- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a képernyő mentett képeit merre találom a kártyán?
-
Valkűr
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
Még ettől is? Nekem már igy is elég gördülékeny
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #18992 üzenetére
-
SeatLeon08
tag
A 4.4-es alkalmazások már egy más környezetben fognak futni? Valamelyik cikkben olvastam, hogy lassabb lesz a telepítés, de sokkal energiatakarékosabbá és gördülékenyebbé fog válni a telefon.
Ez tényleg így lesz? Milyen újítás várható?
-
Piazza
tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszíves...
Keresek egy tokot One-hoz. Régebben emlékszem hogy volt itt linkelve kb júni-július körül...
Egy masszív tok amit össze kellett csavarozni, talán átlátszó is volt, és talán vízálló is, de ez nem biztos.. Mintha lett volna hozzá üveg előlap is... Emlékszik így rá valaki?Köszönöm.
-
enginev3.0
félisten
-
AiRborNee
csendes tag
milyen lett a 4.4?
Még mindig nem vettem sajna meg, már ott tartok, hogy csak a pénzt várom.
Elcsábított a G2, de végül visszaküldtem, amint megjön a pénz veszem a One-t. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #18978 üzenetére
Köszi az infót, ezt sem hallottam még így ebben a formában.
De gondolom az az 1000 töltés is teljes feltöltés, szóval 15%
környékéről 100%-ra.Gondolom ha 60-ról tölt rá az ember, akkor azt nem kell teljes
töltésnek venni.Nekem megvan valamivel több mint 4 hónapja. Volt mikor napi 2szer is töltöttem,
(mondjuk nem 0-ról százra), az akkor 240 töltés. Mindjárt itt az ezer. -
djapor96
senior tag
válasz
enginev3.0 #18983 üzenetére
Én nem keveset használom... éjjel 11-kor töltőről le..... következő nap este 8-ig 25-35%-nál felment a töltőre....
Igaz nem játszom, hanem dolgozom rajta..... sok-sok-sok telefon, meg net, meg mail....
A One ennyi idő alatt kb 5-10%-ra merül....
-
Bdanyy
addikt
általában nálam 1 évet bírnak az akkuk napi két toltessel
-
Xaels
félisten
válasz
Angel78 #18965 üzenetére
A Flash alapvetően egy nagyon erőforrás igényes dolog. Ne csodálkozz, hogy merül. Nem elég, hogy a kijelző is folyamatosan megy, de még a hardvert is pörgeti rendesen. Erre még rádobod a skype-ot. Minden más telefon is merülne tőle, talán egy Note3/G2 tovább húzná már ha egyáltalán tudsz rájuk Flash-t csiholni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #18976 üzenetére
Elvileg 1000töltés után esik az akksi ilyen 80% körülire (teljesítményben)
-
Dávcse
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tulajdonosa lettem egy gyári független Htc One-nak!
Nagyon tetszik, nagyon király, kb. egy hét lesz mire mindent átböngészek benne, DE egy dolgot nem értek így egy nap után.
HOL AZ ISTENBEN VAN A MUSIC PLAYER?
Végignéztem mindent százszor, sehol! Gondoltam ok, nincs meg az ikonja, majd widgetként kirakom..
Engedte is, aztán odalapozok, és egy szürke oldal fogad, semmi nincs rajta, csak a lejátszó helye!
Be lett frissítve minden a legújabb szoftverre, ahogy ajánlotta a telefon!
Az alap HTC Alkalmazások appot megnyitva, azt írja "új alkalmazások érhetőek el" , ok, de hol? Nincs ott semmi!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Angel78
aktív tag
válasz
Bdanyy #18972 üzenetére
nálam is a 2G semmire nem jó egy One szintű mobilnál.
nos elfogadom, hogy ez ennyit bír és kész, max. napközben is rádugom az irodába.
Tényleg hány töltési ciklust bír az aksi? Erre van valami teszt vagy user tapasztalat? Meg az se mindegy hogy hány %-ot veszít idővel az akku kapacitása. -
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #18971 üzenetére
a play pl timeoutol nálam 2gn
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok
kellene egy kis segítség! Az utóbbi időben a telefonom akku teljesítménye egyre szarabb lett. Jelenleg úgy fest hogy töltőről lehúzva 100%-ról 5 perc alatt 93%-ra zuhant, majd 91....
aktívan használom skype, és flash webes játék folyamatosa fut, használom. Így kb. fél haromnegyed napot bír.
reggel ötkor leveszem a töltőről napközben használom, du kettő három óra körül már alig 30% van benne, töltöre kell tenni mert estig nem bírja :-(Tudok vele valamit kezdeni?
Energiatakarékos opció aktív, fényerő automatikus, mobil net/3G, otthon wifi fut, Gps kilőve.Sajna eladáson gondolkozom mert ez így gyenge nagyon és nem tudom (ki)használni ahogy szeretném
Kösz a tippet ha van, jöhet privátba is
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18956 üzenetére
Belefér!
-
deph
tag
Kellene egy kis segítség!
Lefagyott a telefon, nem tudom se ki se bekapcsolni, bármeddig nyomom a bekapcs gombot. Képernyő sötét. Azonban 5 mp folyamatos nyomás után ötször villog a home és a vissza gomb egyszerre.
Hogy lehetne újraindítani a telefont? -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #18956 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből...
Mondjuk most jövök rá, hogy teljesen elég, ha veszek 1 olyan kábelt,
amelynek mind a 2 végén dzsekk dugó van, és simán összedugom a telefont
a fejeccséggel.. A telót meg beleteszem a gps tartómba...
Háhh, holnap ki is próbálom...Miért nem szóltatok hamarabb.
Bár ez a dension azért kicsit menőbb...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #18943 üzenetére
Na kösz a "klikk"et.
A tesztet még nem olvastam el, de a videjót megnéztem...
Elkezdett elég rendesen érdekelni a dolog.
Elég "komoly" fejeccség (vagy mi) van az aftómban, még avikat is lejátszik.
(aminek nagyon sok értelme van, főleg ha én vezetek)
De viszont flac formátummal nem bírkózik meg. Meg pendrájvra mindig frissítgetni
a zenéket, letöltögetni mp3-akat. A telefonom meg mindig naprakész muzsikák vannak.Szóval visszatérve eléggé szimpatikus ez a cucc.
A T-től meg kaptam egy 5k hufos vócsert, szóval 11k hufért megvehetem.
Nehogy megvegyem.A kérdés, a one belefér így a szivacsok eltávolítása nélkül? Tok nélkül persze.
-
-
blt.62
őstag
Az ONE-ben is olyan igénytelen lett az időjárás grafikája mint a HOX-ban a sense 5-el?
Pedig a régi grafikája volt a legszebb az összes mobil közül. A HOX-ban a sense naptárt is levették az igénytelen google naptár van helyette. -
Valkűr
addikt
NA végre valami, ez már félsiker...Magyar tartalom a blinkfeedben
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #18942 üzenetére
Divany, index, meg valami sportos, remélem lesz több is, bár nekem nincs gondom az angolokkal
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18938 üzenetére
Annál kicsit több: klikk
(#18941) delig:
Ez még a régebbi verzió.Ez reálisan 16-17e.
A legújabb NFC-s 2-es verzió meg már 22.700 ft-tól van. -
MerLinh
senior tag
Nem tudom volt-e már de van néhány magyar feed a BlinkFeed -en
-
Atmo
senior tag
Sziasztok
kártyafüggő telónak is lehet nyitni a securytit?
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #18926 üzenetére
Tudod mi ez amúgy?
-
MaddeNNNN
addikt
Wifi hiba előfordult már nálatok? Tegnap kezdte el csinálni, ha sokáig nem kapcsolódok wifire majd bekapcsolom, akkor kiadja kis ablakba hogy nem sikerült a kapcsolódás, újrakapcsolódjon vagy mégsem, de közben meg kapcsolódva van rá. Semmit nem állítottam rajta úgyhogy teljesen érthetetlen.
-
Gee_-
tag
Nektek is van index,divany,sport geza a blenkfeedbe? Ennyi az összes magyar oldal?
-
Gee_-
tag
Tmob-101 re megérkezet a 4.3 :-)
-
delig
tag
Üdv!
Nem tudom van itt olyan, aki rendelkezik e ilyen Dension autós tartóval:
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=477564&productSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSAccessorySearchCmd%3FproductId%3D568070%26categoryId%3D%26sort-top%3Dname%26autoSuggestText%3D%26attribute%3D32
Van kuponom, ami erre pont kapóra jönne.
Leírás szerint 70mm-ig lehet kinyit a tartót. Az odáig rendben van, a One, nincs annyi, csak nekem van 1 Poetic Atmosphere tok is a telón, azt pedig minden egyes alkalommal kicsit bajos le-fel rakosgatni.
A tartót teszteltél Mobilarénán, ahol elvileg a Note2 is belemegy, ami azt hiszem több mint 80mm széles.
Van aki meg tudja saját, vagy ismerősi tapasztalatból erősíteni, hogy ez a tartó még akár Poetic-el is jó ehhez a gyönyörűséghez?Tervezem bemenni egy T-be is, mert amúgy is van dolgom, csak sztem ott kibontani nem lehet, és ott is mindenki mindig mást mond, tapasztalat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
toeki
senior tag
válasz
NandorHUN #18908 üzenetére
a wakelock-nak vannak kiváltóokai amit elvileg a gsam ki is tud listázni.
ha azokat a programokat tiltod vagy uninstall akkor nem fogja ébresztgetni a tel-t.(kivéve ha gugli szolgáltatás, de akkor is tudni fogod mi a fene fogyaszt)szerk: most nézem nálam ma 18 perc wakelock volt 0% fogyasztással
szerk2: a fent leirtak lehet csak a gsam pro-ra vonatkoznak -
törölt tag
Ha tudod, hogy nem idevaló, akkor miért itt teszed fel a kérdést?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18907 üzenetére
Ilyen jól nyomtam?
-
NandorHUN
addikt
Wakelock nektek is rohad sokat fogyaszt? Nekem elég gyorsan merül a teló, wake lock kb. 35%... átlagban gsam szerint.
A másik pedig hogy 2xis szerepel a listában (24% és 10% al...) Ez normális? -
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #18905 üzenetére
Tessék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Star Trek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest