Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Hisuite másik számítógépen is 100% után, amikor telepíteni kéne 9.1-et "Nem sikerült a frissítés" hibával kilép.. Elfogyott a türelmem, majd jön OTA-n, anikor jön..
-
törölt tag
Android Pie update másnak is okozott komoly használhatóságbeli problémákat?
Ma reggel frissült a telefonom Pie-ra, és azóta nem lehet normálisan használni.Csak ez látszik, innen nem tudok tovább lépni. Ha a lock screenen értesítés jön, akkor adott appba be tudok lépni, de egyébként appok között váltani, értesítési sávot lehúzni, semmit nem tudok.
Hiányzik két fontos gomb a navigációs gombok közül.
-
Iomega
addikt
-
Toobee
veterán
válasz
Braavos #27984 üzenetére
Csak a ciklusok száma számít, ami egy teljes lemerülés és feltöltés. Az valóban optimális, amit írtál, de a gyakorlatban nehezen tartható, a teljes merítés pedig butaság. 1A-es fejjel tovább tudod kímélni az akkudat, meg azzal is, ha például nem a szélvédőnél tartod navigáció közben.
-
Toobee
veterán
válasz
Májkülnájt #27977 üzenetére
Úgy látom mindenkinél más. Tettem egy próbát, hátha, de sajnos nem jártam sikerrel.
-
kp78
addikt
Ebben mi a "csont"? M20Pro 170e??
...és mi ez a "lefokozás" őstaggá??
-
szabcsab
csendes tag
válasz
Braavos #27984 üzenetére
Novemberben lesz két éves a telefonom!
Az első pillanattól kezdve lefekvés előtt felteszem a töltőre, reggel ébredés után leveszem a töltőről!
Ugyanannyit megy el aksiról, mint a vásárlás pillanatában, és az elején történt kétkártyás mizéria helyrejöttét követően makulátlanul működik! -
Braavos
tag
válasz
#49913699 #27986 üzenetére
Attól még, hogy garancia van az akkumulátorra is, és cserélik, még lehet figyelni rá.
Ha minimális odafigyeléssel, nem kell beadnom a szervizbe csak emiatt napokra/hetekre, valamint feleslegesen a környezetet sem szennyeztem ezáltal méginkább, akkor már megérte, és a gyűrű sem fog leesni az ujjamról emiatt. -
bkiky01
senior tag
Nekem is feldobta hisuite.. Letölti, utána meg hibával kilép.. Valaki már járt így, ahogy olvastam.. Lett megoldás?
-
golyós
addikt
A messenger megjelenik más alkalmazások felett üzenet továbbra is megjelenik, hiába van kikapcsolva az értesítéseknél.
Cloud mentés továbbra sem lehetséges az üres tárhelyre, de ez nem nagy gond, nem használom. -
törölt tag
Én nem csinálok ügyet az aksi töltésből. Mindig éjszaka töltöm általában, egész este rajta hagyom. 10-20% körül dugom töltőre. 1 éves a telefon, semmivel nem rosszabb az aksi. Ha a két év alatt bármikor is felmerülne, hogy haldoklik az aksi, akkor garanciában cserélik. Felesleges ezen a aksi témán lovagolni.
-
Buckey
őstag
válasz
Braavos #27984 üzenetére
Én is általában így töltöm, de soha nem merül le.
Reggel ráteszem kb. 30-40 percre, és amennyit tölt, annyit tölt.
Van, hogy 80% körül, van, hogy 100%.
Nagyon ritkán hagyom rajta több órára (egész éjszakára), csak ha valamiért úgy alakul.
Gondolom, a kamera a 9-hez képest nem változott. -
Braavos
tag
Hogyan szoktátok tölteni a telefont?
Ugyebár sok helyen olvasom, hogy a legoptimálisabb, ha 20 és 80 százalék között tartjuk a töltöttségi szintet. - Előbbit, még általában sikerül is tartanom, de az utóbbit soha. Emellett olvastam olyat is, hogy érdemes ennek ellenére néha (mondjuk havi 1 alkalommal) teljesen lemeríteni, hogy kikapcsolásig merüljön a telefon. - Ezt szoktátok alkalmazni, vagy hülyeségnek tartjátok?
Egyébként 3 napja használom a 9.1-t. Én kamerában nem látok változást, viszont a telefon mintha gyorsabb lenne. - Viszont gyorsabban is merül, de nem számottevően.
-
zoleeno1
veterán
Egyébként valaki probalt mar 9.1-ről visszamenni 8-ra? Ugye első körben Hisuite a 9-re rak vissza, de onnan engedi még 8-ra is, egy újabb downgrade-del?
-
7Heads Drago
veterán
Jön a Huawei EMUI 10 felülete, év végén pedig a HongMeng OS rendszere [link]
-
jansky1
senior tag
Tényleg nincs 12 órás aod a 9.1-ben.
A képeket is mintha lassabban készítené el a kamera. -
jansky1
senior tag
Telekom, 1 sim, PC HiSuite feldobta a frissítést, a telefon magától még mindig nem.
-
Toobee
veterán
Jött az új szoftver nekem is, azzal együtt pedig a fantomrezgés, aminek mondanom sem kell, hogy mennyire örülök. Elvileg a névjegyzék csinálja. Hiába kapcsolom ki az értesítéseket, egy idő után újra bekapcsolja, ráadásul ameddig ki van kapcsolva, addig is rezeg. Notification historyban látom csak, a másik, itt ajánlott program nem is mutatja. Ettől függetlenül lehet, hogy nem ő a ludas. Van még valami, amit megpróbálhatok a helyzet megoldása érdekében? Borzasztóan idegesítő, raádásul céges telefon is, megszoktam, hogy ha rezeg, akkor azonnal oda kell kapni, mert dolog van. Most meg csak zizeg itt nekem a semmire, már gondolkodtam rajta, hogy kibaszom a kukába.
-
deka10
senior tag
válasz
7Heads Drago #27969 üzenetére
Az lehet, valaki írta is, de nem működött, most működik is. 🙂
-
GEIL
addikt
válasz
7Heads Drago #27960 üzenetére
Ma délelőtt melóban is gépre dugtam....itt nem jelez semmi frissitést.
Otthon win7 prof sp1 64bit
Melóban win10 prof 64bit
Érdekes.....egyenlőre marad 9.0-n.
-
-
Gerybut
tag
válasz
#49913699 #27957 üzenetére
Az tényleg egy jó pakk.
Nekem a kövi telóm 6,8-7 colos lesz, nem baj ha nem zászlóshajó, az oled azért jó lenne, nagy aksi nfc kb ennyi.
Esélyes h samsung lesz, az idei A széria elég meggyőző....
Kár h ez csak 6 col, ha nagyobb lenne nem gondolkodnék váltáson, amíg be nem szarik. -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Hisuit-on feldobta hogy 9.1 elérhető.....rádugtam...frissítés stb...15 percet tekerte....frissítés sikertelenLehúztam...újra összedugtam....frissítés...most 8 perc volt...de a végén frissítés sikertelen....
cumi.....
Telenoros...1 simes....Mate10 pro "mocha brown"
-
törölt tag
Xiaomi 9t. Nálam most ez lenne a befutó, ha most telefon vásárlás előtt állnék. Nyilván nem előre lépés egy mate 10 hoz képest, de kb fele annyiba kerül. Minőségi amoled kijelző mindenféle notch és kamera lyuk nélkül , 4000 aksi, elég jó kamerák, 6/128 GB, spani 730. És nem mellesleg jól néz ki. Ja és 125 ezer. Azért ez szerintem nagyon jó kis csomag ennyi pénzért.
-
-
g4mer
senior tag
Teljesítmény módban van értelme szerintetek haszálni a telefont, ha nem játszok vele? Csak alapvető dolgok, youtube, chatelés, netezés..
-
zoleeno1
veterán
válasz
#49913699 #27950 üzenetére
Ennyi... Es lassan 2 éves a tied is, ha jol emlékszem, az elején vetted te is. En ezért vagyok még mindig huawei parti, kamera mizéria ide, vagy oda, mert ugyanolyan smooth es penge akkuban, mint amikor kivettem a dobozbol... A csucs samsungok, lg-k, stb-k amik megfordultak a kezeim alatt, mar 1 ev utan észrevehetően lassabbak voltak, az akkurol nem is beszélve...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bokarcsi71 #27913 üzenetére
Akkor az volt a baj.
Azóta már felraktam a 9.1-et. Csak ugye nem volt betervezve, hogy majd szabin, wifi mentesen én majd ezzel kockulok. -
bandigyerek
senior tag
válasz
duckymusic04 #27942 üzenetére
Azt írták, hogy a rendszerterületet particionálják át az újra. A a többi gondolom azért is maradt a régi tábla.
-
migabi24
nagyúr
válasz
duckymusic04 #27946 üzenetére
Mate 9-en dettó
-
deka10
senior tag
válasz
Szerintem csak a szoftver részére elkülönített tár, ha a készülék egész tár területére kiterjedne akkor mindent törölt volna a frissítés. Frissítés után nálam 2gb felszabadult.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Azt nem tudja vki h lehet kikapcsolni, hogy zene hallgatas kozben ha jon egy ertesites, ne halkuljon le a zene? Falra maszok tole.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Mivel nézted meg? Azt senki nem mondta, hogy az összes partició erofs
-
duckymusic04
csendes tag
A 9.1be is f2fs fajrendszer van, megneztem egy programmal, akkor hol az uj erofs? erdekes.
-
-
Buckey
őstag
válasz
mirci18 #27935 üzenetére
Lehet, hogy én járok rossz úton, mert egy telefonnal csak jó minőségben szeretnék fényképezni semmi macera nélkül, semmi raw, csak előkapom és katt (mint a felhasználók 99%-a), mint amikor megjelent.
Ezt a 8-as szoftvertől megkapom, de a 9-estől (és ahogy látszik, 9.1-től) nem. És sok ember nem foglalkozik vele, mert a 9.x több, így biztos jobb mint a 8.x. -
mirci18
addikt
válasz
Buckey #27900 üzenetére
Rossz úton jársz.
Sose akartam automatán fotózni Mi mester miatt.
Régebben is rawoztam.
Az hogy az átlagot csak ennyire érdekli az nem az én problémám.
Mint már sokszor írtam én ha fotózok szeretem az én csekély feltételeimmel a képeket tovább javítani állítgatni szerkeszteni Lightrommal.
Mivel nem hiszek a szerkesztés nélküli fotókban.
Ez az én heppem.Viszont én is filóztam már egyszer kétszer hogy ha komolyan érdekelne a fotózás akkor vennék gépet.
De mindíg rájövök hogy túl macerás nehéz és sérülékeny kütyük.
Sokkal egyszerűbb zsebből be kivenni a telefont. -
golyós
addikt
Ma,hogy elindultunk a Margitszigetre a családdal, poénból rányomtam a keresésre, hát nem feldobta. Most értünk haza tolom is fel. Most csak 1 hét késés volt a többiekhez képest, fejlődünk
-
zoleeno1
veterán
Nahh géppel összedugva nekem is felment a 9.1. Ennyi idő után kajak fura, hogy nem 12 órás az AOD, szokni kell
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
blt.62 #27929 üzenetére
Szia!
Nem, hanem pl nálam a swiftkey billentyű az alapértelmezett. No, arra katt, és ott van a "szöveg automatikus javítása"..... azt kapcs ki! 😉
Az autamatikus kitöltés az az, hogy ha van jelszókezelő a telódon, akkor automatikusan kitölti helyetted, ha valahová be kell írni felh. jelszó párost
-
Buckey
őstag
válasz
xZer0kidx #27916 üzenetére
Szerencsére nálam nem voltak anomáliák, így a telefon a 8-as szoftverrel megbízható és nekem tökéletes.
Az, hogy kb. 5-6 hónapig (és előtte a fejlesztés időszakában) nem vették észre a kamera minőségromlását, és ahogy az a 9.1-nél is látszik, hogy javulás nem történt (vagy inkább olyan minimális, hogy szemmel sem vehető észre, de még csak műszerrel sem), ez is azt bizonyítja, hogy szándékos volt és sz@arnak a vásárlókra.
Én sem fogok raw-ban fotózni csak azért, hogy elmondhassam, 9.1 van a telefonomon.
[(#27917) Klaya1986] , hálás köszönet mindenki nevében!
Ha ez így igaz, akkor tényleg semmit nem változtattak a szoftverben és a kamera maradt olyan, amilyen a 9.0-en volt.
Én meg maradok a 8-on.
[(#27922) Bodor] , mire a 10-es kijön, vagy valami javítás, addigra én megszabadulok a valamikori csúcs Huaweitől (természetesen gombokért, köszönet a nem mondom kiknek), ami legkésőbb 2020 januárjában lesz. És Huawei telefonom épp ezért sohasem lesz (okos helyett meg elég a buta+fényképező), mert ilyeneket én nem gazdagítok. -
migabi24
nagyúr
Szerintetek jól gondolom, hogy 9.1-ről már nem lehet a 8-ra visszamenni? szerintem csak 1 ugrást enged visszafele
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Hol a francba lehet kikapcsolni azt hogy ne javítsa ki azt a szót amit beírok?
Rohadt idegesítő mert nem veszem észre és hülyeségeket ír. -
törölt tag
Hát ennyit a kameráról. Egetverő különbség szerintem nincs. Érdemi javulás meg főleg. De majd a szakik megmondják a tutit, én nem vágom a fotós témát. Mezei felhasználó vagyok ebből a szempontból.
-
törölt tag
Na közben meg is jött a 9.1. Ahogy ígértem, csináltam teszt képeket. Nem művészi fotók, sorry, nem is ez volt a cél. A két kinti kép kivételével mind beltéri kép, direkt az ideálisnál gyengébb fények miatt. Első kép 9.0, 2. 9.1
[kép]
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Buckey #27908 üzenetére
Igen ez valóban bosszantó. Viszont az ideális kijelző méret-sot-rendszer sebesség hármas "még" mindig kárpótol a többi kellemetlenségért. Pedig szoftveres szempontból ennyi para még egyik telefonomnál sem volt (fantom rezgés,kijelző villogás, wifi para, telefonálás közben a kijelző rendre feléled). Igaz én annyit nem fényképezek vele, de a többi jó tulajdonságára meg szükségem van, így más gyártó pl. apple nehezen jöhet szóba. Ezt a szoftveres butítást nem tudom hova tenni. Nehezen hiszem el, hogy 1 év alatt senki nem vette náluk észre, hogy valami nem stimmel. Pedig jó lenne egy jól működő automatikus mód mert laikusként nem akarok rawban fotózni, hogy órákig buboljak a képekkel. Haj ne lenne ilyen szép testben, ilyen jó üzemidő
-
törölt tag
Én elemezgetném, ha jönne a 9.1 😉😀
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
7Heads Drago #27894 üzenetére
8-as droidod van? Mert azon nem működik, csak a kilencestől. Én is letöltöttem, és nem tudtam hívni és hívást fogadni. Lefrissítettem 9-re és működik. Utána egyből 9.1-re és jó.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Exelsior24 #27911 üzenetére
Kivettek, nem lehet kikapcsolni, hogy miert? Passz...
-
Exelsior24
aktív tag
Nem tudjátok az app listás menü tetején ezeket az ajánlott alkalmazások mutatását a 9.1-ben miért nem lehet sehol kikapcsolni?
9.0-ban még volt rá egy csúszka a beállításoknál, de ebben az új 9.1-es EMUI-ban már nincs ott kivették. -
Buckey
őstag
válasz
kromatika #27909 üzenetére
Szia!
Én nem frissítek 8-ról, mert azon a fényképek minősége fényévekkel jobb mint 9.0-án volt. A 9.1-ről nem nyilatkozom, azt nem láttam és nincs kedvem a telefont újra belakni.
Amíg nincs 100%-os megerősítés, hogy a képek minősége eléri (vagy meghaladja) a 8-as minőségét, én addig maradok a 8-ason. -
Buckey
őstag
válasz
xZer0kidx #27906 üzenetére
Mikor, április végén fényképeztem beltéren (nappal), a képek eléggé összemosottak, homályosak, életlenek voltak. Amikor viszont visszaálltam 8-ra, akkor egyből sokkal jobb, éles képek készültek (de akkor már késő volt, születésnap csak egyszer van egy évben). Volt is bosszankodás rendesen!
Nekem az fontosabb, hogy a telefon tudja azt, amire képes. A csili-vili kényelmi funkciók is jók lennének, de azok nélkül még használható a telefon, de egy szoftveresen elrontott fényképező miatt, szerintem a készülék élvezeti értéke a 0-val egyenlő. Bár, ennyi erővel sok embernek nem is kellett volna ennyi pénzt kiadni a telefonra, elég lett volna a fele/harmada is, akkor még jobban elégedett lenne. Csili-vili funkciók, sz@ar fényképezőgép stb.
Mint az almások. Ezt nem tudja, azt nem tudja, fél nap a készenléti idő, fényképek átlagosnál talán kicsit jobbak stb., de legalább jó drága volt és az Apple azt mondja, hogy ez így jó, akkor ez már király telefon!Ha valami tud valamit, akkor azt én egy szoftverfrissítéssel nem szeretném elveszíteni és nem törődök bele, hogy birkának nézzenek!
[(#27907) Iomega] , pontosan, de úgy látom, itt is kezd elhatalmasodni a megrágcsált alma-nézet.
Bár, magyarországon (direkt kis m) vagyunk, mit is várhatnék. -
Iomega
addikt
válasz
Buckey #27900 üzenetére
"ez egy telefon, amit sokan csak elővesznek és gyorsan fényképeznek. "
Pontosan.
Nekem is van egy Canon DSLR gépem több objektívvel. A telefon, ha hirtelen kell, akkor előkapom, mindig nálam van, legalábbis a legtöbbször. Ha kimondottan fotózni szeretnék, akkor viszem magammal a DSLR gépemet.
Tehát, telefonnal a RAW fotózás........ -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Buckey #27904 üzenetére
Hát sajnos tényleg nincs. Valami kis javulás szerintem is történt, de a fene tudja. Én a fotós résznél nem vagyok igazán kompetens szóval kíváncsi lennék más hozzáértő véleményére. Talán engem is "megnyugtatna" kicsit. De ahelyett, hogy az új funkciókról lenne szó többet olvasok a "minek várni a frissítést" jellegű dolgokról mint arról, hogy tényleg mi változott. A hivatalos leírás sem említ egy jó pár dolgot pl. továbbfejlesztett hipair funkció, de 10 oldalt és fórumot végigböngészve csak rájön az ember, hogy azért fejlődött itt valami. Régen MA-n is volt cikk ha frissült egy régi csúcsmodell, de az is szép lassan kiveszett...
(#27905) plaszy Ez egy jó hozzáállás. Valamilyen szinten adom is, de a lelkem mélyén csak izgatnak az új funkciók stb.
-
Buckey
őstag
válasz
xZer0kidx #27903 üzenetére
Ez az, hogy kijött a 9.1 és semmi érdemi "vita" nincs, hogy az AOD-n kívül mi változott, illetve a kamerával mi a helyzet. Így gyanítom, hogy csak egy ici-picit javítottak, hogy jobb legyen mint 9 alatt, mert ott látványosan elb@szták a kamerát (magasabb ISO és nagyobb tömörítés), de a 8-ra már senki sem emlékszik, így azt a szintet nem tudja.
Amúgy a kényelmi funkcióktól nem válnak meg a használók, így a kamerába meg beletörődnek, vegyenek P30-at, ha jobb kép kell (amit majd szépen, fokozatosan rontunk el, mert ez a hirtelen minőségrontás a 20-as javára nagyon feltűnő volt). -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Buckey #27902 üzenetére
Én kíváncsi lennék, hogy most 9.1-el mi a helyzet, mert ahogy a fórumot olvasgatom ez még nem derült ki egyértelműen. Sokan várták, hogy javuljon, de most, hogy kijött a frissítés sehol nem látom, hogy menne úgy igazából az elemezgetés. Valahogy már annyira nem fontos... (még mindig a 8-ról 9-re "vita" megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest