- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Tudom, hogy nem nekem szólt direktbe, de én is kérdeznék párat.
Szóval letöltőttem az általad említett .apk filet már korábban.
Ha jól veszem ki az írásodból, akkor ezzel a módszerrel lesz S-OFF és unlock bootloader, amit egy szervízelési célból ismét vissza lehet zárni és a szervízben semmit sem vesznek észre, csak annyi lesz a külnbség, hogy a telefon S-OFF lesz.
Jól értem?
A másik, ha a fenti műveletet megcsinálom, akkor a jelenlegi 5.02-ról egy RUU 4.4.4-es rá tudok tenni a telefonra. (Xposed mod miatt).
-
HaZse
őstag
Köszi.
Igazából a 25 dodo nem érdekelne, mert azt kifizetném. A lényeg, hogy valami baj esetén gyári állapotban tudjam a szervízbe leadni.
Tehát ezek szerint van rá lehetőség, hogy a beállítások is fekete háttérrel legyen, aminek feltétele az S-OFF (a későbbi szervízelés miatt) és egy root. És melyik az a ROM, ami ilyen fekete hátterű a beállítások?
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem a hozzám okosabbakhoz.
Jelenleg a telefonom még gyári állípotú. (se root, se semmi mókolás). Rá lehet tenni más romot úgy, hogy ha véletlenül szervízbe kell vinnem, akkor ne legyen nyoma, hogy nem gyári rendszer is volt rajta?
A másik, hogy nekem olyan rom kellene, amiben a tárcsázó fekete hátérrel, fehér betűvel operál. A beállítások menü szintén fekete háttérrel van és nem olyannal, mint a gyári, ami fehér háttér, fekete betű. Nekem ez azért fontos, mert nem látom jól a jelenlegi színüsszeállítást.
Viszont ha bekapcsolom a színfordítást, akkor viszont jól látom a beállításokat, de akkor meg minden más csúnya.
Vagy ezztel a téma manager programmal a beállítás háttere is lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest