egy üres negyzetet lássak?
-
Kin Tan Te
tag
válasz
jaffa 2843 #1973 üzenetére
Köszönöm a választ!
Van rajta védőüveg, de a szenzorokat nem fedi.
Annyit már kisilabizáltam, hogy ha kikapcsolom a duplakoppos ébresztést, akkor nem tűnik el az értesítési képernyő ha betakarom a szenzorokat. Mindvégig látható marad minden infó.
Ki érti ezt...? -
válasz
Kin Tan Te #1972 üzenetére
Szerintem a zsebes dolgot közelségérzékelővel csinálja, nem kellene számítani neki a sötét. Nincs esetleg fóliával letakarva a szenzor?
-
Kin Tan Te
tag
válasz
Gabesz84 #1971 üzenetére
Köszönöm a választ!
Még túrok kicsit a menüben, hátha kompromisszumos megoldásra jutok. Duplakoppos ébresztés is megmarad és a zseb-mód is kikapcsolható lesz.(van egy kis bug-ja a telónak. Este sötétben azt hiszi, hogy zsebben van és így az értesítési kijelzőt kikapcsolja. Pedig a beállításokban megadtam, hogy sose kapcsoljon le. Némi integetésre a kijelző előtt felébred és megjelenik minden infó. Konkrétan ez az ébresztőm is és baromira nem szimpi kalimpálni félálomban a kijelző előtt, hogy megtudjam mennyi az idő. Átfordulhatok-e a másik oldalamra horpasztani vagy sem.)
Üdv
-
válasz
Kin Tan Te #1970 üzenetére
A duplakoppos ébresztést le lehet tiltani, settings -> personalization -> lock screen alatt. Ennyiről tudok.
-
Kin Tan Te
tag
válasz
Gabesz84 #1968 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Arra a beállításra gondolok, amikor a telefon érzékeli, hogy zsebben, vagy tokban van és nem ébreszti a kijelzőt dupla-koppintásra. A régi lumia 535-ömön mintha lett volna ilyen, de ezen a típuson nem találom a menüben.
(már ha van ilyen egyáltalán)üdv.
Kin
-
tibyke75
csendes tag
nincs valakinek fölös hd 500sa?
-
válasz
Kin Tan Te #1967 üzenetére
A hivasokat tudtommal nem lehet levalogatni, omlesztve vannak...
Mi az a zseb-mód?
-
Kin Tan Te
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a szakiktól, hogy ezen a telefonon hol lehet kikapcsolni a zseb-módot?
Továbbá tudtok tippet adni a hívások leválogatására?
PL nem fogadott hívások listázása, stb...
Előre is köszönöm a segítséget!Kin
-
utolsó frissítés (10.0.14393.693) óta nem tapasztaltok anomáliákat a hanngal kapcsolatban?
- Tegnap bejövő hívásnál felvettem és nem szólt a beszédhangszóró, ki kellett hangosítanom hogy halljam a másikat (persze a mikrofon ment), bluetooth headsetet csatlakoztatva is ment
- ma bluetoothon headsettel beszéltem, majd kikapcsoltam a headsetet, és a teló a hangerő állításra folyamatosan a bluetooth hangerőt állította, míg nem indítottam el egy zenelejátszást.Azért egy alapfunkciónak (telefonálás), illene kifogástalanul működnie.
Amit meg már régebben észrevettem, hogy telefonálás közben hiába csatlakoztatok vezetékes headsetet, nem vált rá át... -
Folee
tag
válasz
gyurica úr #1963 üzenetére
Az 1. kérdést nem értem. A 2-ra megoldás, hogy nem teszed töltőre bekapcsolt wi-fivel, és általában nem töltöd 40% fölé. 😞
-
gyurica úr
tag
Üdv,
egy kérdés: a kapcsolatok esetében a kép ami megjelenik a szerkesztéskor, illetve a kezdőlapon egy kör alakban mutatja a csatolt a képet, és a kezdőlapon is így jelenik meg (Kék csempe közepén egy kör amiben a képrészlet látható). Ugyanakkor van olyan is akinél a teljes csempe egy kép.
Ez mitől függ, illetve ezt a kört át lehet valahol állítani, hogy ne egy körben legyen egy képrészlet, hanem az egész kép jelenjen meg a négyzet alakban.Másik kérdés: hol lehet letiltani az automatikus frissítéseket. Azt szeretném, ha csak manuálisan az én jóváhagyásomra frissítene a szoftver
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
whited
addikt
Sziasztok
Jó árban hol lehet ilyet most venni mert nagyon gondolkodók
Alkalmazások terén mennyire naprakész az OS? (Különös igényeim nincsenek) -
jeni
félisten
Edigital
-
jeni
félisten
Érdekes a dolog a 950XL kapcsolatban. Több helyen akciós és olcsóbb a 950 sima telefonnál a nagyobb 950 XL!
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne már elég rég óta, hogy néha nagyon halvány a kijelző felébresztéskor. Vagy teljesen fekete a kép vagy alig van megvilágítva. Onnan tudom, hogy még is feltámadt a készülék, hogy az iris scan bekapcsol. Illetve utána egyszer csak magához tér. Ha újra indítom akkor megint egy darabig jó. Egyébként a hiba viszonylag random szerűen jön elő.
más is tapasztalt hasonlókat? Vas hiba lehet?
-
alvarezfan
csendes tag
Kedves Fórumozók,
Gondolkodom egy Lumia 950XL megvételén. Egy kérdés: a boltban azt láttam, hogy a Postában a BEÉRKEZETT ÜZENETEK felirat eltűnik, illetve tört része lesz csak látható, ha a teló betűméretét (csak azt!) megnöveljük. Miközben az üzenetlista betűmérete rendben nő. Így van ez az újabb build-ek esetén is? Köszönöm előre is. -
-
jeni
félisten
Hello!
A HD500 ketyeréhez a géphez való csatlakozásra szükséges valamilyen program majd a mobil csatlakozáskor? -
mtm800
senior tag
Itt pl nekem egyik nokiát sem tudta értelmezni...se az l830 at se az l930-at anno....pedig mindkettő itthon vásárolt gyári független garis volt. 950-nél jót írt. mostani 950 xl nél pár hónapot tévedett...konkrétan 11-et-Még jó hogy megvan az eredeti számla és garijegy, és lecsekkoltam a care-nél is biztonság kedvéért
-
hdtomi
senior tag
-
primera1
aktív tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a Microsoft oldalán vagy bármelyik másik linken hol találom a 950 XL-em garijának csekkolását?
Konkrétan az érdekelne,hogy imei alapján meddig garis a telefonom.
Köszönöm előre is.
Üdv
Attila -
Gyufaaa
veterán
téves..
-
gabó
tag
Sziasztok!
Az jól látom,h Spotify-t offlinenem tgudom az MS telefonon hallgatni? egy régi 640em van win10-el és gondolkodom egy 950xl-en. Esetleg valaki használ Spotify-t? -
partytime25
tag
Köszi a válaszod....
Most úgy néz ki helyre jött kb 2 napja uj sim került bele nyomtam hard resetet is... de előtte is ment a frissítés rendesen lehet hogy még nem végzett valami installal azért dobott hibát... most azt irja ki naprakész... de viszont a verziószámok azok aminket fentebb irtam az mennyire friss nem tudod?... mivel elvileg napra kész
bajom nincs vele semmi nincs bug egyenlőre sehol sem se belassulás semmi
... mondjuk előtte sem volt...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
partytime25 #1937 üzenetére
Ha frissítésre hibát dob, két lehetőséget van. Factory reset, illetve WDRT.
Az elsőt nem ajánlom, mert egy nagy szar még most is és talán nem is oldja meg a hibát, ráadásul a WDRT az mindent legyalul és gyorsabban, amivel hosszabb lesz, amiatt van/lesz, hogy egy ősrégi treshold2 rendszert fog visszarakni, amit kell majd a mostanira frissíteni, tehát amikor kész feltelepült, ha jól emlékszem, akkor 317-es build-ot rakja vissza 950 XL-re, akkor rögtön navigálj a frissítésekhez és töltsd és telepítsd az utolsó 576-os restone build-ot.Amíg ezzel nem végzett, a telefont maximum nézheted
, ha kész, frissítsd az áruházi applikációkat, ez lesz vagy 40-50 db, ha ez is kész, akkor lesz egy windows-hoz képest frankó és stabil rendszered, az, hogy több minden direkt van elbaxarintva, vagy nem javítva, azzal mi sem tudunk mit kezdeni.
De legalább lesz az átlagnál egy tényleg gyors rendszered, egy 950 (XL)-en meg végképp ajánlott ezt megcsinálni...
-
soko70
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes még venni újonnan ebből a készülékből? Most tényleg már jó ára van. Kíváncsi lennék, hogy a beszélgetési és csengési hang minőség milyen, ha tudtok segíteni, illetve mennyire jó a szoftver az év elejéhez képest?
-
partytime25
tag
válasz
hroberto #1936 üzenetére
Köszi a válaszokat... de mitől függ mire frissít?
Mert ha frissités keresését nyomok... akkor keresi majd egy idő után valami hibát ir.. hogynem lehet frissiteni bla bla majd alatta irja hogy inseder el mahináljak....
Valakinek már volt ilyesmi? vagy ott gondolom ha nem hiba lenne azt kellene irja hogy naprakész?
Nem tudom hol lehetne rákeresni enyim mikori lehet?
Üdv
Core build 1130.136 (01078.00053.16236.35000)
Aztán van olyan: Build Creation Date 2016.06.20.
A sima névjegynél:
Verzió: 1607
OP rendszer build: 10.0.14965.1001
Belső vezérlő progi: 01078.00053.16236.35019 -
hroberto
veterán
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
.576 a vége a legfrissebb hivatalos oprendszer verziószámnak.
-
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
14977 van nálam Fast ringen.
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Lenne egy kérdésem meg tudná irni valami mi most a legfrissebb nem preview verzio ami él. XL hez... Nem tudom hogy ez mennyire uj ami nekem van azt nem irja sehol....
speciális infonál valami ilyenek vannak: Core build 1130.136 (01078.00053.16236.35000)
Aztán van olyan: Build Creation Date 2016.06.20.A sima névjegynél:
Verzió: 1607
OP rendszer build: 10.0.14965.1001
Belső vezérlő progi: 01078.00053.16236.35019Köszi ha valaki megnézné nekem...
-
NoNick
tag
Sziasztok!
Duál simest használok egy pár napja, és van egy dolog, amit nagyon furcsállok.
Beállítom az egyik kártyát mobilnetesnek, ez simán tudja a 4G-t, de a másik csak 2G-s lesz bármit csinálok.
Próbáltam megcserélni, de ugyanez történik. Másnál is így van ez?
Az, hogy a második kártya csempéjére nem írja ki a szolgáltatót, már nem is zavar annyira. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1928 üzenetére
Sztem MS bétateszternek nézi a WM10 felhasználókat.
Szerintem meg hülyének! :-D
-------------------
(#1931) hito
Mint írtam a winfos topikban, igen már nálam is fos, ennyi kiszabott hülye fejlesztő nem ülhet ott egy rakáson, akik képtelenek a 647896-dik frissítés után is szart kiadni, vagy nem javítani.
Pl az US, ami az egyik legszembetűnőbb elbaxása, főleg a flagship készülékeknek, amiben még a mai napig is az egyik legkiválóbb kamera trónol. Ilyet a vak is észrevesz, hogy a kiváló képből egyszerűen egy okádé záptojás lesz és már hónapok óta ez van!
Ha ki jön egy update, csempék lehalnak, térkép nem dumál, valakinél már igen, de változó ez is. Valami frissül, utána nem jó, vagy kell egy restart jobb esetben...nonszensz az egész.
Én, azt gondolom, hogy ezek a tesztek, már régen egy-vagy több, majd nagyon drágán kapható SP készülékeken vannak kitesztelve és foltozgatva, emiatt nem működik jól szinte már semmi a mostani készülékeken, főleg ami alapból win 8.1-el jött ki, pl 640. De azokon meg egyre frankóbb lesz minden. -
hito
nagyúr
válasz
hroberto #1930 üzenetére
Itt azért többről van szó. Az, hogy egy adott gyártó milyen szerencsétlenül nyúl bele rendszerbe egy másik dolog. Ha OS szinten nézzük, akkor is vezet a MS ebben a dologban. Itt tényleg teszternek nézik a felhasználókat. Ennyire töményen ez sehol nem jellemző, ezt kár szépíteni. Ettől még szeretjük, de megértem ha valaki emiatt utálja (meg).
-
nekem frissítés után eltűnt felül az értesítési sávból minden, csak az óra maradt. Újraindítás megoldotta.
Sztem MS bétateszternek nézi a WM10 felhasználókat. -
hito
nagyúr
Nektek is jött frissites? Eddig jo. Amióta frissitett nincs Áruház, nem tolti be
Az Edge viszont határozottan gyorsabb lett.
-
hroberto
veterán
"És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE)"
Ezen röhögtem a legjobban. Szóval mindenki vegyen szifont, hogy ingyen tudjon beszélgetni. Nyilván gazdaságosabb mint egy-két csevegő appot telepíteni... -
zsamiatt
őstag
csatlakozom.
Soha nem volt vele ilyen problémám mint amiket felvetett ez a jó ember. Elég sok cégnél üzemeltetünk ilyen rendszer 90-100 db körüli készülék számmal. De probléma nélkül futnak. Teszik a dolgukat. Egyedül az egyik 650-n jött most elő hiba de szerintem az eszköz hibás lesz és megy vissza gariba. -
nbware
senior tag
A levelek törlését nem csak nálam és ezen a telefonon csinálja, hanem a nokian is és minden kollégámnál előfordult már ez a random törli, pedig azt jelölik ki amit törölni akarnak, ez kb 30-40 üzenet kijelölésénél csinálja... Kisebb kijelölésnél természetesen nincs probléma! Nem vagyok analfabéta hozzá, igenis tudom használni, csak sok a hiba benne. Óriási csalódás sajnos maga az MS rendszer, a telefonnal nincs úgy bajom, ha működne
-
hito
nagyúr
"Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random."
Na nekem ennél a pontnál vált totál hiteltelenné az egész. Hagyjuk már, hogy random törli a leveleket. Van ott akkor user error, mint a ház!
De ezzel a fél mondatoddal agyionvágtad a többi 100-at, mert innentől nálam nincs hiteled ebben a dologban. Olyanokat írsz, hogy az ember haja égnek áll, és totál levágos, hogy vastagon benne van a rendszerrel kapcsolatos analfabétizmusod.Nem kell megharagudni ezen, inkább fogadd el, hogy nem csak a készülék tehetett a kapcsolatotok becsődöléséről.
-
nbware
senior tag
Hát pedig nekem szar a telefon és olyankor csinálja a bugokat, amikor a legjobban kéne, pl fényképezés közben ment egy képet vagy fél óráig? ez mi a f.szom? csak restart segít! Hiába vittem vissza, cserélték, vagy csináltam HR-t ugyanúgy rossz maradt.
60%ról lemerül 1 óra alatt, mert az edge fut a háttérben??? Iphonenál nálam ilyen nem volt, még ez az akksi hiba sem, de ha utána olvastál volna, 5, 5s, 6, 6s, és bizonyos első szériás 7eseknél volt ez a probléma, de csak ha felraktad a 10.1.1-et és ott sem mindenkinél. DE visszavitted és kicserélték a telefont INGYEN, MSnél ilyenre azt mondják reseteljél, ja mert annyira sok időm van újból beállítani a telefont!!! BTn átküldenek pl 50 képet, mind az 50 képnél egyesével le kell mentenem!!! Mi a f.szom ez, ha nem idegesítő?Én pedig mindenkinek ajánlottam a MS telefonokat, mert jó volt, de többször volt rossz és olyan dolgokról kellett lemondjak, vagy nem is tudtam használni, ami nálam sajnos a negatív élményt gazdagította.
Igen megvettem 250ért az Iphone telefont, DE ha bármi bajom van cserélik, minden működik rajta teljesen jól és úgy ahogy én akarom minden megkötés és háttér program nélkül, 1-2 furcsaság volt az elején, amit szokni kellett, de működik és nem órákig keresgélni a semmit mondó gépházban... És ami a legjobb, hogy olyan funkciókat tudok már használni és ingyen beszélni másokkal, amit a MS és DROID alatt csak külön program kíséretében sem tudtam volna megtenni, hacsak nem az illető feltette! (pl. VIBER, SKYPE) pl a skype és vibernél vagy megkapom az üzenetet, vagy nem, de inkább nem. Facebook az maga a pokol, dög lassú, akkor már inkább a böngészőjét használom, ott még úgy ahogy elmegy, de ez az edge is érdekes. Semmit sem jegyez meg, vagy ha mégis, azt pont nem kéne
Ja és más böngésző nincs 2016ban!!!
Egyedül ami jó volt az a levelező programja, legalábbis azt hittem, ez az etalon, de pl ha törölni szeretnék 40 spamet, kijelölöm őket, majd kb 5-10mp várakozás, amíg a telefon dolgozik
Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random... Hát köszönöm!!! Még szerencse, hogy exchange alól vissza tudtam hozni a levelezésem!
Én nem lebeszélni akarlak titeket róla és meggyőzni, mert én aztán teljesen Apple ellenes voltam, de azt kell mondjam meggyőzött, sőőőt, gondolkodom laptopon is, mert ismerősnél láttam, megcsodáltam és bazd minden működik nem kell ezt-azt telepíteni, állítgatni, hanem ott van és megy!
-
tjokai
senior tag
Samsung S7 Edge-em volt, na az na telefon egy igazi nagy sz*pás volt! 0 perces korától sz*r volt, olyan szintem elidegenedtem a Samsungtól, h mégegyszer biztosan nem veszek csúcskategóriás Samsungot, de nem csak Samsungot nem, hanem egyetlen egy többszázezer ft-os telefont sem....jelenleg 950 XL-em van, felesleges egy Androidhoz hasonlítani, ég és föld a kettő közötti különbség már alapjaiban is. Hazudnék ha azt mondanám, h nem lassabb a 950 XL mint az S7 volt, mert nem így van, kategóriákkal lassabb, sőt még a Huawei Mate 7-nél is. De mégis szeretem, az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Ja és, h nincs harmad akkora app kínálata sincs a WP-nek mint az Androidnak? Valóban igaz, és?! Ami kell a mindennapokban, az meg van WP-n is! Egy valami bosszant WP esetében, az az, h nem jegyzi meg a felhasználónevemet sehol sem, azt minden egyes alkalommal be kell gépelni....viszont a jelszót utána már bedobja mellé, fejlődünk
Remélem nem hagyják kiveszni ezt a vonalat, tényleg kár lenne érte!Ja és h kicsit szóljak az előttem lévőkhöz is.....nekem még egyszer sem fagyott le a 950 XL, egyszer sem forrósodott túl, egyszer sem merült le hipp-hopp az akku. Bug, kisebb megakadás fel-felbukkan olykor, ilyenkor veszek egy mélylevegőt és ennyi...ennyi belefér, ennél nagyobb bajom ne legyen vele. 70.000ft-ért vettem a készüléket, ráadásul Dual-SIM verzió, ennyit bőven megér, viszont a kétszázezer ft-os új árát NEM!!!
-
Az iphone legújabb bugja meg h akárhány százalékos akku toltottsegnel csak úgy kikapcsol, majd fel percre töltőre rakod, es visszaáll az akksi töltöttség jelzo, ahol volt.
Szal újabban az ios is egy bughalmaz, regen is az volt, csak akkor a fejlesztők talalkoztak csak javareszt a hibakkal.
Na mindegy, ezzel csak azt akarom mondani h tökéletes rendszer nincs.
Múlt hétvégén majdnem falhoz vágtam a 950xl-em, mert insider aktiválása után újraindult, es kiirta h a bitlocker nem talalja a tpm modult, adjam meg a kulcsot es nyomjak entert, vagy esc-et az ujraprobalkozashoz... Wdrt volt a megoldás.Egyébként meg a piac bearazza a készülékeket, jelenleg nem erzem fairnek egy olyan készülékhez hasonlitgatni a 950-et ami 1,5-2x annyiba kerül.
Ha megjelenéskor vetted jo drágán, akkor megértem az álláspontod, sajnos ez van.
-
hroberto
veterán
Azért ennyi hülyeséget nem kell összehordani...
Tény, hogy vannak hibái, mint minden más rendszernek is, de teljesen jól használható a mindennapokban. A kamerája pedig még mindig a legjobbak között van. Az árához képest jó vétel szvsz.
Az S7 Edge től viszont jóval olcsób... -
nbware
senior tag
Mindenképp, a WP egy elmaradott rendszer teli buggal, ha türelmes ember vagy és nem baj, ha nem vagy elérhető, vagy lefagy a telefonod, vagy néha hipp-hopp lemerül a telefonod, csak jobban járhatsz. ÉN NAGYON MEGBÁNTAM, HOGY MEGVETTEM!!! Eladni nem lehet, mert már semmit nem ér a piacon...
-
M5L9MC
újonc
Hát elbizonytalanodtam. Így hát befektettem egy galaxy s6 edge plusba. Remélem jó döntést hoztam.
-
nbware
senior tag
Hat pl facebookbol egy osregi verziot kapsz, ami kb a likera kepes csak, messengernel hol kapsz ertesitest, hol nem. Nalam pl colt, hogy lefagyott nem 1x a telefon, vagy lemerul 1 ora alatt 60%rol. Ha van jobb, akkor semikepp ne a wpt valaszd, en megbantam, eladni sem lehet a telefont, igy most sor tartonak hasznalom, mert atra meg jo. A continuum szanalmas, nem azt hozza, amit igertek es meg sorolhatnam. En vettem egy iphonet es eg es fold, ezen minden mukodik, gyors es megbizhato es mindent meg tudok rajta csinalni, amit a wp nem tudott... szoval roviden ne valassz wp telefont, ha van lehetoseged, mert szanalom!!!!!
-
Javult, de az alkalmazasvalasztek nem lett nagyobb.
A waze működik, de több mint 2 eve nem frissült az app. Neha produkál fura viselkedést.Ha windowsos telefont akarsz akkor sztem felesleges várni, a 950xl-nel jobbat nem fogsz talalni mostanában, vagy nem ennyiért.
Mindennapi használatra sztem teljesen megfelel, persze nagyobb kompromisszumokat kell bevallalni mint egy droidos telonal. -
M5L9MC
újonc
Sziasztok.
Huawei P8-ról váltanék, és az LG V10-en és a Lumia 950 xl-en gondolkodom.
A win 10 mennyit javult a tavalyi megjelenése óta? Használható már a Lumia 950 xl, vagy maradjak az androidnál? Tulajdonképpen nem sok dologra használom a telefont: telefonálás, youtube, facebook, messenger, instagramm, fényképezés és néha GPS, fontos, hogy mindig elérhető legyek. A mobil pendrive-t felismeri, kezeli? A Waze-t tudom használni win10-en is?
Véleményetek szerint Lumia 950 xl vagy LG V10? Merjek váltani, vagy várjak még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest