Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Megrendeltem a T-től, kedden délelőtt elvileg kézhez is kapom. Valamikor meg majd kifüggetlenítem. Nagyon remélem, hogy nem egy illesztési hibás/pixelhibás/egyéb problémás készülékkel örvendeztetnek meg
Mondjuk akkor max visszaküldöm...Olvastam korábban, hogy többen vettetek már tokot, illetve kijelzővédő fóliát. Melyiket ajánljátok, melyik vált be a leginkább? Nem vagyok annyira telefonleejtős, inkább az asztalra pakolós-karcolós esetektől tartok

Még egy kérdés: a SIM-kártyát hol lehet kitöretni microSIM alakúra? Kínában bármelyik random mobilboltba vagy szolgáltatóhoz bementünk, átalakították microSIM-mé, itthon ez hogy megy?

Köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk akkor max visszaküldöm...