- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32152 üzenetére
Amiket írtál azok kb vicc kategóriás telók....közelségérzékelő szenzor is "gatya" rajtuk...stb.
2024 van....Samsung vagy Apple.....ezek a lehetőségeink, ha jó minőség, 4-6 év támogatottság és frissités, IP védelem és jó kamera kell egyszerre.
Drágák....igen....de manapság mi nem az ?Samsung oldalról: S23 / S24 (ultrát ajánlom)
Apple oldalról: minimum a 13-as (14/15 is) széria és csak a PRO verziók (120 hz kijelző)
-
GEIL
addikt
válasz
edward2 #32146 üzenetére
Amikor megvettük, akkor kb 200 ezres teló volt......most 200 ezer körül ott van pl egy Samsung A55 5G, ami mindenben zsebreteszi az akkori "flagship" mate 10 pro-t..... az már 120 hz...stb stb. Simán van alternatíva. Picit szájhúzva de váltani kell vagy elmegy felettünk az idő.
A lovaskocsi is jó volt, de már inkább guruljunk személyautóval.....a széthajtogatós térkép is jó volt, de inkább már GPS-szel navigálunk.....
Több mint 7 éves készülékről beszélünk...megette a kenyere javát és a szoftverfrissitések csak rontottak rajta....ennyi. -
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
Szerintetek mennyit érhet egy Telenoros, első tulajos Mate10 pro ?
Makulátlan, még a gyári vékonyka fólia is rajta van....gyári szilikon hátlapvédő, gyári karcmentes hibátlan doboz, simtű, bontatlan Usb C - Jack átalakító...
-
GEIL
addikt
Aki olyan komplex felhasználással tolja a telóját hogy a bankkártyái is hozzá vannak rendelve, NFC és társai....mellette netbankolás...stb stb...fontos hogy mindig a legfrissebb biztonsági frissítés legyen rajta és persze androidból se akarok maszatolni a 9.0 környékén, mert sebezhető, támadható, feltörhető...(microsoft fiók, google fiók, sony fiók, céges póstafiókom)...biztonságban szeretném tudni..ez fontos, nem véletlenül kell a régebbi hibákat és réseket orvosolni.
-
GEIL
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #32021 üzenetére
Előrelépés ezekben az esetekben "érezhető":
60 hz ---> 90 / 120 hz
ip67 ---> ip68
6 Gb RAM ---> 8 / 12 Gb RAM+ a lényeg, a szoftver és biztonsági frissítés támogatás !!!
Még ma is használható a Mate10 pro....de a 60hz-et már darabosank érzem a kb 2 hónap 120 hz után...
...összességében még az A53 5G-ről sem térnék vissza....jó volt, de lefőtt a kávéja, eljárt az idő felette.... -
GEIL
addikt
válasz
Exelsior24 #31977 üzenetére
Ericcson A2618s
Nokia 3310
Nokia 3410
Samsung E500
Sony Ericcson K310Nokia C503
LG F6
LG G4 (4 évig)
Huawei Mate10 pro (4,5 évig)Samsung A53 5G
Pedig LG G4 után megfogadtam hogy csak flagshipet vennék.....bár igaz, hogy a mostani telót nem én vettem....
Ha a gördülékenységet és tudást nézem, akkor bizony szivesen átállnék Apple oldalra és
Iphone 13 (14) pro-t vennék. -
GEIL
addikt
válasz
edward2 #31973 üzenetére
Egyetértek...és most még pár hét használat után egyre jobban érzem hogy hiába a 120 hz-es kijelző ami simitja a dolgokat...jó akijelző és az akkuidő is.....de bizony több alkalmazás egyidejű váltogatása bedöccenti csúnyán a Samsung A53 5G-t...hiába a 6 Gb RAM (mint a Mate 10 pro esetén)....ez csak középkatagória...a Mate10 pro pedig flagship (volt)
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Úgy alakult a helyzet, hogy kaptam céges sim-kártyát és jeleztem hogy a jelenleg 5. éves Mate10 pro-m csak single Sim-es.....úgyhogy kaptam "céges telót", ami egy dual simes Samsung A53 5G....hiába csak középkategóriás teló....azért a 120HZ-es amoled igencsak látványos és előrelépésnek érzem.Ugyanolyan használat mellett minimum 1,5x annyi ideig bírja az akksi...
amik nem tetszenek és lassabb mint a Mate10 pro-ban:
-kijelzőben lévő ujjlenyomat olvasó
-screenshot készités
-kamera elindulás, műveletek....stbEzeken kívül mindenben zsebreteszi a Samsung a "nagy öreget".......elteszem tartaléknak....40-50 ezerért nem fogom eladni.
Egy S-es szériás Samsung már tuti jobb az általam emlitett 3 dologban is.
Ugyanakkor a google támogatás és szoftver főverzió+biztonsági frissítések 3-4 évig garantálva.... -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Hol van a menüben a AI ki es be kapcsolasi lehetősége mint " régebben" ?
Egyszerűen már nem találom meg. 🤔🥴😡 -
GEIL
addikt
Feleségem P30 lite-ja (6/256) is megkapta tegnap az Emui 12-t......inkább nem mondok semmit
.....tudom....itt is adni kell pár napot amíg "beáll"
a teló a szokásainkra stb....
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Van esetleg valaki aki még a gyári (kb 4 és fél éves) akksival használja a telót és most felkerült neki az EMUI 12 ?
Így 4-5 nap után "picit javult" a merülési gondom.....de azért még így sem érem el nyugodtan az 5 óra kijelzőidőt....előtte még a 6,5 órák is megvoltak úgy, hogy reggel 5:45-kor levettem 100%-kal...és este 22:00 kor került töltőre kb 15-18%-kal....auto fényerő...wifi, adat és hely mindig bekapcsolva...+ bluetooth az karórához....messenger, viber, navigáció....stb
-
GEIL
addikt
Adok neki pár napot....hátha "beáll" egy használható mértékre az akksi.....amúgy 4 éve van meg és tényleg nincs vele gondom....a Telenoros 4G mizéria is megoldódni látszik...már hallanak rendesen "volte" esetén is (nem csak recsegést)....stb.
.
Egy dual simes P30 (pro) viszont esélyes befutó lesz...mint frissebb modell..picit jobb kamera....stb stb.
-
GEIL
addikt
Éjjelre wifi, adat és hely kikapcsolva, minden alkalmazás bezárva...23:30-5:00-ig 100%-ról 92%-ra merült úgy, hogy hozzá se volt nyúlva a telefonhoz.
0 mp kijelzőidő...röhej tényleg.10.0-s Emuival esetleg 99%-ra lement....de az még kb oké is.....de ezzel a 12-vel már vicc amit csinál.
-
GEIL
addikt
Mate10 pro tegnap frissült Emui12- re.
Első benyomásra:
-pár animáció megváltozott
-felső értesitő és funkciosáv ami lehúzható az kettévált....engem idegesít
- szamológép megváltozott
- galéria megváltozott
Par helyen már olvastam, hogy akksi is hamarabb merül....hát majd kiderül...
Màr bánom hogy frissítettem...a 10- es Emui bevált és jól működött csukott szemmel is.....most még a hangerők szabályzó menüiben is oda kell figyelni és plusz gombokat nyomni hogy elérjem azt amit szoktam állítgatni.
Auto fényerő is csak beállitások menüben lépegetve állitható....😤😵💫😩
Most nézegetem hogy lehetne visszaállni a 10- es Emuira. 😵😅🥳😬 -
GEIL
addikt
szintén ez:
BLA-L09 10.0.0.202(C432E9R1P3)
Telenor / Yettel
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Nálam még nem jelzett a frissítés.....de érdeklődnék hogy mi a helyzet az időjárás appal ?
több helyről hallottam hogy emui 12-n gondok vannak /lesznek vele,.... -
GEIL
addikt
válasz
arktos #31573 üzenetére
Fogtam, próbáltam....A52 az műanyag teló, középkategória...hiába a Ram...a fő chip csak közepeske.....kijelzőbe épitett ujjlenyomatolvasó gagyi...lassú és sokat hibázik......Flagshipet nem cserélek középkategóriára....csak olyanra ami tényleg mindenben előrelépés.....autóban,. TV-ben, konzolban és telóban nincs pardon......de az ár se mindegy...ez egyértelmű.
Megvárom még az újabb androidot rá tavasszal....aztán majd kiderül.
Esetleg egy P30 pro-ra átmennék "átmenetileg", ha ez gatyán volna.Amit nézegettem...Xiaomi mi11 ultra....hát az sem győzött meg 100%-ban....
Legrosszabb esetben Samsungra kell átnyargalnom...de akkor S21...minimum
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Fura módon megjavult a volTE funkció.....nálam eddig gond volt hogy szakadozva hallottak vagy egyáltalán semmit......de a legtöbbször ha engem hívtak, nákam ki se csengett, csak 30 mp-re rá kaptam egy sms-t hogy "nem fogadott" hívásom volt ettől és ettől...
Most lekopogom, de minden oké és úgy működik ahogyan kell.
Feleségem P30 lite-ja és fiam P20 lite-ja is szépen nyomja a volTE-t és magunk között is jól működik...villámgyorsan kapcsol és hallhatóan tisztább a vonal...stb. -
GEIL
addikt
válasz
pbando #31532 üzenetére
Frissítés előtt nekem is ott volt mint neked..és mindig OFF-ra téve használtam a telót.
Most erőszakosan eltűntették és always ON-on van....nincs menüben hogy kikapcsolható lenne......csak HD hívás on/off...de az semmit nem csinál.Szolgáltatóval beszéltem....nem kapcsolható ki központilag....szerintük vegyem fel a kapcsolatot a telóm gyártójával és kérjek menthető beállításokat
-
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31530 üzenetére
Nálam ki be kapcsolgat sajnos és hibás....előbb beszéltem Telenor ügyfélszolgálattal.
A kiscsaj nem volt képben....azt se értette szerintem amit mondtam.....annyit tudott kinyögni végszónak hogy keressem bizalommal a Huawei ügyfélszolgálatát vagy frissítsem a legfrissebb elérhető verzióra a készülékemet.
Nem értette meg hogy az elérhető legfrisebb van fent a telón mindenből....
Központilag nem tudja hogy van e mód rá kikapcsolni adott telószámon......szerintem van rá mód. -
GEIL
addikt
válasz
Bubaaa #31521 üzenetére
Sziasztok !
Nekem is megjött....de mellete erőszakosan bekapcsolta az általam már kikapcsolt és nem használt volTE funkciót......a menüben már nincs volTE kapcsoló...hanem helyette egy "virtuális HD hívás" gomb jelent meg, aminek ki/be kapcsolgatása nincs befolyással a volTE funkcióra.......
gondjaim ezzel:
- kb 30 mp-enként eltűnik, majd megjelenik újra a volTE jel....idegesít....
- ha hívnak, akkor nem csengek ki, csak egy sms-t kapok később
- hívás közben szakadozva hallanakLehet hogy másnak jó ez a volTE...de én csak szívtam és szívok vele most is.
Telenoros 1 simes mokka barna Mate10pro....minden a lehető legfrissebb rajta.
hogy lehet kikapcsolni ezt a volTE dolgot ?
-
GEIL
addikt
Sziasztok:
Messenger még mindig akadozik....vicc hogy a párom P9 lite 2017-es telóján gyorsabban nyílik meg és nincs akadozás sem chat fejeknél.......kisebb felbontásra sem javul...mi nem elég neki ? a 6 Gb ram vagy a GPU ? XD bohóckodás ez tényleg.....
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
2,5 éves Telenoros 1 simes.....jelenleg 10-es androiddal fut a teló
( én marha hagytam frissiteni)-> fotók életlenebbek...egy retek lett az egész
2 nagy probléma van:
1: Messenger: chat fejekkel irdatlanul laggol /akadozik/kihagy...késnek az üzenetek/nem küldi el egyből amit én írok......kb 7-8 mp mire megynyitja akadozások közepette....mint már írtam ennél még a párom P9 lite 2017-je is gyorsabban intézi ugyanezt...de fiam P20 lite-ja veri mindkettőnkét ebben......megnyitás után náluk nincs akadozás se késve küldés/ fogadás.
2: Viber: Hiába fut a háttérben vagy be se zárom, egyszerűen nem jönnek meg az üzenetek csak ha megnyitom az alkalmazást......céges csoport miatt fontos volna az azonnali láthatóság....nehogy már nekem kelljen nyitogatni 5 percenként hogy vajon jött e új üzi...
Milyen beállításokkal használjátok őket hogy jók legyenek.... ?
Ez így röhej.....még a 7 éves LG F6-on is egyből jönnek az üzenetek....Lassan ott tartok hogy lecserélem egy Samsung A40-re vagy bármire mert egy sapka sz@r lett.....
-
-
-
GEIL
addikt
A messenger hiba továbbra is áll....esküszöm párom P9 lite 2017-.én jobb 8.0 alatt.....nekem szinte lefagy tőle a teló....3-6 mp-re semmire nem reagál....egy billentyűzetet is 2 mp alatt akadozva hoz elő, üzenetek késve jönnek és nem mennek el egyből....wifiről és 4G-ről is ugyanúgy laggol és akadozik az egész.......ez nagyon bosszantó és ujratelekpités se segít rajta.....9.0 alatt vajsima és gyors volt....ez vicc tényleg.
nagyon bánom hogy feltettem a 10-et.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
10.0 alatt pár hete kezdett gond lenni a messengerrel....facebook is néha megdöccen...de a messenger a borzasztó...van hogy 3-5 mp-re is befagy az egész teló.
-
GEIL
addikt
válasz
bollizolee #30642 üzenetére
magyarul:
akkuidőn kívül mindenben (súly, kijelző, stabilitás, fotók...stb) visszalépés. (még szép hogy bika az akkuja...ÚJ az a teló )
Mate10 pro az ip67-es védelmes flagship "volt"....ez max egy középkategóriás modell.
-
GEIL
addikt
válasz
norby_42 #30512 üzenetére
Igazából "csak IP67" védelem van a Mate10 pro-n.
2 és fél évesen most:
Esőben gond nélkül felveszem, vagy vizes kézzel is gond nélkül használom....de pl élménymedencébe is bevittem párszor fotózni...ahol fröccsenő víz esetleg érte...de víz alá nem tettem és nem meríteném alá soha. Oda IP68 védelem kéne !Persze vannak videók róla hogy Mate10 pro-t tettek víz alá...stb...de apróbetűs részben ott van hogy nem sós, nem klóros vízben tesztelték laboratóriumi körülmények között...ez csak elmélet hogy jól bírja......ha 10 ből 7 bírja, akkor tuti az enyém már beázna...inkább nem rizikózok vele teljes alámeritéssel.
Már megbontott, javított...akksicserés telót már óvnám mindentől....de esőben még azért merném használni...
-
GEIL
addikt
válasz
karldergroße #29811 üzenetére
így igaz....5-ös BMW se mindegyik M5.....egy 520i vagy 530i még teljes M-packettel sem közelíti meg a teljes értékű M5-öt.....árban is a harmada esetleg.
De hétköznapi ember ha nem tudja mint nézzen rajtuk akkor persze...kb "egyformák".
-
GEIL
addikt
válasz
Oldman2 #29733 üzenetére
2 éve használom teljesen hibátlanul...se készülék lefagyás...se kijelző beégés nincs.
Akksi szinte ugyanaz mint az első napon...lazán hoz nálam kb 5 óra kijelzőidőket.
Szuper töltés hamar felnyomja. Manuális fényerővel használom....lakásban vagy irodában kb 50%....este sötétben kb 20%....napsütésben vagy kint a szabadban 75-100%....kb.Mortal Kombat, néha....de Facebook, Messenger, Viber folyamatosan.....ezeken kívül Térkép, Waze, Traffy hunter, 1 db E-mail cím szinkronizálás, időjárás is óránkénti frissitésre állítva.......Wifi/Hely/Adat éjjel nappal bekapcsolva.....napi pár fotó és alkalmanként videó.
Havonta egyszer azért manuálisan ujrainditom.....ekkor auto fényerőnél a pipa megjelenik....de ez a legkevesebb hogy kiveszem...
Már cserélhettem volna a készüléket...de jelenleg annyira stabilan teszi a dolgát hogy nehéz volna hirtelen utódot találni ami mindenben veri......megvárom a 10-es frissitést ( android + emui )....aztán majd kiderül hogy marad e toábbra is.
Haver lecserélte egy P30 lite-ra
most visszasírja....nem értik meg sokan hogy az újabb középkategória nem sokszor veri le a 2-3 évvel ezelőtti flagship-eket.....sőt...újabb lite-okban se ip védelem...se sebesség...se akku...se kamera....akkor mi értelme cserélni ilyen kategóriára ?
-
GEIL
addikt
válasz
karldergroße #29598 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #29496 üzenetére
érdekelne egy ilyen teszt.
-
GEIL
addikt
Imádom, mert még mindig "prémium érzet megfogni"....9.0-s andriddal, AOD-val is minimum 5 órás a SOT-om.....gyors és stabil....minden megy rajta mi kell.
De széles látószögű kamera és vezeték nélküli töltés az jó volna a jövőben.....Mate30 pro-t terveztem,....de ha 2020 február-március körül nemlesz idehaza hivatalosan Mate30 pro teljes google támogatással, akkor bizony LG és Huawei után beállok Samsung-hoz egy S10+ -szal vagy majd még meglátom hogy mivel.
-
-
GEIL
addikt
Gmail és play áruház telepithető és ugyanúgy működne ?
-
GEIL
addikt
Google play meg Gmail nélkül sajnos kiszállok a Huawei-ből.....G4 marad extra tartaléknak....fiamnak jó lesz a Mate10 pro....én meg benézek egy S10+ -t vagy Note10+-t jövő februárban kb.......úgyis van itthon 4 db vezeték nélküli töltőpadom is...meg Fortnitehoz ad a Samsung exclusive skin-t is....stb stb......akksitól tartok a leginkább a Samsungnál.....de majd meglátjuk merre terelődök ha meglesz az új Mate30 széria bemutatója.
-
GEIL
addikt
voLTE éjjel bekapcsolt.....jött az sms is róla....szépen virít fent
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Manuális kb 33% fényerő...adat, wifi és hely bekapcsolva éjjel nappal....este 23:00 kor lehúzom töltőről...reggel 5:00 kor kézbe véve 91%, 92% és 90% volt az utóbbi 3 nap eredménye.....ennyit enne az AOD ?
Visziont ha flipes bőrtokot összecsukom (AOD kikapcsol), akkor 99% marad az akksiban reggelre...
Semmilyen progi vagy alkalmazás nem fut a háttrében...mindent kilövök az "akkumulátor" menüben.
9.0 után a 9.1 alatt is hozza az eddigi 5,5-6 óra kijelzőidőket....
-
GEIL
addikt
válasz
7Heads Drago #27960 üzenetére
Ma délelőtt melóban is gépre dugtam....itt nem jelez semmi frissitést.
Otthon win7 prof sp1 64bit
Melóban win10 prof 64bit
Érdekes.....egyenlőre marad 9.0-n.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Hisuit-on feldobta hogy 9.1 elérhető.....rádugtam...frissítés stb...15 percet tekerte....frissítés sikertelenLehúztam...újra összedugtam....frissítés...most 8 perc volt...de a végén frissítés sikertelen....
cumi.....
Telenoros...1 simes....Mate10 pro "mocha brown"
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
9.0.0.246 most jelzett.....már telepitem....
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
sziasztok !
HiSuite-en jelzett a 9.0.0.215-ös frissités....10 perc alatt letöltötte, telepitette, ujraindult...stb...minden oké....
Az a kérdésem hogy most ezt így frissitettem, attól még telóra rendesen fognak jönni a frissitések remélem ?
-
-
GEIL
addikt
válasz
AtiSnatch #25566 üzenetére
Szia !
Nekem szintén Mate10 pro-n volt ilyen gondom kb 2 hete...Egy 6 Mb-os videót nem tudtam átküldeni egészben...levágtam belőle a 25 mp-ből kb 2 mp-et és már engedte küldeni, de akinek küldtem annál 2 mp után megállt a kép....stb stb ......azóta frissült a Messenger és azóta újra pöpec.....
-
GEIL
addikt
válasz
Gerybut #25424 üzenetére
Sima Mate20 és sima P30 nálam eleve felejtős.....nincs ip68 védelem, (de még ip67 sincs mint nekünk Mate10 pro-n)....azok így maximum csúcs hardveres és csúcs kamerás telók, de nem "flagshipek"...oda kéne a vízállóság szerintem...a Mate20 meg ráadásul "csak" ips kijelzős....szóval hát na.
-
GEIL
addikt
válasz
bigrock #25422 üzenetére
Így gondolom én is....de bárhogy is van, csak szolgáltatótól veszem a telókat 2 évente....a gyerek meg örül hogy megkapja az "elődöket"....Mate30 pro nálam esélyes lesz megvételre bárhogy is sikerül....a Mate10 pro meg jövő márciusban még mindig "kivánatos lesz" az akkori középkategóriákhoz képest főleg.
-
GEIL
addikt
válasz
bandigyerek #25337 üzenetére
Pedig semmit nem töröltem vagy állíítottam rajta....tegnap frissült "206"-ra.......nem mókolt rendszer....sima 1 sim-es Telenoros.
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Nálam van a gond vagy másnak is feltűnt hogy "eltűnt a vonalkód olvasó" ? (8.0 alatta tuti hogy megvolt mert tavaly használtam év végén....idén még nem kellett de fel sem tűnt hogy nincs meg.
-
GEIL
addikt
Ma frissült "206"-ra....minden oké. (Telenoros 1 sim-es)
-
GEIL
addikt
válasz
whited #24702 üzenetére
Telenoros 1 sim-es...... wifi, adat, hely folyamatosan bekapcsolva éjjel nappal......fényerő manuális 50% (lakás és iroda) és 100% (kint az utcán) közt állitgatom .....minden szinkronizálva...1 e-mail cím...Viber, Messenger és Facebook fut a legtöbbet.....de napi 15-20 perc MKX is fut.....fotó/videó is van minden nap....így mire kb este 21:00 kor töltőre teszem 15-20%-kal összejön egész napra 4,5 - 5,8 óra "kijelzőidő"....változó.....de MKX nélkül, max 50%-os fényerőn volt már 6,5 óra SOT-is....akkor 9%-ra merült. Teljesen elégedett vagyok vele.
-
GEIL
addikt
Telenoros 1sim-esre megjött kb 30 perce a "197-es" verzio.....aod még mindig 12 órás, tárhely továbbra "sincs"...másban sem látok változást a "161"-hez képest.
-
GEIL
addikt
válasz
bigsee #24327 üzenetére
Vagy olyan régióból származik hogy egyszerűen nem frissithető....kollegám P10-e ugyanigy járt....valami Indiai régiót ír neki....még mindig Emui 5.0-n van és 7.0 androidon....sehogy nem frissithető azt mondja.....mert vételkor spórolt 25.000 et, így járt.....dual simes független neki ez igaz....de frissitéseket elfelejtheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged