- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
válasz
zoleeno1 #30725 üzenetére
Ha egy 30eFt-s telefonról beszélnénk, természetes, de egy full kategóriásról van szó, aminek elég "nagy" ára volt azért azt illene támogatni is. A 10.1 Android listán sem szerepel már, a 11-s Androidra sincs kitéve pedig kijárna a frissítése.A mai gagyi telefonok mégis az ujjal jönnek ki.
-
Buckey
őstag
válasz
zoleeno1 #30145 üzenetére
A lényeg, hogy be van égve.
Én úgy vagyok vele, hogy ha már fizetek valamiért (főleg nem keveset), akkor az lehetőleg legyen már jó, és ne csak úgy, hogy nem használom, mert ha használom, akkor baja lesz. És az oled-re épp ez a jellemző, hogy ha használva van, baja lesz. Oké, ettől még működik, de akkor is. Nem egy zacskó ropi, hanem egy valamikori flashgip, amit nehogy már évente-kétévente cserélni kelljen nagy bukóval. -
Buckey
őstag
válasz
zoleeno1 #30139 üzenetére
Én ezt tudom, de ha valaki használja a telefont (pl. nyáron, mert sokat csavarog és kell a navi), akkor mindegy, hogy a telefon 1 napos korában kezdi a csavargását vagy 2 éves korában. Azon a nyáron be fog égni! Én nem használtam , csak néha-néha pár percre, mert tudom, hogy az oled (amoled) beég. De ezt sokan nem tudják, illetve nem akarják tudni, mert most az oled a sikk.
Anno az IPS-es telefonom nem égett be, pedig az nem egyszer napi 8-9 órákat navigált megszakítás nélkül.
Ha valaki filmet néz a telefonon, annak nem fog beégni, de aki másra is használná, annak bizony be fog égni, kár is ezt szépíteni. -
-
SkiDev
őstag
válasz
zoleeno1 #28906 üzenetére
Nekem a fantáziám a Mi9 Pro izgatja. Minden van benne ami kell, 150k körül van külföldön, de még nem lehet vásárolni. Csak ne tettek volna rá notchot, ha már a Mi9T/Mi9T Pro infinity kijelzős.
Viszont a kijelzős ujjlenyomatolvasó, három jó kamera, faltól falig kijelző, 4000-es aksis (40W kábel/30W wireless) hívogató. Bár lehet mire ideér, addigra a P30 Pro konkurenciája lesz.
-
Buckey
őstag
válasz
zoleeno1 #28832 üzenetére
Nem (csak) a kameráról van szó, hanem a hozzáállásukról.
Kiadnak egy jó, kiegyensúlyozott készüléket, mindenben hozza az elvárhatót, majd mikor jön az új, egy frissítéssel "véletlenül" elrontanak valamit a régiben. Majd mikor kibukik, akkor sem javítják, de még meg sem szólalnak, hogy "bocsika, elkúrtuk", ráadásul valami hazugsággal sem állnak elő, hanem gerinctelenebb módon sunnyognak.
Nem védem egyik gyártót sem, mert mindegyik a maga malmára hajtja a vizet.
Samsunggal többen megjárták ismeretségi körömben (köztük én is), úgyhogy azt alapból kukázom. -
-
xZer0kidx
senior tag
-
válasz
zoleeno1 #28676 üzenetére
Maradtam volna a márkánál és a szériánál is de ez az ár nekem már sok.Mennyi lesz a mate 30 pro?330-350 ezer vagy még több?Már ez a 255 ezer is amibe ez került határ eset és 21 hónapig fizettem + tarifadíj összesen 23 ezer.Az új mate 30 pro ugyan ebben a konstrukcióban vagy havi 30 ezer lesz kb.Egy csúcs xiaomira 3 hónap alatt összerakom a 150 ezret és nincs részlet csak a tarifadíj amiben szintén egy olcsóbbra állok át.A mobilköltségem havi 23-ról 6 ezerre csökken.Ez az mi 9T éppen egy hajszálnyival mindenben gyengébb mint a mate 10 pro ahogy észrevettem.De 115 ezer volt és nem 255.Ennyi
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest