Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Szio! Venni akarok egy ilyen mobilt és most árulnak egy egy évest 70 ezerért.
Azt szeretném kérdezni hogy van olyan program a mate 10 pro-ban ami átmásolja az adatokat a samsung a6+ mobilomról? -
fdisk
őstag
Srácok! Nektek jó a telenor hívásnál? Ma kb senkivel nem tudok normálisan beszélni, mert a túloldalon recsegve vagy egyáltalán nem hallanak engem.
Ugyanott a Telekomnak semmi baja.
Ráadásul a két hanghívás között óriási minőségbeli különbség van. -
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Azért, ez már a vicc netovábbja szerintetek is........nem?
Mert akkor itt mi is van kérem? Az a google indoka arra, hogy mégis inkább használhassa az androidot a huawei, hogy mégiscsak jobb ha így rejt nemzetbiztonsági kockázatot , mintha a huawei saját android alapokon nyugvó op. rendszerével tenné ugyanezt?! Értitek, nem? Noooormális? Most akkó van kockázat, vagy nincsen? Ha van, akkor az mégsem akkora baj?
Megy már a besz@rás amcsi oldalon, mióta a napokban nagyon komoly üzletet kötöttek az oroszokkal. Az orosz átadta az arcfelismerő szoftverük licencét, a kínaiak meg építik ezerrel az 5G-t Oroszországban.
Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy belenéztem az utóbbi napokban jó pár optikai rendezőszekrényekhez közv. csatlakozó hálózati berendezések rendezőibe(munkámból kifolyólag), hát nem tudom, de még mindig úgy gondolom, hogy a Huawei eszközök 90% os többséget élveznek. Egyszerűen nem lehet őket lecserélni....szvsz. Most a Digi gőzerővel próbálja bővíteni a mobil lefedettségüket. Gondolom, hogy anyagi megfontolásból egy másik gyártó(nem Huawei) termékeit szerezték be, és nem boldogulnak vele, komplett városrészek/falvak/községek szakadnak/szakadoznak le a hálózatról állandóan. A hiba elhárítása abból áll, hogy rakják be az utólag mégiscsak megrendelt Huawei-s elemeket. Több száz méter optikai kábelt cseréltek, mert a mérések több tíz decibeles csillapításokat jeleztek, de hiába, mert a megoldás az volt, hogy az elemeket kellett Huawei-re cserélni. Ezt csak mint érdekességet mondtam el. Ja, és idetartozik, hogy ..." a történet kitalált, a valósággal történő megegyezés, kizárólag a véletlen műve lehet..." -
coyotex
tag
Üdv mindenkinek.Két kártya van a telóba.A 2sim az aktív mobiladat.De nincs mindenhol hálózat(digi).Van arra lehetőség hogy ha nem talál hálózatot automatikusan váltson át a mobiladat az 1sim-re? Nem találtam ilyen lehetőséget csak manuálisan.
-
zoleeno1
veterán
válasz
surgyi #26888 üzenetére
Elég, ha az utolso 50-et atolvasod, kb pont ez volt most a tema...
A keszuleknek tipushibaja nincs, ami nem kis szo. Az enyem majd 2 eves, elovetelben vettem, mind a rendszersebesseg, mind az akkuido olyan, mint amikor kivettem a dobozbol, ami szamomra is kb hihetetlen, de igy van. -
surgyi
senior tag
Sziasztok! Nem akartam végigolvasni ezt a rengeteg hozzászólást idő hiányból kifolyólag. Elnézést ha olyan kérdést teszek fel,ami már többször szerepelt.
Nos,használtan vásárolnék egy ilyen telót...mire kell odafigyeljek,van valami típus probléma,vagy gyakori gond amit könnyen ki lehet deríteni? Hogy vagytok megelégedve a készülékkel összeségében?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
-
-
spanyoll
addikt
Ujjlenyomat olvasó csak nálam rosszalkodik?
Lehet a nyár miatt, hogy zsírosabb a kezem és izzad vagy én nem tudom, de 10ből 3x veszi be, amúgy csak zizeg mint a hülye, aztán miután lepucolom pólóval az olvasót akkor olvassa be rendesen.
Kalibráltam újra ujjat, hátha az a baj, de nem. -
surgyi
senior tag
Sziasztok! Smartshop.hu-ról vásárolt valaki ilyen készüléket, esetleg kellett garanciáztassa velük? Használtan lenne egy Mate 10 Pro hozzájuk tartozó garival,de a neten olvasva eléggé lehangoló a bolt véleményezése!
-
deka10
senior tag
-
válasz
bokarcsi71 #26878 üzenetére
Ha hivatalos úton, jótállás/szavatosság keretében történ a csere, akkor igen.
-
bokarcsi71
aktív tag
Amelyik telefonba alaplapot cseréltek, azt is le tudja tiltani a szolgáltató?
-
kazanka
őstag
válasz
deka10 #26874 üzenetére
Igazából nem értek egyet veled,mert bolti garanciás telefont ugyan úgy nem szabad megvenni mint szolgáltatóst.Itt meg az a probléma hogy a telefont nem tudod honnan szerzik be,régió problémák lehetnek,elejti a hívást,nincs térerő megg hasonlók.Az esetleges garanciáztatásról meg nem is jó beszélni.Hetekig űlnek a telefonon,húzzák az időt, hogy majd megunja a kedves vevő és legközelebb eszébe sem jut hogy visszahozza.
_CICAFIU_: Sajnos azt írják a hirdetésbe hogy gyári független,A tájékozatlan azt hiszi hogy ha minden simel működik,minden rendben is van. Tudok olyan esetet hogy kifizetett telefont letiltottak,mert a tarifacsomagot nem fizették. Szolgáltatós telefont csak Vitamax és a Telekomnál Dominó csomagost szabad megvenni azzal nincs baj.
-
deka10
senior tag
Én is vettem korábban még egyet, így már kettő van a családban, de alaposan körbejártam a dolgot, és csak is kizárólag boltban vásárolt kifizetett készüléket nézegettem. Akkor abban az ár kategóriában nem számított az a 15 e felár, és nyugodtabb is voltam. Végül amennyi, kiegészítővel sikerült megvenni, nem is volt drágább mint a szolgáltatós egy sim-es.
-
válasz
golyós #26871 üzenetére
Ez így van.Hivatalosan még részlet alatt álló telefont el sem lehetne adni.Volt ismerősöm aki vett így egy telót.Akitől vette még "letiltás elleni" garanciát is adott(ami ugye egy nemlétező fiktív dolog).Szolgáltató tiltott mert a régi tulaj nem fizette a részleteket ismim bement és ott mondtak neki nem is vehette volna meg a telefont amíg reszlet van rajta őket nem erdekli így járt.Csak úgy lehet venni részletes telót ha magát az előfizut is átvállalja az új tulajdonos jelölt!
Viszont nem mindenki akarja átvagni a másikat.Én is eladtam tavaly 2 előfizus telefont is egyik januarban járt le másikat még jövő januárig fizetnem kell.Eszembe sem jutott hogy ne fizessem.Gondolom nem én vagyok a világon az egyetlen ember aki így gondolkodik. -
_CICAFIU_
aktív tag
válasz
kazanka #26863 üzenetére
Egyszerű. Ésszel kell vásárolni. Csak olyan mobilt érdemes/ajánlott megvenni ahol az eladó lefényképezi a számlát amin látszik hogy hol vette. (Media markt, euronics.....) Így kapásból elkerülhetjük a letiltást. Sokan egyből ráugranak a legolcsóbb legjobbnak tűnő ajánlatra anélkül hogy megbizonyosodnának a telefon előéletéről. Körültekintően kell vásárolni főleg ha ennyi pénzt kiad az ember.
-
törölt tag
-
surgyi
senior tag
Sziasztok! Hol tudnék jó árban ilyen készüléket vásárolni? A bőven 160 ezer forintos ár nem sok egy közel 2 éves típusért? Egyébként az én ízlésemnek ez a készülék felelne meg, nem tetszenek a notch-ok és a rádiuszos kijelző sarkok, amiket mostanában erőltetnek!
-
válasz
Gerybut #26865 üzenetére
A kétkártyás telefonok jellemzően függetlenek már - mind a két foglalat tekintetében - minden szolgáltatónál, az egykártyások a Telenor és a Vodafone kínálatában kérdésesek, gyártója és típusa is válogatja, hogy függők vagy függetlenek, a Telekomnál régóta független már minden telefon.
A Mate 10 Pro egykártyás verzióban jelent meg minden szolgáltatónál, de sehol sem volt azon hálózati zár az első pillanattól. -
Gerybut
tag
Egy kérdés, ha egy telefon dual Simes az automatikusan kártyafüggetlen? Van még egyáltalan ilyen szolgáltatóhoz kötött baromság?
Tehát ha telekomosként vásárol valaki telenornál dual simes telot, utána beleteheti a telekomos simjét, mintha misem történt volna? -
kazanka
őstag
válasz
punky10 #26862 üzenetére
Értelek.Valószínűleg olyan telefont nem sokat találsz amit a tulajdonos árul itt ezen az oldalon.Megnézheted van aki 5-6 szolgáltatós telefont árul.Sajnos én kettőbe estem bele.Egyik még akkor volt mikor az Iphone 4 új volt.Nagynehezen megfogtuk a gyereket,3 tárgyaláson voltam,mindent megnyertem,de pénzt azóta sem láttam egy forintot sem.A gyerek kapott 200 óra közmunkát és 35 ezer büntetést,de mivel igazolta hogy értelmi fogyatékos gyereke van a bírónő a pénzbüntetést el is engedte.A másik eset itt történt kb 1 éve.Vettem egy Note 8 telefont,kereskedőtől letiltás elleni garanciával/ gondoltam,kereskedő,csak nem ver át/ egy hónap múlva letiltották.Kártalanított de jól nem jöttem ki belőle,buktam rajta vagy 20-25 ezret.Szóval ez így működik,sajnos.
-
punky10
addikt
válasz
kazanka #26853 üzenetére
Ne haragudj,de ez így nem 100-as...Szinte mindegyik telefon topicjában felhívják a figyelmet erre.Használt telefon vásárlásakor kérek az eladótól valamit,ami igazolja,hogy a saját telóját adja el.Én eddig az összes telefonom,amit tovább passzoltam(nem sok volt,mert többnyire elment a családban)dobözában,számlával és gyári tartozékokksl adtam el.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Gerybut #26858 üzenetére
Az A70 jó választás lenne nagy kijelző, nagy aksi, jó hardver + jól működő AOD
ja és vezetékmentes töltés.
Az M10pro-ban ez az egyik bajom, hogy nem elég az ,hogy rossz az aod még a gyors kapcsoló panelről sem lehet vezérelni. Na de majd a 9.1-el...
Ezt leszámítva továbbra is az egyik legszebb telóm ami valaha volt...
-
485
aktív tag
azt tudja valaki, hogy miért aktív a kijelző fényerő, amikor ki van kapcsolva az automata?
-
Gerybut
tag
válasz
xZer0kidx #26852 üzenetére
Nos, ősszel semmi értelmes teló nem volt a telekomnál...főleg azért lett ez, meg az nfc,akksi,amoled, gyorstoltes miatt. Én csak részletre szoktam telot venni
Idén jött az A50 de főleg az A70....úgyhogy kicsit megbántam , hogy nem vártam, de az előzőnek törött volt a kepernyője..plusz 60-70ért is nagyon jó telok vannak tavalyhoz képest....ha most vennék tuti A70 6,7 col talán elég lenne már. Meg ettől a buta AoDtól kiégek lassan.. -
485
aktív tag
Megtaláltam a tökéletes telefont!
Iphone 8+ fotózásra, Mate10pro minden másra -
golyós
addikt
Mekkora vicc már, hogy a P Smart is megkapta a 9.1-et.
-
kazanka
őstag
Nincs itt semmi fröcsögés,csak gusztustalannak tartom hogy becsapják az embereket,ha jól megnézed 10 ből 9 szolgáltatós és tisztelet a kivételnek ki sem írják csak azt hogy gyári független/szinte már mind az/ és mikor rákérdezel akkor tudod meg hogy Vodafonos vagy T-s Kihozzák kis beugró,nagy tarifa,utána meg letiltják.Az értékelésekben ez nem látszik mert mikor megveszed minden rendben van.A bíróságnak meg semmi értelme.
-
válasz
duckymusic04 #26848 üzenetére
Annál a verziónál működnie kellene pedig, többem vosszaálltak róla itt is.
-
Gyugyu1987
tag
válasz
duckymusic04 #26848 üzenetére
De igen. Én is arról jöttem vissza
-
mouzrr
őstag
válasz
duckymusic04 #26842 üzenetére
A rendszerfrissitesre nyomj, ott talalod majd meg hogy visszaallas regebbi verziora.
-
fdisk
őstag
-
válasz
duckymusic04 #26842 üzenetére
Melyik verzióról próbálsz?
Nem mindegyikről lehet. -
duckymusic04
csendes tag
Miért nem tudok visszamenni 8.0-ra? A hisuit nem kinalja fel a lehetoseget, de miert? az otg adapterem meg uton van, de mas lehetoseg nincs?
-
kazanka
őstag
Valaki tud olyan fórumot a Hardveraprón belül ahol az ember elmondhatná a véleményét a szolgáltatónál vásárolt, gusztustalan telefoneladásokról.?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Gerybut #26838 üzenetére
Nem csak az itt fentebb belinkelt oldalon hanem valami kisebb tech portálon is ezt a hírt olvastam. Kicsit félrecsúszott ez a hír mert egyértelműen a 9.0 terjedéséről szólt az eredeti, csak a 24.hu kaliberű oldalak átértelmezték kicsit
Na h-h csere???
Én is bizonytalan vagyok kicsit, mert nem szeretek ilyet írni egy adott telefon topikjába de úgy érzem az s7edge-et jobb telefonnak tartom még mindig. Nem is tudom talán szerethetőbb és stabilabb "ökoszisztéma" épül köré... pedig kisebb tárhely lassabb működés és mégis...
(#26837) deka10 Igen, nekem is az rémlik
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Gerybut #26835 üzenetére
Átugrottam a Honor 10 topikjába a legutolsó elbeszélés a 9.1-ról az a belinkelt "plakát" amin vastag kínai betűkkel hirdetik a frissítési ütemet. Ezek szerint ott sem tiszta, hogy mi az európai helyzet. Nem tudom mennyire hiteles de pl. a Redditen levő Huawei közösség legutolsó kommentjei alatt valaki levelezett a céggel és azt a választ kapta, hogy nem tervezik a 9.1et kiadni Európában, ahogy nem tették a 8.1-el sem.
Szeretném, hogy ne így legyen, és lehet béna módon de bárhogy túrom a netet egy deka hivatalos álláspontot nem találok ezzel kapcsolatban.
-
deka10
senior tag
Szerintem a szerző a 9.1 EMUI-ra gondolt. Amit korábban az ügyfélszolgálattal folytatott levelezésben is megerősítettek.
-
xZer0kidx
senior tag
Elég félrevezető cikk. Sajnos a 9.1et még kínaban is béta tesztelik a régebbi telefonokon ha jól tudom. Ha a 8.1 -ből és a mostani helyzetből indulunk ki mi soha nem kapjuk meg. Pedig az aod miatt még érdekelne is.
Más: Soha nem csináltam még ilyet ezért lehet tok hülye kérdés, de ha feltettem a huawei browsert a telomra és appon belül a frissítésre megyek frissültet vagy újra fel kell tennem az apk-t ha kijön egy új verzió?
-
wwhy
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
maci25 #26824 üzenetére
Elég jól ismerem a Microsoft témát is, azt is tudom, hogy mi volt az oka, okok a bukáshoz, sok időn át kísérleteztem ki, hogy lehet a wdrt-vel a rendszert szinte bugmentessé és gyorsabbá is tenni, több helyre ki is került ez az (le)írás, macerás, volt, de aki pontokban végigcsinálta, annak lett egy jóval frankóbb rendszere a mobilján, szerintem még a 640-es topik összefoglalójában is ott van, ha már említetted.
Viszont, nem tartom magam hülyének, de ebből a hsz-ből egy kukkot nem értek. Majd privátban írd meg légy szíves, ne ide.
-
maci25
aktív tag
Lehetett volna, csak lehet az ms kicsit meg gondolta magát mikor szoltak neki, hogy még téged is a földel egyenlővé lehet tenni. Erre már példa is van. Lehet csak az okok lettek volna mások amivel letakarják a felhasználók szemét.
A 640 xl még ma is használja apum. Köszöni szuperul van. Akku mint amikor kibontottam a dobozból. de érdekes , vannak telefonok amik 1 év után akku cserések brrrrr. -
eurolac
senior tag
.246 frissítés fent van a telómon, most jött le. "Csak" biztonsági frissítés. (azért ennek is örülni illik) Nincs elég tárhely még ott virít. Vicc kategória, hogy fél éve javítás nem jön a - ki lehet mondani, a 8-hoz viszonyítva - bugos Pie-re!
A Huawei-nek nem a hétvégi ingyen fóliára meg a -20%-al olcsóbban számított Cloudra kellene koncentrálnia, hanem arra, hogy foltozzák a problémákat. A fentiekkel nem fogják megtartani az ügyfeleket a "gyomros" után, téves kép, ha azt hiszik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #26817 üzenetére
Örülök, hogy ennyire átment a lényeg. Ja nem...
-
golyós
addikt
válasz
7Heads Drago #26817 üzenetére
Youtube Vanced
-
7Heads Drago
veterán
Attól hogy te nem tudsz róla még létezik rá alternatíva. (mármint a gooles alkalamzásokra)
Kicsit túl sztárolod a googlet.
Én magam is gmailos emailt használok, de rengeteg értelmes alternatíva van még rá. Amire pl én se gondoltam hogy a youtubet is ki lehet váltani. És ugyanúgy a youtubet nézed, csak az app nem googles és nulla reklám van, fut a háttérben kikapcsolt kijelzővel is. -
quint
aktív tag
Egy ritka eset, amikor elégedett voltam a kamerával. Ez is kábé 10 cm-ről készült. A relé típusa érdekelt, az viszont az elfogadható erősségű környezeti fény mellett nem látszott volna elég jól, ezért a vaku be volt kapcsolva. A kamera automata és normál fénykép módban.
(L:/dl/upc/2019-06/04/31657_tusp1q5rxwhgfobj_img_20190525_194719_omron_g2r_pici.jpg)(/L)
-
485
aktív tag
-
eurolac
senior tag
Értem!
Akkor át kell gondolnod az előny-hátrányt a Pie esetében. Sajnos tényleg úgymond romlott a 9el a normál fotó mód, ( mi mester..) de a supermakro megjelenésével a közeli képek szerintem javultak. Neked pedig ez fontos ha jól értem.
Továbbra is javaslom számodra az Open Camera és a Manual Camera alkalmazásokat a makro, közeli képekhez. Manuális koppintással a képernyöre nagyon jól ráfókuszálnak a tárgyakra amennyiben makrora vannak állitva. Az előbbi ingyenes az utóbbi fizetős ha jól emlékszem.
Ha esetleg váltanál majd 8ról Pie-re, kérhetnélek h készítenél teszt képeket mindkettővel közel azonos témáról azonos körülmények, fényviszonyok mellett? Szerintem többünket érdekelne.... -
485
aktív tag
válasz
eurolac #26804 üzenetére
A háttér elmosásával semmi probléma, az nem ok, hogy amit makrózok, nem szupermakró, csak olyan 10-12 centi távról fotózva, ott magát a tárgyat nem élesíti be egészben, csak egy részét, ő kiválaszt egy pontot, kb a tárgy 30%át , a többi meg le van szarva. ezt hogy lehet orvosolni?
-
Blero2
tag
Nekem speciel nem hiányoznának a gugli alkalmazások. Driveot nem használom, chrome egy rakat fos, ráadásul hamarosan kinyírják a reklámblokkolókat, így gépen is cserés lesz, youtube 1000x jobb Hermiten keresztül, gmailt használok egyedül, de azt meg bármely e-mail kliens kezeli, talán még jobban is (pl: Typeapp).
Rühellem, hogy állandóan nyomon követ, értélekljem merre jártam és mit csináltam... uh felőlem eltakarodhatnak a búsba.
Próbálják elhitetni, hogy megkerülhetetlenek, de ahogy a való életben is, itt is mindenre lehet találni alternatívát, csak keresni kell.Huaweinek amúgy is a legkisebb gondja az android, ha nem tud chipeket gyártani és tervezni az ARM meg a Synopsys támogatás hiányában, akkor úgysem lesz min futtattni akármilyen OS-t.
-
robee19
tag
Drive-ot nem használok, chrome-ot igen, bár egy rakat fos. Minden másra van alternatíva. Természetesen én is azt szeretném hogy talpon maradjon a Huawei, mert megjártam szinte mindent az Omniától kezdve idáig. Akármilyen flott rendszer készül évekig tele lenne gyermekbetegségekkel.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem sokkal többet látsz bele ebbe a dologba mint ami valójában. Véleményem szerint semmi nem fog itt történni, mint Korea ellen sem, csak megy az erődemonstráció. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ettől függetlenül, én pont az ellenkezőjét szeretném, ha a huawei nem a pöcegödör alján végezné, mielőtt bárkinek ezt jött volna le. De napi szinten jelennek meg pontosan olyan hírek, ami mind arról szól, hogy nem egyszerűen azt akarják, hogy eltakarodjon, hanem a földdel egyenlővé akarják tenni amihez csak köze volt ennek a cégnek.
Hogy mi a valós oka, a ló...sz tudja, már írtam azt is, hogy azt sem zárnám ki, ha az egész csak egy durva figyelemelterelés lenne egy jóval nagyobb "problémáról". Nekem aztán tökmindegy, hogy mi lesz ennek a vége, csak ne valami idióta politika/katonai elterelő f..ság legyen a háttérben. -
eurolac
senior tag
Makrót hasonlóan késziti mint a portrét. Pie alatt van kimondottan super makro mod is, ott is mossa a hátteret igy emeli ki a témát.
Ha ezt a mosást nem szeretnéd, javaslom töltsd le az Open Camera alkalmazást, ingyenes. Abban van kimondott makro mód, és úgy emlékszem az nem mossa a hátteret. Kis alkalmazás érdemes kipróbálni szerintem makro fényképezéshez. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
robee19 #26802 üzenetére
mivaaan?
Mármint én...
Már bocs, de nagyon nem értem mit szerettél volna most mondani/írni?-----------
Te nem használsz semmi olyasmit, ami a guglihoz fűződik?
Lehet a huawei-nek, akármilyen frankó OS fejlesztése (de szerintem ilyen nincs), ha azon nem fog működni normálisan, a yt, gmail, drive, chrome és a többi etc etc etc...
Kb, ami meghatározza ma a szrádát. Ha ezalatt ezt értetted. -
robee19
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest