-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
válasz
HUTCHDB #24539 üzenetére
"a HTC valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyes rendszeralkalmazásokat( Zseblámpa, Számológép, Csengőhang vágó, PDF Megjelenítő, Teeter, Hangrögzítő stb...)a /system helyett szintén a /data particióba tette, ha tehát CSAK nyitunk és nem teszünk fel főzött romot (pl. csak rootolni akarnánk), ezek az alkalmazások hiányozni fognak!" ez magyarázat lehet az utolsó problémádra a gyári rommal, a többi viszont passz...
-
kIsDe`
tag
válasz
enginev3.0 #19844 üzenetére
Szerintem egy "sima" piros One (m7)
-
kIsDe`
tag
Egy ideje azon gondolkodtam ki kéne próbálnom más telefont, mert kicsit kezdtem unni a One-t ( probléma mentesen használom teljes megelégedéssel), aztán pont a párom napokban vásárolt i5s-e erősített meg abban, hogy ne váltsam le. Az én elvárásaimnak még a mai napig is ez a legmegfelelőbb. Nem rossz az iPhone, de olyan körülményes időnként és olyan hülyeségek vannak benne (pl.: laptopról iTunes-szal rátettük a párom képeit a telóra és amikor kiakarta őket válogatni és törölni (a telefonon), rájöttünk hogy nem lehet. Nincs törlési opció, csak ha iTunes-szal törli az ember őket. Természetesen az iPhone kamerájával készült képeket lehet törölni a telóval is. Zeneszámoknál ugyanez. Apróságok, de számomra roppant zavaróak, az egész iTunes bohócsággal együtt. Az iPhone-t pont azok a sajátosságai teszik jóvá, amik egyben a negatívumai is. Ha ezekkel megbarátkozol, más gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest