- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Szia!
Sikerült megoldani? Mert a feleségem gyári One-ja, az új 4.3-asra frissítés óta a beépített email klienssel csak a gmailt szinkronizálja rendesen, naprakészen. A másik, céges fiókot csak tegnapig. Eddig 6-ig, de fiók törlés és újra felvétel után tegnapig lefrissítette. Semmit nem tudok vele tenni. Felraktam egy másik mail programot, az tökéletesen működik (AquaMail). Fent marad ha minden kötél szakad, de jó lenne ha működne a gyári rendesen.
-
Bdanyy
addikt
Nem, magára a szabad helyre. Amint bejön a storage wizard vagy mi , ami kilistazza mi mennyi helyet foglal (notification baron), akkor az automatikusan letiltja a syncet.
Olyan volt meg korábban nekem, hogy se google play se gmail nem ment, akkor újra hozzaadtam az accot illetve minden googles appnak toroltem a cachet, datajat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest