Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Juliuska
üzenetére
Beállítási státuszban folyamatosan jeletveszít . Navigáláskor meg nem. Már kipróbáltam jó párat , ami ment 4.3 alatt hibátlanul az is ezt csinálja. Aztán valahol olvastam,hogy ez a 4.4 hibája. Megvan a HTC Magyarország oldalon. Ott panaszkodtak sokan erre a jelenségre. Az volt a furcsa,hogy frissítés után nem volt ilyen gond telepítettem és ment. Gondoltam ki próbálok egy frissebb verziót na azóta van ez a gond. Bármit próbálok bobálja a jelet. Telepítés után volt egy gyári vissza állítás. Tiszta telepítéssel. Gondolkodom,hogy be kellene próbálni megint egyet hátha,de akkor lehet,hogy előjön ez a random kihangosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest