Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabyka83
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki a 9.1 ben az alkalmazás listában, hogyan lehet eltünteni a felső sorban az Ajánlások részt? Ez eddig nem volt ott, a frissítéssel jött és sehol sem találom a kikapcsolóját. Hülyén is van fordítva (az utolsó megnyitottakat teszi oda), meg engem zavar is... -
Buckey
őstag
válasz
jézusom #28194 üzenetére
Kell egy kis Win10 takarítás.
Törölni kell a temp és a prefetch mappákban lévő fájlokat.
win +R majd beírod temp és törlöd a mappa tartalmát
win +R majd beírod %temp% és törlöd a mappa tartalmát
win +R majd beírod prefetch Ok a rendszergazdai jogra és itt is törlöd a mappa tartalmát.Ezután csatlakoztatod a telefont és fel fogja ismerni.
-
jézusom
addikt
Most meg akartam nézni a pc-s hisuitot, de nem csatlakozik usb-n
USB hibakeresés be van pipálva, HDB is engedélyezve van, fejlesztői módom is van, mi lehet a hiba?
-
jézusom
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #28192 üzenetére
Látom a fotóidon. Nekem nincs.
Most az új szoftver verzió melyik?
-
Köszönöm a válaszokat, de elsősorban nem a zöldes lilás csíkos kép zavar mert az ezerből egy, hanem a rombusz ami b*ssza a csőröm. Megnéztéttek, ti is láttátok?
Átnézem még a feleségem fényképeit is (ugyanilyen Mate10Pro, egyszerre vettük), ha neki nincsenek lehet gariztatni kéne az enyémet. -
Integrale
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #28178 üzenetére
Ritkan, de nekem ia vannak szines csikok a keszitett kepeken.
-
jézusom
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
Az utolsó képhez hasonlót nekem is produkált pár hónapja, közvetlenül 8.0 rol 9.0 után. De nem volt gyakori, talán 100képből 1 lett ilyen. Aztán megszűntek. 8.0 alatt egyszer sem csinálta és 9.0 alatt is max 1 hónapig. Biztosan nem hardveres probléma ez a része, a rombuszt passzolom. Az érdekes. Talán valami apró porszem a lencse előtti üvegen? Esetleg micro karc?
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Az lenne e kérdésem, hogy hol a bánatba lehet azt beállítani, hogy ha például a You Tube-t hallgatom és becsukom a tokot, vagy kikapcsolom a képernyőt az oldalsó gombbal, ne záródjon be az alkalmazás? Tehát csukott tokkal és kikapcsolt képernyővel is tovább szóljon...
-
Domb!
tag
válasz
Utolsó kép alapján biztos, hogy szervizbe vinném.
-
Urak, nagy gondban vagyok! Szarakodik a kamerám. Sok, de nem minden képnek pontosan a közepén látható egy kissé más színű rombusz:
A jelenség nem új, visszanézve az elmúlt közel egy év képeit régóta fenn áll, több szoftververzión keresztül, csak nem vettem észre.
Emellett rendkívül ritkán, kb több havonta sikerül egy ilyen képet lőnie:
Mi a szösz baja lehet? Ez már a gariztatós kategória? -
eurolac
senior tag
Nem akarok belevauzni csak segiteni neked: a 9.0 bosszantó hibái kijavításra kerültek benne (aod, nincs elég tárhely..), a 9.1 ben nincsenek nálam bug-ok teljesen rendben van az akkuidőm is maradt a régi. Érzésem szerint jönni fog nemsokára a 9.1re még optimalizált frissités. Tedd fel nyugodtan max ha nálad jelentkezik valami probléma HiSuite-vel visszamény korábbi verzióra. Frissítés elött HiSuite teljes mentés ajánlott. Ennyi..
-
Gerybut
tag
Gyerekek, ne tegyétek fel a 9.1et mert szar, de a 9.0 is, sőt a 8 is, dobjátok ki a kukába, mert megváltozott egy ikon.
Ennyi korlátolt embert bmeg. -
Gabesz25
tag
Ezredes, írtam privát üzenetet, fontos lenne
-
válasz
T0mBd1gg3R #28163 üzenetére
Ja így világos
-
Urgot
tag
Mennyire megbízható és stabil a 9.1? Ismert hibák, bugok? Miért lenne érdemes ezt használni 9.0 helyett? én bőven meg vagyok elégedve a mostani 9.0 val, csak akkor teszem fel a 9.1 ha megeri számomra.
-
-
válasz
karldergroße #28149 üzenetére
Az ikonok miatti sírást nem is értem, mikor a témák alatt olyan ingyenes ikonpackot teszel fel
amilyen tetszik.
-
válasz
Na végre valaki más is észrevette!
Chrome gyári ikon helyett ez a fehér gyászkeretes izé borzasztó! Lehet ezzel kezdeni valamit? -
deka10
senior tag
Nálam sincs gond a töltéssel. Az üzemidő is tökéletes.
-
Goxi
tag
Meg tudnátok mondani, hogy hova tűnt a gyors (szuper?) töltés a telefonról 9.1 óta?
Kiírni ugyan kiírja hogy most elméletileg szuperül tölt, de nem... -
jansky1
senior tag
Másnál nem jelentkezett ez a dolog 9.1-nél, hogy az alapbeállításoknál (automatán) lassabban készül egy kép?
-
g4mer
senior tag
válasz
Én is észrevettem az üzemidő romlást..
-
andreas49
senior tag
válasz
kromatika #28150 üzenetére
Kikapcsolt állapotban a telo, majd hangerőfel és bekapcsoló gomb egyidejü megnyitásával megvárod, amíg feljön a HUAWEI logó, pár mp. múlva elengeded a gombokat és bejön a factory részét. Ez takarít a legjobban. De lehet bekapcsolt állapotban is a beállításokban gyári visszaállitást csinálni.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.hard reset-et hogyan a legegyszerűbb csinálni?Köszi előre is.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #28142 üzenetére
Az üzemidő egyértelműen romlott. Éjszaka, repülő üzemmódban 4 %-ot esett, ilyen még nem volt. Idegesítőek a szögletes ikonok is.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Nektek a 9.1 alatt nem merül gyorsabban készenlétben?
-
zoleeno1
veterán
válasz
karldergroße #28142 üzenetére
Mit szerettél volna, mi javuljon? Mi volt a rossz?
-
karldergroße
senior tag
A, az enyémre is megjött ez a 9.1.
A változások száma 0 (nulla). Nekem ugye még AOD-m sincs, amit korábban elb@szhattak volna (mert sima mate10-em van), szóval a legkisebb változást sem tapasztalom. Hatalmas fejlesztés történt megint. -
blt.62
őstag
Szio. Élőfókusz van ezen a mobilon?
-
mouzrr
őstag
Ma dél körül jött egy Telekomos frissítés a 9.1re, 140 mb, 9.1.0.7.
-
válasz
Elit3Zotya #28133 üzenetére
Én nem találtam meg melyik Gcam port jó hozzá sajnos. Akinek megvan beírná a linket?
-
Elit3Zotya
addikt
Sziasztok.
Használ valaki pixel romot/van rá..?
Gcamot valaki opróbálta hogy működik e..? -
válasz
zajcsinalo #28131 üzenetére
Rakd flight módba.
-
zajcsinalo
csendes tag
Sziasztok!
Mióta felraktam a 9.1-et, azóta a teló kikapcsolt állapotban nem hajlandó ébreszteni.Másnál is meg van ez a hiba, vagy csak beállítási probléma?
Timely, és AMdroid-al próbáltam. -
punky10
addikt
válasz
yodamester10 #28093 üzenetére
A listában nincs,de pl a P20,majdcsak megegyezű HW-vel ,benne van.
Szerintem csak elírás,egyszerűen a M10P-t elfelejtették a listáról. -
Denonavr
csendes tag
válasz
xZer0kidx #28117 üzenetére
Én a Sygic-ot használom, de ezt a részét nem vettem még meg:
https://www.sygic.com/blog/2017/introducing-new-gps-navigation-feature-real-view-navigation
Ez is hasonló lehet? -
xZer0kidx
senior tag
válasz
yodamester10 #28115 üzenetére
Annyira sokat én sem mapsozok de szívesen kipróbálnám, van az a helyzet amikor jól jönne. Hát nem is tudom, annyira nem vagyok biztos benne, hogy sokkal "jobb"
-
Domb!
tag
válasz
zoleeno1 #28106 üzenetére
Pontosan ezért is váltottam lg-ről . G2 4xer volt kijelzőcsere, de nem kaptam csereutalványt, utána g4-nél imátkozni, hogy ne legyen bootlopos...
@Buckey, ha ennyire nem szereted a mate 10 pro, hogy-hogy nem cserélted le?
Vezetékmentés töltésnek nem sok értelme van, ha alapból van gyorstöltés.
AOD lehetett volna alapból fejlettebb, de majd jön a Q-ban.Azért erős túlzás, hogy alsókategóriába megy vissza egy frissítés után. Érdekes, ha igaz lenne, hogy elcseszték a kamerát akkor tele lennének a külföldi fórumok is ezzel, de csak a magyar oldalon találkozik ezzel az ember.
@Tsebacsi, kollégának 1+7 van, egyszer csináltunk pár képet, de nem tűnt annyival jobbnak, hogy megérje cserélni. Majd szabadság után beszélek vele és teszek fel pár képet milyen a mate-hez képest.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
yodamester10 #28097 üzenetére
Ez elsősorban sztem annak köszönhető, hogy a Mate 10 pro nem Ar Core kompatibilis. S7 edge pl. tudja ezt a maps feature-t.
-
zoleeno1
veterán
válasz
yodamester10 #28110 üzenetére
Hajra
En megvarom a 30pro-t. De amennyire elvagyok most ezzel, lehet a 40-et is
-
válasz
yodamester10 #28110 üzenetére
Én is Samu s10 vagy 1+7pro felé megyek majd
-
Buckey
őstag
válasz
zoleeno1 #28106 üzenetére
Jól írod, mert a mai telefonok ilyenek. És épp ezért ez lett az utolsó okostelefonom, mert az egyik gyártó hardveresen sz@r, a másik meg szoftveresen. Viszont a pénzt mindegyik szó nélkül elkéri, és nem is keveset.
Úgyhogy, majd visszatérek az alapokhoz. Mint régen, cipőt a cipőboltból. -
zoleeno1
veterán
válasz
Buckey #28104 üzenetére
Így van, inkább vegyen az ember másik márkát, ahol ezek a problémák helyett olyanok vannak (a teljesség igénye nélkül), hogy zöldül-pirosodik-sárgul stb a kijelző, kigyullad, 1 év után belassul mint az állat, 1 év után kb a fele az akkukapacitás, vagy már alapból fele annyi sot-ot tudott, bármikor behalhat az alaplap rossz anyaghasználat (forrasztás, ragasztó) miatt, stb-stb...
Értem én, hogy ezek a problémák sokaknak fontosak, de könyörgöm gondoljátok már végig és mondjatok nekem még egy telefont, aminél egyetlen hw-es széria hiba sem fordult elő! Mert a 10 pro ilyen, majdhogynem egyedül a piacon... Ezért mosolygok pl azon, hogy oldalakon keresztül ment a hiszti a 12 órás AOD miatt -
Buckey
őstag
válasz
P1eTr0 #28101 üzenetére
Én nem kövezlek meg érte. Kinek a Pap, kinek a Papné. Nekem speciel a lányuk tetszik.
Amúgy a telefonnal nem is lenne gond, csak amit a Huawei, a politika művel vele, az nem tetszik, de nagyon nem.
Egy jó készüléket kiadnak jó(nak nevezhető) rendszerrel, ami egy kicsit el van maradva a konkurenciától (pl. AOD, vezetéknélküli töltés stb.), majd frissítés címszó alatt lefokozzák majdnem alsókategóriába, hogy vegyél újat, majd mikor rájönnek, hogy a vásárló nem (annyira) birka, kiadnak az előzőhöz képest egy kicsit jobbat.
Nem hiszem el, hogy nem látták a friss, 9-es szoftverben a fényképeket rosszabb fényviszonyoknál, a 12 órás AOD-t, egyeseknél meg fantomrezgések léptek fel. És még a 9.1-es frissítéssel sem küszöbölték ki teljesen ezeket a hibákat.
Úgyhogy, vagy nagyon sz@rnak a vásárlóikra, vagy ennyire bénák a szoftverrészlegen, vagy szándékos az egész, hogy vegyen a birka még egy Huawei-t. -
P1eTr0
aktív tag
válasz
Buckey #28100 üzenetére
Tudom, megköveztek érte, de én imádom a telefont. Nekem a fényképező is jó, és abszolút elégedett vagyok a szoftveres támogatással is.
Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyok fényképész, de amire eddig kellett, arra elég volt. Fotó ide vagy oda, gyors, az akkumulátor ideje nagyon jó, a kijelző képe szép, meg a készülék is tetszik (tudom ez nem annyira számít). És mondtam már, hogy gyors is?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest