- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka75
tag
[ Szerkesztve ]
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
Szevasztok , tud valaki normálisan működő reklám blokkolót telefonra ?
Leginkább a yutube -on halgatok zenét online de baromi idegesítő ez a sok reklám már ott is
Köszi előre isZolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
Szevasztok, tudom láma kérdés de én úgy emlékszem hogy nem csak egyéni csengő hangot lehet be állítani a nevekhez de de hozzá külön az üzenet hangot is akár nevenként vagy csak én nem találom ezt a lehetőséget a beállitásokban vagy rosszul emlékszem?
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
Esetleg azt lehet tudni? Hogy a telefon témája vissza áll e a gyári beállításra vagy meg marad azis a 10 verzióval? Jó lenne ha nem kéne az alap dolgokat újra be állítgatni, (meló helyen marha lassan jön le)
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
Sziasztok , tudom nem szervizes itt senki de esetleg aki cseréltetett már aksit a telóban kb mibe fáj?
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
válasz sebijani1982 #31372 üzenetére
Köszönöm , kb én is ilyen árakat találtam Pesten sajna 3 év után úgy néz ki sajna púposodik
az aksim mert elkezdett leválni a a hátlap ma megy szervízbe kiváncsi vagyok mit mondanak
rá , Vicc de akár hogy nézem az új telefonokat kb 250 ezerig (keret is lenne rá ) nem találtam
ami tudásban elérné ezt a szintet 3 éves teló és még mindíg hozza a mostani szintet ! úgy döntöttem megjavíttatom és használom továbbZolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
válasz Izland` #31388 üzenetére
Helló, én kB 1 hónapja cseréltettem aksit, átlagosan 15ezer körül van 1 akku csere! A vicc az hogy a hátlap is ugyan enyibe fáj kB az enyémen is ennyire volt fel puposodva a hátlap, de javaslom a mielőbbi szervizbe vitelt mert akkor még le tudják melegíteni a hátlapot ha tovább vársz az aksi töri a hátlapot, keress egy közeli megbízható szervizt és SOS javittasd ha menteni akarod a telefont! Csak jó tanács
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
Szevasztok esetleg másnak is érdekes lehet , a Mate 10 pro telefonomban 1 óra alatt ki cserélték az akkut fél év garival 14 ezer ft os áron ElérhetőségekTel.: +36 20 239 1727
1132 Budapest, Váci út 30 (Quadra irodaház)
Google térképZolka, Galaxy A5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs