- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
shadowcam #21303 üzenetére
Érdekes.
Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
Ezt is összehasonlítottuk Display testerrelA billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé.
haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest