Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazanka
őstag
válasz
sludgeboyx #28398 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/lg_telefonok_javitasa_gyari_alkatreszekkel_garanciaval/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz
beyruth82 #28394 üzenetére
Nekem anno egy j5 2016-ot nyírt ki a kislányom így. Odaverte az oldalát valakinek. Semmi külsérelni nyom nem volt rajta. A külső üveg (digitizer) nem sérült, viszont a képernyő belül fél centis ívben betepedt. Emiatt elszállt az egész. Semmi nem látszott kívülről a telefonon, csak fény felé fordítva csillant be a belső kis repedés. Természetes bepróbálkoztam a szervíznél, mert garanciás volt, de visszadobták, mert észre vették 😀😀 egyébként írnál majd pár sort a 9t-ről? Bár le nem cserélném a matet rá, de nagyon tetszik a készülék, főleg, hogy milyen jó ára van. Ha esetleg nekem is megfőne valamiért a mate 10 pro, tuti mi 9t lenne az utódja.
-
Ok köszönöm szépen megkérdezem
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82 #28394 üzenetére
Valszeg a digitizer sérült, nem maga az üveg. Ez a rosszabbik eset sajna...
Egy próbát megér elküldeni gariba, hogy "reggel igy ébredtél"Sok esélyt nem látok, de vesziteni valód nincs.
+1 fagyalllo kollegara innen a forumrol, nagyon korrekt szerelő, anno az LG G3 telomnal harmad áron cserelte a kijelzőt, mint a hivatalos szerviz. -
Teljesen használhatatlan lett.Kék foltok keletkeztek rajta és nem érzékel semmit szinte.Érdekes mód alaposan szemügyre véve a telefon belül repedt meg az üveg belső oldalán tehát nem a külsőn az tükörsima.Ilyent még nem is láttam.Nehezen észrevenni de ők biztos észre fogják.Beruháztam addig egy xiaomi mi 9T-re(ennyit bírtam kifizetni egyben most) most töltöm ha nagyon bejön akkor lehet maradok azon és hagyom a francba ezt.Sajnálnám de végül is 2 éves lassan bár nem ilyen körülények között akartam váltani telót.Azt már most észrevettem hogy jóval lassaban töltődika xiaomi mint a mate 10 pro és a wifis speedtesten is csak 122 mb/secet képes hozni az 500 mb-s netből
Hiába új de mégis csak egy középkategóriás teló a mate meg 2 évvel ezelőtti csúcs.Nem is tudom mit tegyek -
Leejtettem a telefont kb 1,5 méter magasról az előbb.A kijelzővédő megrepedt de a telefon üvege teljesen sértetlen maradt viszont azóta a kijelző alsó harmada abszolút nem vagy alig érzékel.Pont ahol írni kell meg a hívás,sms vagy épp a kilépés,visszalépés,alkalmazásváltó gombok is vannak.Ki és bekapcsoltam többször is de nem változik a helyzet.Akkor ebben végleg tönkre ment valami az ütődéstől(hiába nem tört be az üveg) vagy esetleg helyre áll a dolog csak megzavarodott valami benne egy időre?Egy gyári beállítás visszaállítása lehet segít vagy kijelzőcsere mindenképp?
-
mirci18
addikt
válasz
olajbogyo #28310 üzenetére
Már százszor leírtam.
De akkor leírom újra.
A telefonokat nem akkor kell megvenni amikor piacra dobják hanem akkor amikor leakciózzák.
Én is tavaly ősszel modellváltáskor vettem az enyémet 106 e ft-ért.
Annyit megért.
Eleve 100 e ft-nál felesleges többet költeni egy telefonra.Noname vackokat meg nem veszünk.
Csak hogy a sok károgásom mellé mondjak valami jót is.
Megkaptam a 9.1-et.
Változást üzemidőben nem vettem észre.
Az óra javult.
Az Aod okosodott.
Most olyan a telefon amilyennek már az elején lenni kellett volna.
Nagyon tetszik. Nem tudom mi tartott ennyi ideig a hüvelynek. -
-
golyós
addikt
Csak én kapok agyvérzést attól, hogy az AOD a messenger ikont kinthagyja ha a chatablakot otthagyom a főképernyőn?
-
sompetike
aktív tag
A Volte bekapcsolással sokkal jobb lett az akksiidöm,Legalább is azt hiszem...
