- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
farena
tag
válasz
Majkee84 #29831 üzenetére
Szia!
Vissza lehet állítani e szerint:http://pdafanclub.com/forum/index.php?PHPSESSID=lo0nkt41b9vbjnkkqnlvnpase3&topic=5269.0
Itt ezt elolvasni: Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Ha sikerült akkor a bootloadert lefényképezni és "Istvánnak" (#29830) elküldeni a készített képet. Később felhívod érdeklődsz, hogy megkapta-e. Nekem júl. 17-én jött vissza kamera cseréről és a leírtak szerint sikerült gariztatnom.
Remélem a linkek jók, telefonról próbálok segíteni. -
farena
tag
Sziasztok!
Magyar nyelvet szeretném kiválasztani, MoreLoacal2 programmal nem megy.
A telefon kamera lilulás miatt szervízben volt tegnap kaptam vissza. Flex-alaplap és kamera csere volt. Gondolom újra rakták a szoftvert ezért nem tudom.
CID:HTC__102
HBOOT-1.57
RADIO-4t.27.3218.14
OS-5.11.401.10
Feltörni most még nem szeretném (bár szervíz előtt fel volt). Gondolkodom egy cserén, most volt egy éves a készülék még van 11 hónap garancia rá. -
farena
tag
Sziasztok!
Kamera lilulás miatt szeretném a telefonomat vissza zárni. Ehhez kérnék hozzá értő segítséget. A készüléket használtan vettem, akkor már nyitva volt. Én sajnos nem értek hozzá, ill. win 8.1 van a Pc-n. Amiről azt olvastam, hogy megse próbáljam. Aki tevőleg is tudna nekem segíteni az privátban legyen szíves válaszolni. Ott meg adom az elérhetőségemet és mindent megbeszélünk. Székesfehérvár közelében estleg B.pest. Válaszokat előre is köszönöm
-
farena
tag
válasz
s3nsitivity #23881 üzenetére
Sajnos a Root Explorer sem törölte. Marad az sd formázása.?
-
farena
tag
Sziasztok!
Nemrég telepítettem egy romot (Renovate). Már nem azt használom csak kipróbáltam. A telepítő zip fájlt letöröltem. Tárolás/szabadítson fel helyet/vegyes/ helyen meglepődve látok egy .renovate sort ami 2,16 GB méretű. Sajnos hiába jelölöm be , hogy törölje, nem hajlandó megcsinálni. Próbálkoztam Es File Explorerrel és Total Commanderrel is egyik sem tudja törölni ezt a rejtett fájlt ami az /sdcard/.renovate könyvtárban található.
("a fájlt nem lehet a kukába áthelyezni" üzenetet kapom) Egyben és darabonként sem megy.Tudtok javasolni programot vagy módszert ami segít letörölni?
Köszönöm előre is. -
farena
tag
Sziasztok!
Szeretném ha egy hozzá értő meg magyarázná nekem a következő jelenséget.
Adott egy rom a telefonon (ViperOne 4.1.0). AnTuTu 27000-et mér. Fél nap használat után már csak kb. 22000 a következő mérés. Ha telefont újra indítom megint 27000.
Ezt miért csinálja?
Clean Master és Advanced Task Manager fut a telefonon. Ezek lőnek ki valamit vagy valami más program?
Mit kell állítani, hogy állandó maradjon?
Ha kernelt cserélek akkor is ugyan ez van (ElementalX-m7-10.10.1 ; Bulletproof-m7-10.3).
Remélem nagy hülyeséget nem kérdeztem, csak értetlenül állok a jelenség előtt. Az AnTuTu-t nem futtatom mindig. Egy telepítés után megnéztem, az eredmény tettszett. Hosszú ideig nem néztem, majd mértem a jóval kevesebb értéket. Ekkor pár újra telepítés, kernel cserék, teszt. Így jött ki ez a kb. fél nap ami után már a kevesebb értéket mértem.
Válaszokat előre is köszönöm -
farena
tag
BÚÉK mindenkinek.
-
farena
tag
Sziasztok!
Pár romnál [link] már ezt a firmwaret írják "4.06.1540.3.zip". Gondolom nekem kell telepíteni, és csak utána a romot.
-
farena
tag
Végre sikerült win 8.1 alatt bootloader módban firmwaret telepíteni
Hatalmas köszönet érte
csacsi67
fórumtársnak aki sokat segített.
lépésről-lépésre
Recoveryvel telepíteni ezt a ROM-ot [link]
Újra indítás után megkerestetni a telefonnal a frissítéseket, amitől 4,3 és hboot 1.55 lesz
bootloder módban telepíteni a supercidet és a firmwaret hboot 1.56 lesz [link]
végül mehet a recovery is [link]
Én a ADB + Fastboot + Drivers programot használtam. [link]csacsi67 köszönöm
-
farena
tag
válasz
Nightfall75 #18776 üzenetére
HBOOT 1.44
Igen usb2 -
farena
tag
Sziasztok!
Kérésem van felétek.
bootloader módban valaki legyen olyan szíves és nézze meg az eszközkezelőben, hogy miként látja a telefont a PC-je.
Sajnos még mindig "ismeretlen usb-ezsköz" hiba üzenet jelenik meg amikor bootloader módba kapcsolok.
Nem tudok firmware-t, recoveryt és super CID-et sem telepíteni. És akkor az S-ON-ra visszaállítás sem menne.
Itthon Windows 8.1 van, munkahelyen Windows 7 mindegyik gépen ugyan az a helyzet.
Driver probléma vagy telefon? A PC-ről hiányzik valami vagy a telefonról? Tanácstalan vagyok.
HTCDriver_4.8.0.002 fent van a gépen. Látja is a PC tudok másolni stb.Válaszokat előre is köszönöm.
Elfelejtettem: driver frissítésre a következő üzenet kapom "
-
farena
tag
válasz
Loboda #18647 üzenetére
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne az új ROMok telepítésével kapcsolatban.
A firmware és TWRP frissítéseket hogyan kell végrehajtani?(#18598) mumk1:
Most 1.44 HBOOT van a telefonon ez megváltozik 1,56-ra? Ez után már nem tudok tetszőleges ROM-ot felrakni?Eddig az újabb ROMokat simán tudtam telepíteni, most sajna elbizonytalanodtam, hogy is lesz ezek után.
U.i.:A telefont nem én S-OFF-oltam, így vettem, ezért nem nagyon értek hozzá.
Minden segítséget és választ előre köszönök. -
farena
tag
Sziasztok!
A számítógép és a telefon közé tudtok valami programot ajánlani? Szinkronizálás, bizt. mentés stb.. SMS, MMS. Mikor újra rakom a romot mindig el tűnnek. (Mobogenie?) esetleg ami tud magyarul
Köszönöm -
farena
tag
sziasztok!
A mai nappal éppen 3 hete, hogy egy ONE black boldog tulajdonosa lettem. Eddig minden tetszik. S-OFF a készülék és 1.44 hboot. A második héttől már telepítettem is romokat az XDA-ról. Elsőnek Android Revolution HD 22. Az ARHD 30-tól viszont nem tudom telepítésnél kiválasztani a magyar nyelvet. (CID:HTC-102). Majd az InsertCoin 5.0-2, 5.0-4 következett. Az InsertCoin 6.0-1 től viszont nekem zavaró ez a megjegyzés "Hboot Version: 1.55" [link]. Telepíthetem én ezt?
Most az OrDroid 21.0.0 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest