- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Változatos hardverbokréta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
Expansys mennyire megbízható? Most 160e a One. Valakinek esetleg vélemény?
Üdv
-
djapor96
senior tag
válasz
Avicularia #18594 üzenetére
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy Ukrajnában mennyibe fáj 1kg kenyér... meg mondjuk nálatok...
-
Avicularia
veterán
-
djapor96
senior tag
OFF:
Na ilyenkor dob az ember egy hátast... a 30/10-es (garantált 10/1) UPC-s netért fizetek 4500Ft-ot... Kiejevben a 1/1 Gb-es net garantált 700/700) kerül 18 $-ba havonta...
-
Badboys
őstag
4.2 vel még működött az ADBLOCK + most ismét használni akartam,de sajnos nem szűri a rohadt reklámokat. Használ e valaki reklám blokkolót és mi az ha publikus. Sajnos a gugli meg szüntette a playban az ilyen dolgokat.
-
vasi89
őstag
válasz
mukisrác #18560 üzenetére
Szerintem ennyire nem vészes a dolog, szimplán csak lekopott
Mikor kerestem a telefont Én is szinte csak olyanokat találtam de aztán szerencsém lett
@spawn21: Nekem ezelőtt sokáig iPhonejaim voltak és tudtommal a független-re nem lehet hűség, mert ugye szolgáltató nem árul függetlent akkor ezek szerint utólagosan lett függetlenítve. Mondjuk azt nem tudom i5-öt lehet e szoftveresen függetleníteni de szerintem ha ios 7 van rajta akkor biztosan nem szoftveres. Nem beleszólni szeretnék csak szimplán segíteni. Hűséget amúgy csak úgy tudsz csekkolni ha van a szolgáltatónál ismerősöd de ha te függetlenként árulod a vevő sem tudom honnan nézhette meg. Szerintem szériaszám alapján a google nem dobja ki
-
SimonYana
addikt
válasz
spawn21 #18575 üzenetére
Én másikat alkalmazok és azzal sem!
Na nem mintha olyan fontos lenne az a pár ember akinek bent a képe , de akkor is!
Miért van ez a HTC-nél? -
SimonYana
addikt
Olyan kérdésem lenne , hogy lehet azzal valamit kezdeni , hogy a telefon könyvben lévő arcképek ne legyek kockásak , vagy rácsosak! Ezt már a HTC ONE X+ is csinálta a 4.3-as frissítés után , de mivel azt régen eladtam ezt meg most vettem , nem is foglalkoztam a dologgal!
Előre is köszi a választ! -
Exelsior
őstag
Sziasztok. Sajnos Windows 8 alól továbbra sem sikerült Fastboot-ban felismerhetővé tennem a telefont.
Van aki vállalná a Recovery felrakását. Persze olyat kérnék aki érti dolgát és természetesen félélőség engem terhel ha bármi történne.
Sajnos itthon kivitelezhetetlen.
Köszönettel,
Exelsior
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #18570 üzenetére
Most akkor hogy is van a htc dev-es nyitás és a gar vesztés? Mert itt kihangúlyozzák, hogy nem ugrik a garancia. vagy a szervízben azért volna gond mert "relocked" lenne?
-
Red Bull fan
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat ,akkor törlöm aztán újratelepítem.
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #18561 üzenetére
Most probaltam. Megy
-
mukisrác
aktív tag
Mi a különbség a Beats audio logoval ellátott és az anélküli hátlapos ONE között?
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #18554 üzenetére
Működik.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Nektek az mx player pro aki használt ilyet annak 4.3 alatt is működik? -
djapor96
senior tag
válasz
csacsi67 #18546 üzenetére
Ezt is mára ígérik: Android Revolution HD 40.0 SOON
-
TheProb
veterán
NEM HtcDev-es bootloader open-ről van már valami hír vagy még mindig semmi? 1.5x-es hboot esetén természetesen.
sveczo: Ha lehet mellőzzük a dupla posztokat...
Főleg ha még szerkesztési időn belül vagy
-
vkp
aktív tag
Akit érint: [link]
-
Loboda
senior tag
Megnézed a bootloadert, S-ON és LOCKED nek kell lennie!
De még ez sem garancia arra hogy nem volt nyitva, nyaom nélkül vissza lehet állítani a gyári állapotot!
Sorozatszám alapján lekérdezed a HTC-től a készülék garanciális állapotát!
CID szám alapján lehetőleg HTC__032-es eus változat legyen, ezekbe mokolás nélkül van Magyar nyelv! -
blt.62
őstag
válasz
Gulyopapa #18525 üzenetére
Akkor te is jobbnak tartod mint az SGS4-et vagy az LG optimus G-t? A samuknak csak a kijelzője tetszett (most HOX-om van de előtte SGS3-am volt), de napi pár óra játék után beégett a Slot Maschine játék a kijelzőbe. Gondolom mindegyik super amoled kijelző beég ennyi játék után még az SGS4 kijelzője is. Persze az ONE kijelzőjénél ez nem fordulhat elő és talán van is olyan szép a kijelzője mint az SGS4-nek.
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Van rá esély, hogy Én is belépek az ONE használók táborába.
Hogy tudom megnézni a telefonon, hogy érintetlen a szoftvere?
Gyári garanciást vennék, és nem szeretném elbukni egy mókoláson a dolgot.( használtban gondolkodom)
Esetleg mire figyeljek a telefon átnézésekor?
Köszönöm. -
becenevem
aktív tag
Ez az értesítési LED időnként olyan érdekesen viselkedik. Ha kapok egy SMS-t és Viber üzenetet is egyszerre, akkor nem villog. Ha csak az egyik van, akkor igen. Nem tudom mi lehet a baja.
-
vkp
aktív tag
válasz
djapor96 #18533 üzenetére
Várható volt. Mivel még béta állapotban van, senki nem garantálja, hogy működik alatta minden alkalmazás (mint ahogy tény, hogy nem is minden működik), ezért egy gyártó nem biztos, hogy megengedi, hogy az ő termékének a hírét rontsa egy rosszul működő rendszer.
Majd belerakják a főzött romokba. -
-
Gulyopapa
addikt
Igen.
Elképesztő ez a telefon.
Minden egyes nap én is rácsodálkozom hogy mennyire perfekt ( kiveszem a tokból és csak nézegetem, érzem a fémház hűvösségét, nézem az elképesztő kijelzőt vagy hallgatom a még mindig megdöbbentően kitűnő hangokat ...)
Simán el tudom képzelni hogy 2-3 évig is ez marad ( én nem az a 2-3 havonta cserélgetős fajta vagyok)
spawn21
Ezt nem értem, kifejtenéd ? -
Gulyopapa
addikt
A 4.4 után sem lesz jobb ez a telefon ... nem értem miért kell úgy várni, mint a Messiást ...
-
Xaels
félisten
[link] elég gyorsan jönnek. Kezd ténylegesen reálisnak tűnni a Január vége.
-
alebo
tag
Előre is elnézését
Tegnap kaptam.....első androidosom!
Szóval!Hol lehet a hálózatot állítani,(ne 4g-n legyen)
Előre is köszönöm! -
djapor96
senior tag
válasz
sveczo #18496 üzenetére
Úgy tudom, hogy magyar szolgáltatós One-t nem lehet egyenlőre függetleníteni, mert azt itt a hazai szolgáltatók lokkolják. Még a magyar szakik is azt mondják, hogy egyenlőre nem megy. HTC-n a nemzetközi oldalakról szerzett feloldó kódok nem működnek.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem egy német T-s One-od lett kifüggetlenítve és buherálva.
Remélem ez még nem volt tilos, hisz csak leírtam, hogy nem lehet....
-
djapor96
senior tag
-
Gee_-
tag
Van valakinek eladó gyári fülhalgatoja? Szívesen megvenném.
Vagy esetleg valaki tudja hol szetezhenèk ugyan olyan headsetet ? Sajnos elhagytam az enyém
-
lupus1337
csendes tag
Sziasztok! Mit tegyek, ha nem kapcsol be a telóm? Bejön a HTC logó, aztán fekete kép. 4.4-es ROM-ot akartam rárakni, de nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest