- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Sienthe #36172 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy megjárja Csehországot 7 nap alatt. Én felzargattam mindenkit, aki érdekelt lehet az ügyben, a Telekom szervize kikukázta, hogy már a VSP-nél van javítás alatt. 2-án adtam le, 17 a határidő. Mondjuk érdekes, hogy a MO-i HTC képviselet nem látta a VSP rendszerében...remélem jövő héten visszaér...
-
ferob
őstag
válasz
Sienthe #35823 üzenetére
Ilyen esetben vissza fogod kapni a készüléket egy munkalappal, amiből egyértelműen kiderül, hogy megcsinálták-e vagy egyéb okból, ami nálad a garancia megvonása, nem csináltak semmit.
Ebben az esetben, ha újra beadod, akkor garancián kívüli javítást kell kérni és megjelölhetsz összeghatárt, ami fölött nem javítják.
Ezt elsőre kár megtenni, mert akkor biztos nem fogják megcsinálni ingyen.(#35824) B@ldrick: Jól gondolod.
-
ferob
őstag
válasz
Sienthe #35819 üzenetére
Őszintén nem értelek, mivel alig pár hozzászólással előtted volt erről ismét szó.
Ugyan arról nem írsz, hogy meglévő hibája lenne a készüléknek, de mégis milyen megfontolásból nyitottad, ha szervizbe akartad küldeni?
Ha meg nincs hibája a készüléknek, akkor meg mire célzol azzal, hogy ilyen marad?Mivel a választ már megkaptad az ügyfélszolgálattól, ezért nem értem, hogy milyen más válaszra számítasz, de gondolom nem lesz nagy meglepetés, ha azt mondom, hogy kár próbálkoznod az elküldéssel.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Sienthe #35182 üzenetére
Miskolcon az InterGSM-ben , annyi hogy a szőke csajszi szeme előtt nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Ferob segítségével állítottam vissza teljesen gyári állapotára de az előző tulaj valószínűleg HTCDEV-en nyitotta így írtam a HTC-nek hogy lilul a kamerám és leadhatom-e szervizbe. Visszaküldték hogy augusztus 28-ig garanciális így leadhatom. Bementem mondtam a csajnak hogy szeretném leadni , kérdezte mi a baja , mondtam hogy lilul a kamera , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , két hangszó halkabb lett. Csatlakozó ,Előlap , Hangszóró rész , Hátlap , Mikrofon , Sarkok : Kopott ,karcos. Ezt ráírta annak ellenére hogy pl az előlapon egy deka karc sem volt csak a tempered glass volt karcos
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz
-
dns86
tag
válasz
Sienthe #30241 üzenetére
Szia.
Ha bizonyos sorszámmal rendelkezik a telefonod emmc chipje, akkor elvileg csak a Sunshine féle módszerrel tudod S-offolni, ami 25$. Én is feladtam. Nekem is 1.57 a HBOOT, de a firewater nem tudja nyitni, és nekem nem ér 6000Ft-ot egy S-off. A Sunshine féle módszerről nem tudok nyilatkozni. -
robit74
tag
válasz
Sienthe #30192 üzenetére
Függ attól, hogy milyen a HBoot verziója a készülékednek, mert lehet, hogy csak a HTC-től lekért bin file-val nyitható a készülék, ami gari vesztős.
Egyébként meg nem lenne rossz ha kicsit visszaolvasnál, mert elég sokszor volt már itt róla szó, de azért az itt([link]) található linken megtalálsz mindet a nyitással kapcsolatban.
Aztán ha nyitott a készülék kezdhetsz custom rom-kat feltolni rá. -
válasz
Sienthe #30194 üzenetére
Én mondtam akkor is.Sőt ha rárakod a powerampot az agyadat is eldobod hogy milyen gyönyörűen szól vagy nézz meg egy filmet áááá elélvezek
) ahogy sztereózik kibaszottul imádom, ott meg hogy mondták 1 hónap múlva ezt is unni fogom hát tévedtek.Persze van rajta egy jó rom ami sokat számít, de sztem a gyáriival is szépen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged