- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz blt.62 #21509 üzenetére
Beégés ritka nagyon és használati szokás függő leginkább.Arcfelismerőt csak kipróbáltam még amikor megkaptuk ezt a ficsőrt így nem tudom hogy muzsikál.Zenét fülessel hallgatok szinte mindig de néha ha mégis a hangszórón keresztül szól(videó,zene,stb) akkor teljesen középszerűnek mondanám.Egyáltalán nem kiemelkedő de nem is recseg,ropog.A nagy átlagban van szerintem
-
Gyugyu1987
tag
válasz blt.62 #21513 üzenetére
Szia! Én használom az arcfelismerőt, tökéletes. Gyenge fénynél ha arcot világítja akkor jó, de ha nem akkor természetesen nem old fel. Ha így tenne nem lenne értelme, mert mindig nyitna. Kihangosítva a zenében kevés a basszus, de telefonálni jó úgy is.
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
-
Bazsi84
aktív tag
válasz blt.62 #21516 üzenetére
Biztos nem fogod megbanni.Sztem,jobb,szebb,exemnek van,ugyh en minden nap lattam a kulonbsegeket.Szamtalanszor hallgattama nap vegen ha elmentunk vhova,h persze,neked meg 50%-on van a telo,nekem mar csak 15 es izgulhatok h kibirja-e. 😀 A legnagyobb erdeme sztem az,h mar megvan lassan egy eve de még mindig van neha olyan erzesem,h "uj"telom van.pedig maskor ilyenkor mar reg cseren gondolkoztam.De menj be egy media marktba es nyomkodd meg,ugyis a te velemenyed szamit 😀
-
Exelsior24
aktív tag
válasz blt.62 #21519 üzenetére
Én is e-között a két telefon között vacilláltam, és szintén megkérdeztem itt nemrég, hogy ki melyiket ajánlja, plusz megnéztem egy pár netes összehasonlítást, videókat stb. de amúgy formailag nekem már régen is a Mate 10 Pro tetszett.
Ezt az új Notch őrületet meg utálom, bár a P20-on egész kicsire összenyomtak az még elmenne számomra is nem zavarna túlságosan, itt a Mate 10 Pro-nál csak az AMOLED panel beégésétől félek egy kicsit. Végül hétvégén megrendeltem a Mate 10 Pro-t, a héten érkezik talán valamikor, már nagyon várom. Bazinagy akksi, +2GB RAM, Infra port, jó IP vízállósági érték, ezek számomra mind mellette szóltak, plusz ahogy írtam amúgy is jobban tetszett formailag is, remélem nem fogom megbánni.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz blt.62 #21608 üzenetére
Persze hogy rá akarnak, nincs nekik készleten, és nem akarják, hogy esetleg elmenj máshova és ott megvedd, ha már náluk éppen nincs. Szerintem se hagyd magad, Mate 10 Pro sokkal sokkal jobb.
Tegnap amúgy megérkezett végre a Mate 10 Pro-m úgyhogy végre csatlakozom hozzátok, nagyon király ez a telefon, még tanulgatom a sok sok új funkciót és beállítási lehetőséget, de tekintve hogy Huawei P8-ról váltottam így azért gyorsan megy az ismerkedés és az új funkciók megtanulása.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
legenda
válasz blt.62 #21621 üzenetére
Nem szolgáltató függvénye ez, mindenhol így csinálják, pláne akkor, ha az értékesítőnek külön anyagi érdekeltsége is van, hogy szerződést kössön.
Letagadni biztos nem fogják, ha van náluk készleten, de ha nincs, akkor is szeretne valamit eladni neked, mert számára az a lényeg, hogy aláírt szerződéssel távozz onnan és némelyik emiatt akár félre is vezet (mint adott esetben, hiszen a Lite verzió sosem lesz pariban a Pro-val.)
A webshop szerint csak Szolnokon van üzletben és a központi raktárban sincs már.
Telefonos ügyfélszolgálaton megpróbálhatod, a szerződés miatt hátha megoldják onnan az átszállítást.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
olajbogyo
aktív tag
válasz blt.62 #27929 üzenetére
Szia!
Nem, hanem pl nálam a swiftkey billentyű az alapértelmezett. No, arra katt, és ott van a "szöveg automatikus javítása"..... azt kapcs ki! 😉
Az autamatikus kitöltés az az, hogy ha van jelszókezelő a telódon, akkor automatikusan kitölti helyetted, ha valahová be kell írni felh. jelszó párost
[ Szerkesztve ]
Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!
-
-
kp78
addikt
válasz blt.62 #28485 üzenetére
Create new video >> kiválasztod az albumból, vagy galériából a képeket >> elnevezed a "művet" >> és már válogathatsz is a különböző effektek közül, zenék közül, végül mentés...
Adja magát, menni fog.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz blt.62 #28487 üzenetére
A telefonon lévő Quick alkalmazás indítását követően.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz blt.62 #28490 üzenetére
Biztos letörölted
Play áruházban ott van >> [link]
De van millió egyéb más program is ilyenre, akár még magyar nyelven is...[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest