Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Nem merném azt állítani, hogy jobb,mint a G4 . De hogy nem rosszabb, az tuti. Kijelző, kamera egyértelműen jobb! Nálam az említett hibák (kopp-kopp) sehol nincsenek! És ahogy a fórumot olvasom, a legtöbb tulajnál sincs semmi gubanc. Sajnálom azokat, akiknél jelentkezik valamilyen hiba, de szerintem a garancia megoldja
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Féltem amúgy ettől a telefontól, de egyre jobban szeretem. A sok negatív, tapasztalat nélküli fröcsögő meg csak megerősít ebben
Ha egy hónapja azt mondják, hogy ezt írom egy windowsos telefonról, körbe röhögöm