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Iomega #28372 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, viszont én nem nagyon szoktam állítgatni, kivéve általában plusz mélyet adok neki. Az előző M10Pro-mnál igaz bluetooth fülessel, de állítgatás nélkül is tökéletes volt. Azért furcsállom, és azért az a kérdésem, hogy lehet-e a gagyi átalakító miatt ?!
-
Iomega
addikt
válasz
thedivision2 #28371 üzenetére
A zenelejátszóban kellene beállítani számodra megfelelően a hangzást, a mélyhang frekvenciájának csökkentésével megoldódna a probléma.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Visszatértem M10Pro-ra pár napja, viszont type-c - jack átalakítót nem kaptam a telefonhoz (használtan vettem). A környéken csak valami noname 1500 forintos vacak kábelt tudtam venni, de olyan sok vele a basszus némely zenében, hogy azt már én sem bírom. Előtte ezzel a fülhallgatóval iPhone-on tökéletes hangzást kaptam. Okozhatja ezt a jelenséget a silány átalakító ? Ha veszek egy gyári Huaweit, akkor ez elmúlik ? Előre is köszönöm.
-
Goxi
tag
Bad day! Ma törtem a hátsó üveget a telón. Tokban volt ugyan, de a térkővel való találkozást nem bírta...
Tudtok segíteni hogy hova vigyem/küldjem? Vidéki vagyok. A teló svájci MM-ban lett vásárolva (bár, gondolom ez nem releváns mivel nem garis).
Köszi előre is. -
sompetike
aktív tag
Ma reggelre nekem is jött a SMS,hogy 72órán belül aktiválják az Volte szolgáltatást...
-
zoleeno1
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28357 üzenetére
Nem tudom, hivd fel őket, megmondjak
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28354 üzenetére
Igen, egyszer kell aktiváltatni, amennyiben ez még nem történt meg.
-
Telekomnál külön kérni kell a 4G hangot ugye?
Sajnos céges előfizetés, nem olyan könnyű intézni. Nem tudom mi a francért nem lehet ez automatikus. -
GEIL
addikt
voLTE éjjel bekapcsolt.....jött az sms is róla....szépen virít fent
-
sompetike
aktív tag
válasz
yodamester10 #28345 üzenetére
Aktiváltatad,vagy csak egyszer megjelent a menüben?
-
Domb!
tag
Úgy néz ki, hogy már mate 10 pro-n is elérhető telenornál a voLTE. 😉
-
Integrale
veterán
válasz
beyruth82 #28333 üzenetére
En allandoan aktivan hagyom, a Mate 10-en is az es a HTC U11+-on is. Utobbi 2 sim, 4 e-mail fiok, 2 felho, viber, messenger stb, 6-8 ora kepernyo idot tud, wifit sokszor meg otthon sem kap.
A Mate 10 is hasonlo, csak egy SIM-mel, es 2 e-mail fiokkal.
Ujabb Android rendszereken mar eleg jol optimalizaltak a hatterfolyamatokat.
-
A pár napja említett rombuszos elszineződésre a kamerán a szerviz telefonon azt mondta a kamerát is alaphelyzetbe kéne tenni, ha nem hoz megoldást akkor meg a telefont is, és ha ettől sem akkor szerviz.
Azóta a rombuszt nem tudtam reprodukálni, de a lilás-zöldes előjött egyszer. -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Az letezik, hogy ugy pusztult el az USB-C a telomon, hogy toltes megy gond nelkul, viszont egyetlen fulest se erzekel, atalakitoval se?
-
-
zoleeno1
veterán
-
Szerintem ma már nincs számottevő különbség.Talán az elején mikor még új volt a technika akkoriban hallottam róla hogy esetleg az lte több energiát fogyaszt de mára már tökélyre fejlesztették a 4g technikát.Ha egy kicsivel többet is fogyaszt cserébe nem csak sebességbeli de hatalmas minőségbeli különbség is van 3g és 4g között.A 3g-t hanghívásra tervezték a mobilnetezést csak hozzáfejlesztették míg az lte-t netezésre tervezték alapból.Mindenképp a 4g-t használd sokkal többet nyersz vele mint amit esetleg vesztesz.
(#28330) zoleeno1
Nem én kapcsolom ki hanem az automatika egy bizonyos idő után.Rengeteg energiát lehet így spórolni.Én azon csodálkozok hogy van aki állandóan aktívan hagyja.Gondolom ők azok akiknél még ez a telefon is épphogy egy reggeltől estig tartó időszakot kibír 4 max 5 óra kijelzőidővel.Nekem ez a duplája.
-
Hogy hogy tiltottad?Átállítottad hogy ne kapcsolódjon 4g hálózatra?Akkor 3G-n neteztél eddig amikor mobilneteztél vagy mi?A wifinél persze hogy jobban meríti az aksit a mobilnet(2,3,4g is,mindegyik)de be lehet állítani hogy ha lekapcsolod a kijelzőt akkor a mobilnet is kikapcsoljon pár perc múlva és ha újra felnyitod a kijelzőt akkor automatikusan bekapcsol.A folyamatos mobilnet(2,3 és 4g is ami az lte ugyebár)eszi az aksit kb olyan mintha folyamatosan beszélnél telefonon valakivel.
-
g4mer
senior tag
Másnál is így merül a telefon, ha engedéylezve van az lte?
Mobilcsoamgot váltottam, sokkal több net, mondom akkor engedélyezem az lte-t. Viszont észrevettem, hogy rohamosan merül tőle a telefonom, 1 hétig teszteltem(munka közben nem tudom nyomogatni): 8-12-ig simán merül 15%-nyit, úgy hogy semmit se csinálok vele.
Ma letiltottam az lte-t, most van fél 5, akksim 94%-on.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #28324 üzenetére
Mert nem egyszerűbb beállítani, hogy 11 és 6 óra között ne menjen
Vagyis bocsánat, az túl Mainstream!
-
Nekem mindig be van kapcsolva az AOD, de éjszakára
***spoiler alert
LEFELE
fordítom a telefontÍgy a közelségérzékelő miatt kikapcsol az AOD.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Manuális kb 33% fényerő...adat, wifi és hely bekapcsolva éjjel nappal....este 23:00 kor lehúzom töltőről...reggel 5:00 kor kézbe véve 91%, 92% és 90% volt az utóbbi 3 nap eredménye.....ennyit enne az AOD ?
Visziont ha flipes bőrtokot összecsukom (AOD kikapcsol), akkor 99% marad az akksiban reggelre...
Semmilyen progi vagy alkalmazás nem fut a háttrében...mindent kilövök az "akkumulátor" menüben.
9.0 után a 9.1 alatt is hozza az eddigi 5,5-6 óra kijelzőidőket....
-
ClioRS
őstag
válasz
Májkülnájt #28318 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy kevesebbet tud mint 9.0 alatt. Nekem csak wipe cache volt, nem gyalultam, de nem sokat segített.
-
Integrale
veterán
válasz
Májkülnájt #28318 üzenetére
Minden beallitasod stimmel? Animaciok, wifi es bluetooth scanning, alkalmazasok tiltasa, jogosultsagok megszabasa stb
-
Májkülnájt
tag
Úgy fest, hogy a 9.1-gyel vesztettem 1,5-2óra kijelzőidőt :/ Előtte 0-ra gyalultam. Valakinek tipp?
-
hanti
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #28316 üzenetére
A Note 10 tudja egyedül pp. Windows 10 alatt külön programmal, ablakban.
-
-
Goxi
tag
Sziasztok. Az alábbi Tipe-c Hub segítségével szerném a telefonon lévő tartalmat külső képernyőn megjeleníteni. Konkrétan laptop monitorján. Ezidáig nulla sikerrel.
Van tapasztalatotok erről, egyáltalán a fotón látható Hub alkalmas erre? Ha igen mi a process?
Köszi előre is. -
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
yodamester10 #28308 üzenetére
Szia!
Azt hiszem, én nem költök többet ennyit telefonra, mint a M10 pro-volt. Igaz meg vagyok elégedve vele, semmi kivetnivalót nem találok benne, de arra,amire én használom elég egy ilyesféle is, ráadásul nem is kell féltenem annyira.
-
zoleeno1
veterán
válasz
yodamester10 #28308 üzenetére
Elvileg szeptember 19-én lesz a bemutató, kb 1 hónappal hamarabb, mint az előd: link
-
yodamester10
őstag
Talált már bárki valami infót,hogy mikor jelenik meg a M30Pro?
-
coyotex
tag
Van rá mód hogy egyszerre töltsem és zenét hallgassak? Autóban jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Ryzen 7 CPU-k
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest