- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"De tegyük már pl, egy Note 5 mellé "
Attól is függ milyen képet látsz
Itt a 950 a nyerő
-
Ricardo
titán
válasz
gretzky77 #627 üzenetére
Ja már értem. A gond csak annyi hogy a G4-et említettem, mert 808vs 810 volt a téma.
" A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?"Válasz :
"A Lumiánál? Az összes."
szerk:
Az is logikai bukfenc, hogy ha az összes 810-el szerelt készülék jobb a Lumiáknál akkor hova tegyem a 950xl-t hiszen 810-el szerelt, de Lumia?
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #623 üzenetére
" Valahogy az én érzékszerveimnek az a polikarbonát amiből a régi szériák vannak jobban bejön. Még a fényes is."
Az szép. Mondjuk a zongoralakk felület nekem annyira nem jön be. A színek terén meg elég konzervatív vagyok, ettől még lehetne választék, mert növelné a vásárlók táborát. Akinek fekete, szürke, vagy fehér kell annak is lenne lehetősége, de emellett nem maradnának lehetőség nélkül azok sem akiknek a hirtelensárga, vagy a strandkorlátkék tetszik. -
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Én eddig csak egy 550-be botlottam a Media Markt helyi egységénél. Az is le volt kódolva (úgy néz ki ez ez jó poén egyeseknek), így csak megnézegettem. Annyira nem fogott meg.
Viszont a 950/950xl érdekelne. annyit olvasok itt az anyaghasználatról, meg a kényelmetlen gombokról, hogy már nagyon érdekel milyen lehet. maga az, hogy műanyag nem zavar, mert abból is lehet minőséget használni. A 640 fogása jó egy év üveghátlapos telefonhasználat után. Mindegyik anyagnak (legyen az műanyag, bőr, üveg, vagy fém) van előnye és hátránya.
Jut eszembe. Azt nem nézted hogy ropog e a hátlap? -
Ricardo
titán
"Arra próbál rávilágítani, hogy teljesítményben sehol sincs a 808 a 810-hez képest. GPU, RAM, stb., mindenben jobb a 810... "
Ahogy a hőtermelésben is. Persze lehet orvosolni a teljesítmény visszafogásával, de ezzel el is tűnik az előnye. A G4 az egyik jó választás az idei csúcs telefonok közül. Az S6/vS6Edge nem snapdragon így ebből a szempontból nem igazán mérvadó.
Melyik 810-el szerelt készülékre lehet azt mondani hogy egyértelműen jobb?
szerk : off
-
Ricardo
titán
A snapi 810 szerintem nem lett tűl jó, így a 808 jobb választás lehet, folyadékhűtés ide vagy oda.
-
Ricardo
titán
Végigolvastam a topicot. Hihetetlen mi megy itt
Ezek után mindenképpen meg szeretnék majd élőben nyomkodni egy példányt valamelyik üzletben, mert bár nem szándékozom venni (pár napja vettem egy 640-et hogy megismerkedjem a rendszerrel), de az itt olvasottak kíváncsivá tettek. Az anyaghasználat, a gombok kialakítása, nyekergés. Mindenképpen megnézek egyet, hogy milyen kézben fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest