Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma büszke tulaja lettem egy ilyen szépségnek. Lenne viszont pár kérdésem amire nem találtam választ visszaolvasva pár lapot.1. Hol lehet az akku százalékos kijelzését beállítani?
2. Van olan 3rd party billentyűzet amin a felső sorban ott vannak a számok?
3. Flickr feltöltésre melyik a legjobb app?
Köszi.
-
Gyufaaa
veterán
Insider-t érdemes úgy látom kipróbálni. Lehet feldobom én is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1493 üzenetére
Szerintem annyira nem kiemelkedő, a 950 XL szebb képeket csinál(t), de engem ez a része sosem érdekelt, már amikor a felségem lőtt vele, mert ha fényképezek, akkor csak is ezzel, amit anno nem tudtam eladni és egy tartozás fejében kaptam, azóta meg rendesen fel is turbóztam, szóval engem nem igazán érdekelnek a mobilos képek minősége...
Viszont minden porcikájában érezhető a prémium, ami ugye a 950 XL-ről meg aztán végképp nem mondható el, pedig az is flagship...de ennek ellenére a 950 XL-ben van valami, ami miatt még mindig többször ott lapul a zsebemben, mint bármi más...Remélem a Redstone-nal tényleg rendbe rakják, most jó úton haladnak...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ágógreen #1491 üzenetére
Amíg olyan fosokat dobálnak ki, mint a toldozottfoltozott TH, addig ne várj mást.
Mármint, nem tudom dicsérni a telefont, mert gáz a treshold-dal! Nincs rá egyszerűen szinte annyi minden, mint ios-re, amiért érdemes lenne írni, nem azért, mert olyan kicseszett jó lenne és hibamentes...sajnos.
Az RS, na az viszont szakít tényleg ezen köcsög telefonon végre, de az áruház egy bug, nem is tenger, inkább oceán...Amit én soha nem szoktam írni, de most megteszem...Huawei P9 Plus-t vettem 2 hete, egyelőre 1 lefagyáson kívül nagyon szépen adja magát. Nem bírom letenni...mint villám, konkrétan...
Sokkal jobban bejön, mint a már lecserélt s7 edge...Szóval, a Huawei-nél nem hülyék ülnek, ezek nagyon elakarnak taposni mindenkit, aki az útjukba áll és ügy néz ki, hogy egyelőre sikerül is nekik... -
Ágógreen
senior tag
amúgy miért van az h bármilyen ketyerével össze akarom hozni a telót vagy iOS vagy Androidból lehet választani... miért csinálják ezt a gyártók, vagy ez az MS vétke ? remélem egyszer eljön a winphoneok uralma is.
-
Ágógreen
senior tag
amióta leléptem itt 15 új komment várt, iPhoneSE topicban 1177db xD. beteg világban élünk.
-
zsamiatt
őstag
insider verzió van benne? Lehet azon sokat javítottak. Vagy a vezeték nélküli átvitel lenne a ludas?
https://www.microsoft.com/surface/en-us/accessories/wireless-display-adapter-2Ilyenem van.
Bár a felbontás dolgot nem teljesen értem. Hogy lehet, hogy az adapter is teljes képernyőn fút mondjuk a candy crusht is szetteriit rendesen a start screen meg nem jó. Alul is kilog a képből, felül is, és a két szélén akkor fekete sáv van, hogy össze adva kb akkora mint a látható rész. -
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1480 üzenetére
én monitoron néztem, ott nem volt vele gond, ami viszont hülyén nézett ki a monitoron, az a messenger, de böngészőből intéztem a chatelést, így meg tudtam oldani.
Videót néztem youtuberól, plexről 4k és full hd-t de egyiknél sem volt akadás, szépen vitte, igaz a telefon kicsit melegedett
Főleg ha közben bejött egy hívás, na akkor aztán melegedett -
zsamiatt
őstag
Nálad rendben működik a continuum? Tegnap az indexen néztem volna egy videot, de elégé szaggatott. Mondjuk miracaston keresztül, de nem tudom elképzelni, hogy az nem lenne képes folyamatos jelet átvinni. Illetve ami feltűnt, hogy a start screen nem tölti ki a TV-t. A játékok és a prezentáció már igen, de a start screen felbontása nem oké. Ez javítva lett insideres változatokon?
-
jacis
nagyúr
Nagy a csend a topikban...
-
tudomásom szerint kamu.
PC-re, tabletre lehet jelenleg streamelni, amin win 10 van.Más: nagyobb kapacitású akksi ehhez a telóhoz még nem létezik?
Nézegettem hátlapokat ebayen, mert a fekete uncsi, de egyikben sincs se Qi, se NFC, csak a mozo gyárt ilyeneket jó pénzért?
Mondjuk legalább most már vannak vidám színű hátlapok is nem csak az unalmas bőr... zöld egész laza -
eeeasy
csendes tag
-
Milyen vezetéknélküli töltőt ajánlanátok a egy XL-hez?
-
Tillu70
tag
de jut eszembe: van valami PC-s szerkesztési lehetőség a névjegyekhez?
Gmailoson volt eddig, most hogy hol? -
tibike8
őstag
válasz
Tillu70 #1464 üzenetére
Nekem hónapok óta nem megy a metromail . A gmail-es fiókot nem lehet hozzáadni. Csak egy üres képernyő fogod ha hozzáadnám. Régebben használtam, de kukáztam. Időnként felrakom megint hogy javult-e a helyzet, de 1-2 hete még nem ment és ahogy a kommentekből néztem az áruházban, másnál is ez van.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sajnos nem.
Ha megpróbálnád, recovery-vel állj vissza 107-re, az egész 3-5 perc, kb 15 mire feláll a rendszer. Előtte csinálj egy biztonsági mentést és, amikor újból felrakod a .318-cat, vagy nem tudom min vagy, akkor visszaállítod, az egész kb 1 óra ezzel hardverrel és egy új tiszta telepítéssel valószinűleg gyorsulni is fog a készüléked.Már ha van kedved, tehát a 107-est nézd meg, hogy működik, ha ráböksz, ott azonnal történni fog minden., ha esetleg bevállalod, mindent így csinálj... Most nem javítom át, de természetesen a 650 itt egyenlő 950 XL!
1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5 perc lesz.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a végleges 318-at fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 318-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent! -
Tillu70
tag
még valami:
SMS kézbesítésnél csak a külön szolgáltatói jelzés van, vagy van valami okosság arra, hogy az elküldött sms-nél lássam, hogy az kézbesítve van-e? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1455 üzenetére
.318-cat használod, vagy melyiket?
Még mindig nem érted, hogy miről beszélek.
Vagy neked külön szoftvert gyártottak telefonnal együtt?
Mindenhol erre panaszkodnak...
Kb úgy képzeld el, hogy a 950 XL hardvere annyira erős, hogyha ráböksz pl a kapcsolatokra, vagy pl egy kitűzött személy képére a főképernyőn, akkor ott a másodperc tört része alatt, rögtön és szinte azonnal meg kell(ene) jelennie, de bárminek. Ilyen volt még 107-nél is...fogjuk rá. és...
Ilyenek voltak anno 2015-2016 telén az insider build(ok). Egy mezei 640-en. Ehhez képest a flagship 950 xl egy tetű lett a th2-vel...De felőlem, legyen nálad nagyon gyors, legfeljebb nem hiszem el. Vagy tényleg nem érzed át, hogy ennek mennyivel gyorsabbnak kellene lennie...
----------
Szerk:
Én nem szoktam védeni egy hardvert sem, ami a tulajdonomban van, ha szar, akkor szar, ha jó, akkor jó, mindegyiket leírom...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Tillu70
tag
Sziasztok!
Na megvan.
Lelkes lennék, de kérlek abban segítsetek, hogy hogyan tudom (outlook-ban vagy valami külső progival) azt megcsinálni, hogy az IMAP elküldött elemeket NE az elküdött mappába, hanem a SENT mappába tegye.Ez nálam eléggé kardinális kérdés ezzel a rendszerben...
kissé kiakasztó, hogy a youtube alkalmazás a edge-re visz...
Ettől a kettőtől eltekinte kellemes...
De ha a levelezés nem oldható meg így, akkor felejtős, sajna... -
nbware
senior tag
válasz
zsamiatt #1451 üzenetére
ezt én is szeretném megtudni, mi az ami neked lassú? én nem tapasztalok lassúságot, amióta insidert használom még jobb lett tőle a telefon és nálam szerencsére bug mentes
se reset, se lassúság... igaz én nem használom az ms felhőjét, hanem a sajátomat, amit én csináltam saját magamnak
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1449 üzenetére
TH2 az a .318!
Világosabban nem tudom leírni, ne legyél érthetetlen!
Insider fast a 650-en használom, hagyjuk!Most csereltem csak le.
Ettől vagy új 950-es tulaj, aki csak mostanában kezdett ide írni, a kérdésem főleg erre vonatkozott, gondolom ezért nem láttad eddig az írásaim...de mondom/írom hagyjuk, ne engem győzz meg, arról, ami szerinted jó, mert nem az.
A th meg egy kicseszett béta még mindig, de javulgat, viszont lassú az egész egy 100 előtti build-hoz képest, nagyon is tetű lassú.
-
zsamiatt
őstag
Nem vagyok uj. Lumia 920t elsoken szereztem be. Most csereltem csak le. Ha insideresel akkor mit varsz? De komolyan. Egy beta szoftver amit eddig hazon belul teszteltek, most meg ti tesztelitek. Ilyenkor van kiserletezes, takolas stb. Ugyan ez megy egy ugyviteli rendszer gyartonal is. Csak ott belso teszt van.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
zsamiatt
őstag
Én nem tudom te miről beszélsz. A nem insideres verzióval én teljesen jó sebességgel használom. Minden rendben van vele. Nem fagyot, stb. Kb ugyan azt nyújtja nekem eddig mint a 8.1. Persze vannak dolgok amik boszantoak, de ahogy elnéztem ez más rendszereken sincsenek megoldva. Teljes megelégedéssel használom.
Amivel gondjaim vannak az az MS-nél is elindult felhősödés tendencia. Hogy minden sz*rt be akarnak húzni a felhőbe én meg nem akarok bemenni. És az adataimat se szeretném rájuk bízni. De ez az androidhoz és az IOS-hez képest még mindig itt a legkevesebb.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Meg kellett volna várni a nyár közepét, ha az RS befuccsol, hirtelen akkorát fog zuhanni az ára, mint anno az OMNIA 7-nek. Ha meg frankó lesz a rendszer, emelkedni már úgysem fog.
Sajnos a WP telefonokon csak is bukta lehet minden szempontból. Lassan a használt piacon egyenértékű lesz egy 5s ájfonnal. Köszönhetően az elcseszett és bugos rendszerek, balfaszságok tömkelegének.
318-cal kellett volna kijönnie és legalább egy 107-es build sebességével, akkor a w10 tarolna, de sajnos döglassú még ezen durva vas alatt is.Nem beszélve róla, hogy ahhoz, hogy stabil legyen meg is kell szenvedni a felhasználók többségének, ritka, akinél minden frissítés után még nem jött elő valami brutális baromság, vagy lassulás, akkumerülés etc...
Ezért az RS lesz a döntőtényező, ha az is gáz lesz, a 950 XL tőlem megy a büdös francba...
-
-
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Én már ma átvettem.
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi.
Frissíteni érdemes, mert alapból korai win10-zel jött nekem is. mflex által leírtakat követve. -
Tillu70
tag
Áááá, holnap veszem át a GLS ponton a telefonom. Tiszta ideg vagyok... (vagy majd leszek? :-))
Mi most a legfrissebb firmware? érdemes letöltenem, és utána belakni a rendszert? ... gondolom... -
Gyufaaa
veterán
Frissült a viber. Most már sokkal korrektebb a kinézete... Klafa lett szvsz
-
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1435 üzenetére
A gugli nem exchange.
Ha elolvasod a hiba üzenetet azt mondja, hogy a gugli fiokodba kapcsold be a mobil szinkronizáció lehetőséget. -
válasz
zsoltzsolt #1433 üzenetére
OK, my bed.
Akkor a gmail-t elég csak átpakolni. Az volt csak a fura, hogy ha weben törlöm, akkor a notification-ök még ott maradnak. Megzavart. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
jaffa 2843 #1432 üzenetére
Nekem a főfiókom esetében nem csinál ilyet. Ha törlöm telefonról a mailt, akkor ha felmegyek a webes felületre, ott is törölt a levél.
-
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1430 üzenetére
Ha exchange-re gondolsz, akkor exchange szerverként állítsd be a sima pop3, imap, ilyet nem tud.
-
Pénteken megyek az XL-emért. Valaki tudja, hogyan lehet a Win10-es "Posta"-ban úgy olvasni vagy törölni a leveleket, hogy az domain-en is ugyanúgy történjen? Utálatos, hogy tabon vagy mobilon megnézem, törlöm/olvasom a levelet, majd leülök gép elé és ott is ugyanazokat jelzi a chrome bővítményes levélértesítő, valamint ha weben rámegyek, akkor mintha semmi nem történt volna, ott vannak az olvasatlan levelek, amiket már láttam.
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1428 üzenetére
nem vészes a melegedés. Én sokkal rosszabbra számítottam.
-
-
Tillu70
tag
válasz
jaffa 2843 #1426 üzenetére
Szia!
Épp ma beszéltem velük, nekem is ez a bajom, de tudnak szállítani GLS pontokra is, így én szombat este fogom átvenni egy ilyen ponton. Szerintem kérdezz rá náluk erre az opcióra!
-
válasz
Brutális #1425 üzenetére
Már csak az a baj, hogy munkaidőben nem tudom átvenni a futártól a cumót. Ezért keresek mindig pickpack pontos vagy hasonló dolgot, ahol át tudom venni. Így elég nehéz lesz.
Jelenleg egy LG G2-m van de tele a tököm a droiddal. A gyári szoftver megállt egy elég szar szinten (Bezzeg anno a KitKat..), random szutykokat meg a fenének sincs kedve próbálgatni.
-
Brutális
csendes tag
válasz
zsamiatt #1423 üzenetére
Korrekt cég. Bő egy hónapja cserélték szó nélkül az 1520-ast egy 950xl-re. Bővített garanciás volt, de mivel nem tudtak alkatrészt szerezni, ezért kaptam ezt kárpótlásul.
Az már más tészta, hogy a 950xl a nyomába sem lép az 1520-nak...
Minőségileg meg sem közelíti, a win10 meg tökéletesen elég hogy végleg kiábrándítson a wp-ből.(elnézést, jaffa 2843 kérdésére ment a válasz)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1422 üzenetére
Nyugodtan vehetsz tőlük telefont, az egyik legnormálisabb cég ebben az országban. Már több telefont is vettem náluk. Gyártói garancia és ha felhívod őket, akkor nem makognak a telefonba, mint az idióták, mert értenek is hozzá.
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1422 üzenetére
Jó ár. De ha lehet ne bolti garisat vegyél hanem gyártóit. Ha jól látom a 24 hónapos az gyártói de azért kérdezz rá.
-
Üdv!
Erősen gondolkodom, hogy belépjek a WP világába. Egy 640 DS-t vettem faternak és bejön.
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jó bolt? Nem akarok Dual-t venni, ha ezen is lehet spórolni kicsit. -
confuser
senior tag
Tillu70
Nem tudom hol és mikor olvastad, de már vagy fél éve nem megy, és jelenleg nincs is tervben az android appok futtatása.TFSi
Lumia nincs több tervben, ez már hónapok óta nem újság annak, aki tényleg követi a híreket. A Surface Phone pedig mindig is elsősorban üzleti vonalra volt szánva, ez sem újság (ez egyébként nem azt jelenti, hogy a consumer piacon nem lehet majd megvenni). -
Sziasztok!
Jól olvasom, hogy az MS felhagy a Lumia, de talán még a tervezett Surface Phone tömeggyártásával és ma egy szűk, üzleti réteg felé orientálja a SP fejlesztését?
-
Tillu70
tag
Gyerekek!
Úgy néz ki, hogy nem tudom kiverni a fejemből a 950XL-t és beruháznék egyre pár hét múlva...
Tudom, nehéz megmondani, de napi folyamatos net eléréssel, 1-2 óra telefonbeszélgetés, 1 óra navival kibírja a napot?
Illetve mennyire olvasható napsütésben a kijelző?Köszönöm!
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek véletlen betörte a szép nagy kijelzőt és megválna a telefontól, akkor dobjon egy pü-t
-
Ryoo
senior tag
válasz
zsamiatt #1412 üzenetére
Windows Media Player van a gépen? Ha van, akkor próbáld a gép hátulján lévő USB csatin, ha ott próbálod, akkor próbáld meg másik csatlakozóval, ha akkor se megy, akkor USB driver eltávolít és ismertesd fel újra és utána próbáld meg. Ha ez se segít, akkor én kifogytam.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, Valamiért a win 10 pro-s gépem nem ismeri fel az eszközt. Mi lehet ennek az oka? Igaz, csak USB 2-s csati van a gépen, de úgy tudom lefelé kompatibilis.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Megírná valaki. hogy mi a száma a legújabb szoftvernek?
Köszi! -
zsamiatt
őstag
nincs véletlenül valakinek egy fölösleges fehér hátlapja?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1406 üzenetére
Munkaeszközként használom. Nem akadtam bele én sem a te általad mondott hibákba. Ha ez nálad rendszeres, gyaluld le a telót és lakd be újra. Recoovery-vel.
Más:
Érdekes dolgok döntik el emberek napjait. Az rendben, hogyha nagy gáz van valamivel akkor körbejárom, de hogy bármilyen hír ami felröppen és koránt sem biztos, hogy úgy alakul eltántorítson attól amit szeretnek... Hát nem tudom. Persze mindenki másként éli meg ezeket. WP-nak már a 7-es verziónál temetést rendeztek, de megéltünk a 10-et is. Természetesen ez az én nézetem. Ne vegye senki magára... Vásárlás előtt megtapiztam a felsőkategóriás telókat. Samsung Galaxy S7-el kezdtem. A cégemtől kaptam androidos készüléket, amit sehogy sem tudtam megszokni. 1,5 év után eljutottam vele odáig, hogy váltanom kell, de semmiben nem győzött meg az S7, de főleg nem az android rendszer. Alternatíva volt az IOS, de dualSIM híjján ( tudom, hogy vannak rá külső kütyük, de nah. Ne kelljen már azt is töltögetni meg hurcibálni...)nem jött a képbe. Lumia 950XL kézbe fogva utolsóként a lumia 920-am jutott eszembe így nem is volt kétség, hogy mit válasszák. Vicc az volt számomra, hogy a másik két nagyágyú között dől el a választás, de csak a wp mellett döntöttem. Munkahelyemen windows-t használok, nekem ez a rendszer megfelelőbb.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1403 üzenetére
Ezt mondom, hogy nekem ilyen és hasonló gondjaim nincsenek.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
hroberto #1401 üzenetére
A 8.1 sosem dobott ki semilyen programból.
Lehet ,hogy jobban használható a 10 ,de sosem hagyott cserben a 8.1.
Ma telefonon ,egy drive-ból letöltött .xls-t szerkesztettem. 3-4 percig pötyögtem ,majd simán ,minden előzmény nélkül kidobott a kezdőképernyőre. Pont amikor nagyon nagy szükség lett volna az adatokra.Persze a beírt számok elvesztek. Ráadásul fizetek ezért a szolgáltatásért.
Valahogy az Edge is ráérez ,hogy mikor kell szívatnia ,lapokat nem betölteni. -
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #1397 üzenetére
Nem hurroglak le, viszont szerintem maga a rendszer sokkal jobb a 8.1-nél. Nem csak esztétikusabb, de jobban is használható.
950-en használom, olvasom én is a jelentkező bugokat, de szerencsére nálam hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest