Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az igazat megvallva, én üzletiben is elhoznám tőlük, mert időközben eljutottam odáig, hogy ha már okostelefont veszek, mégis egy komoly készülékre lenne szükségem. Csak közben teljesen kiábrándultam a platformból. Megnéztem, és egy hivatalos Onkyo, Logitech Harmony, vagy Philips Hue app sincs rá, de még az Endomondo fejelsztését is leállítják?
Előrelépés helyett nagy jóindulattal is csak stagnálást látok, az utóbbi napokban felröppent hírek pedig megerősítettek benne, hogy jobban járok egy Galaxy S6-tal, vagy pár hónap után egy Galaxy S7-tel. Sajnálom egyébként, mert lenne potenciál a Windows Mobile-ban, de a potenciál manapság nagyon kevés.
-
törölt tag
válasz
hroberto #867 üzenetére
Én úgy sejtem, hogy az adatbiztonsággal kapcsolatban vannak aggályai.
Ma egyébként megnéztem egy másik helyen egy másik 950-et, és annak már sajnos recsegős volt a hátlapja. Úgy látom, csak a szerencsén múlik, hogy ki milyent fog ki. Én ezt mindenképpen problémának tartom. Remélem, a 850-nel valami masszívabbat gurít majd a Microsoft.
-
törölt tag
Erre egy NAS, vagy akár az egyik otthoni gép távoli felkeltése > fájlok elérése > gép távoli lekapcsolása nem jobb megoldás?
Azért is kérdezem, mert az utóbbiban gondolkodom egy W10-es telefonnal, csak nem tudom, mennyire lehetséges. Ez a felhős dolog nekem egyelőre nem gyere be.
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci #620 üzenetére
"A 950 XL meg tucattelefonként figyelt mellette. Ha nem lenne rajta MS logo, akármi másnak elmenne."
Nekem meg éppen ez tetszik bennük. Amit te rondának és középszerűnek tartasz, azt én sallangmentesnek. Jó, az XL-t nem láttam még, de a sima 950 külseje nagyon tetszett. A Star Wars-t ma este nézzük.
(#621) Ricardo: A 950 (legalábbis amelyiket néztem) nem ropogott. A műanyag fogása nekem is bejött.
-
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #531 üzenetére
Igen, a piros az én ízlésemnek is hogy mondjam... sok egy picit.
Élőben lehet, nem ennyire hivalkodó, de nem tudom, élőben látok-e majd ilyet valamikor. -
törölt tag
válasz
varesz11 #524 üzenetére
Köszi az infót! Tegnap az Europarkban a Mediában én is láttam 950-et, de csak a polcon a dobozában, kitéve sajnos nem volt belőle.
Akkor esélyes, hogy várnom kell a tapicskolással, legalábbis ami az XL-t illeti. (A tulajoktól nagyon rendes a felajánlás, de laikus érdeklődőként egy-két perc nézegetés nekem bőven elég, ezért inkább boltba mennék.)
-
törölt tag
Sziasztok!
Hol lehet Budapesten belül megnyomkodni egy ilyen telefont? Olyan hely lenne jó, ahol van 950 és 950 XL is. Megnézném már, hogy legalább kívülről milyenek, mert ezen a fórumon az életben nem fogok kiigazodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest