Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe` #19846 üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András -
hurrikan
addikt
válasz
kIsDe` #17080 üzenetére
Egyszerűen csak nincs benne a 4.3-ba.
De a főoldalon tudod konfigurálni, hiszen oldalra húzva most már fél tucatnyi lockscreen widgetet tudsz hozzáadni. Amik eddig külön voltak.
Ami ténylegesen kikerült az annyi hogy nem tudsz külön hátteret tenni a lockscreennek. Csak az ami a launcher háttere is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest