- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Így van, csalnak, és nem is érsz el vele semmit, még úgy sem, hogy csak a saját telódat méred saját magához, egy új kernellel, mert ami több pontot ad a teszt szoftverben, azzal mindig csak a szívás volt, akad a zene lezárt képernyőnél, ha flac vagy magasabb a bitráta, laggolások, menü megnyitása is több sec.... Navi is csak döcögött ha futott mellette valami, legalább is én ezt tapasztaltam, hogy azok a kernelek amik kicsivel kevesebb pontot adnak, sokkal jobbak felhasználói élményben, bár ez a tegrás HOX-on volt.
kdennis
Mikor rendeltem a telómat tegnap, mondta az ügyfeles, hogy 50p-ért van egy akcós samsung telefon amit hozzá csapnak a csomaghoz, csak telefonálni, ha szükséges.
Csak samsung van? Igen.
Akkor inkább a halál.
Értem, csak a HTC One Goldot küldjük
-
kdennis
aktív tag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Na ez jó nagy szívás, felmérgel mindig az ilyen. Legjobban az dühít hogy telefonos boltosok Samsung fanatikusok, és 80% csak az van. Azt mondja ez kell az embereknek. Persze mert amikor kérdezősködök másfajta márkáról, egyből a Samsungot istenítik. Minden más szar. Kapásból 2 ilyen telefonost is ismerek, és ez csak egy kis város Békéscsaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő