- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! A segitségeteket szeretném kérni, mit tegyek,ellopták a htc one-mat és most hogy vettem egy másik telefont a viberen meg akartam változtatni a képemet és tök idegen fotókat is mutatott,a saját fotóim között. Valószinűleg automatikussan feltöltötte a képeket a htc amit a telefonnal készített az illető akinél most van. Betudnám méretni valahogy ? vagy mi erre a legjobb megoldás ?
-
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm megvan !
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy hogyan tudom aktiválni a képernyőfotózást ? milyen gombokkal tudom előhívni,ha pl. böngészek és megszeretném örökiteni a böngésző képét?
-
Vateraadd
csendes tag
Két kérdésem lenne a tisztelt hozzáértőknek.
Az eggyik hogy a telefon jobb érintőgomba aminek ilyen ház ikonja van. Na most azt kérdezném hogy ha azt 2x ugye megnyomom behoz ilyen ablakot amibe sok kis ablak mutatja hogy milyen alkalmazások futnak,ha ezeket felcsusztatgatom az olyan mintha kilőném az appokat ??
A másik. Zabálja a telefon a mobilnetet, 100mb lement 2 nap alatt pedig csak facebookra és pár híroldal olvasására használom. Hogy lehet beállitani hogy ahogy hazaértem rácsatlakozzon az itthon wifire?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Vateraadd
csendes tag
Kérdezném a hozzászólóktól hogy nem zavaró hogy a kamerája csak 4.1 mpx-s és nemveszi fel a versenyt a jelenlegi 8,12mpx-s telefonokkal?? Azért ha kifizet az ember ekkora összeget elvárná hogy egy normális kamerát kapjon a telefonjába..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest