Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
hpnx7400
üzenetére
Szerintem eleg ronda, igencsak kilog a One csaladbol..
Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat.Viszont a linkelest nem artana meg gyakorolni kicsit..

Nem rosszindulatbol, de en is szoktam mobilrol linkelni es ugyan ugy müködik, mint gepröl..
Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..Mindenesetre köszi a linket, erdekes.
Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne. -
FeRRaR1
őstag
válasz
hpnx7400
üzenetére
A legtöbb esetben ez a lilulás nem jelentkezik épp eszű használat közben. De garanciális probléma, szóval cserélik a kamera modult ha mégis előjönne. Valaki soha nem találkozott vele, akár régi akár újabb volt, én sem találkoztam vele, pedig 3 készülék is van a környezetemben, szerintem most már nem jellemző.
5-10 perc leddel világítás után sötét képet csinálsz vaku nélkül, elvileg így lehet előhozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..
Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.
minek lenne két gombsor? Valószínű, hogy ez az M8 alatt futó 6.0, M7-re átírják.