- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
válasz
Ágógreen #497 üzenetére
1: Akksi idő nekem oké, bár kicsit többet vártam. (Azért oké, mert a G3-G4 idejét lazán hozza. Ugye ahhoz tudok viszonyítani)
2: Ház, mint mondtam nálam nem nyerekreg. Talán ha nagyon erősen nyomom, a bal alsó sarkában meg tudom nyekeregtetni, de azt úgy kell tennem, ahogy a napi normál használat során nem teszem. Viszont ennyit ki tudok csikarni a G4-ből is, prőbáltam!
3ekete XL Dual Sim. Hátlap anyagminősége a bőr G4-hez képest gagyi (ahhoz mi nem az
), sima műanyag G4-hez, G3-hoz, G2-höz képest viszont (na ez nem fog tetszeni sokaknak!!) minőségi érzete van! Hajlítgatni nem fogom, bocs
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest