Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
szabcsab #29356 üzenetére
Azt eddig is tudtam, de Én a programnak a mappáját keresem ahova telepítette a telefon a billentyűzetet! Tehát nem a programot keresem.
Azt is megmondom, hogy miért.
Mert szeretném az előző telefonjaimról tovább vinni a szavaimat amit az utóbbi 8-9 évben elmentettem. Viszont ha nem találom a mappáját, akkor nem tudom a szótáramat berakni a megfelelő mappába! -
xZer0kidx
senior tag
-
-
válasz
szabcsab #8723 üzenetére
Ja, akkor valóban félreértettem, ha váltás után nem mutat semmit, az más, úgy nem okés, amelyiken aktív az adatkapcsolat, azon mutatnia kell, csak kettőt nem mutathat egyszerre.
Olyan gondja ismert az Oreónak (más telefonokon is, amiken az fut, itt is volt linkelve erről korábban cikk, a Pixel 2-n tapasztalták először), hogy kikapcsolt adatforgalom mellett is tudnak mobilinterneten forgalmazni bizonyos alkalmazások, kétkártyás telefonoknál ez esetlegesen bezavarhat abba, hogy a kikapcsolt adatforgalmú kártyán pörög az adat. -
válasz
szabcsab #8713 üzenetére
Mivel nem aktív kétkártyás telefon, így nem is jelezhet egyszerre két adatkapcsolatot, hanem csak azt az egyet, amit a kétkártyás beállításoknál alap mobiladatnak megadsz, azért is muszáj ott valamelyiket, de csak egyet megadni.
Hovi A Mate 8 még aktív kétkártyás típus (ahogy még a Honor 8 is), de az utódok már nem, ezért nehéz összehasonlítani, viszont ha telefon hiba lenne, akkor mindenkinél kellene, hogy jelentkezzen, márpedig a többségnél nincs ilyen gond.
Amit korábban leírtam, az is ezt igazolja, hogy akinél gond volt az ő két Telekomos SIM kártyájával, abban a telefonban az ő egyik Telekomosa mellé betéve az én Telekomos SIM kártyámat, megszűnt a probléma, az ő másodlagos SIM kártyája viszont az én Telekomos SIM kártyámmal sem működött megfelelően, nem csak az övével, tehát egyértelműen a másodlagos SIM kártyája a hiba forrása.
Van amúgy egy sejtésem a hiba kapcsán, majdnem olyan, mint a Telenoros 4G probléma, a szolgáltatói oldalon kellene valamit kezdeni a dual 4G-vel, más telefonokkal azért nincs gond adott SIM kártyákkal sem, mert azok nem tudnak egy készülékről két SIM kártyával párhuzamosan 4G-re feljelentkezni. -
válasz
szabcsab #6353 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak és kizárólag a készüléktől függ ez, de annál amit csak lehet, érdemes kipróbálni a beállítások kapcsán, gondolok itt a korában írt kétkártyás 4G-re, az LTE nagy sebességű módra, az internetelérés hívások közben opcióra...stb.
Nekem most Telekomos + Vodafone-os SIM kártyák vannak a telefonban és nincs gond, mind a kettő 4G-n lóg, kétkártyás 4G és az LTE nagy sebességű mód is aktív, utóbbi miatt sem problémázik.
Nem kizárt, hogy akkor adódik inkább probléma, ha mind a két SIM kártya azonos szolgáltatós a készülékben, este kipróbálom majd, ha a feleségem hazajön és elkérem a Telekomos SIM kártyáját, hátha ütközés van a hálózaton bizonyos esetekben és amiatt dobja le néha, bár a rendes kétkártyás telefonnál nem lehetne, hiszen két külön telefonos azonosítóval jelentkezik fel a két SIM kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest