- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #23266 üzenetére
Ma délelőtt letöröltem a chrome összes frissítését és gyárin használtam de ezután kikapcsoltam és újraindítottam a telefont.
Nem segített. Összesen 3hívást indítottam és ebből 2x kihangosított. Több mint biztos, hogy a 4.4-ben valami alapból sz@r, mert több gyártó több modellje is szenved tőle, illetve a felrakása utáni gebaszoktól.
Mindemellett ma csinált egy olyat, hogy hiába volt wifi, nem töltötte be az oldalakat, csak szenvedett vele, de miután bezártam a tabot nyitottam egy újat és újranyomtam a keresett oldalt, betöltötte gond nélkül(1helyben álltam közben).
Még az is lehet hogy a Chrome-ban csesztek el valamit de nagyon, és ugye a kitkat előtti gyárira nem tudjuk visszarakni... De jó lenne ha most jól átnéznék a teljes szoftvert, és minden ilyen nyavalyát kukáznak, aztán a végén hátha csiszolnak a hangján is(mondjuk nekem így is megfelel és bőven lenyomja a konkurenciát).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Path of Exile 2
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- E-roller topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest