Hirdetés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
c16se__
csendes tag
Szia!
Sikerült megoldani? Mert a feleségem gyári One-ja, az új 4.3-asra frissítés óta a beépített email klienssel csak a gmailt szinkronizálja rendesen, naprakészen. A másik, céges fiókot csak tegnapig. Eddig 6-ig, de fiók törlés és újra felvétel után tegnapig lefrissítette. Semmit nem tudok vele tenni. Felraktam egy másik mail programot, az tökéletesen működik (AquaMail). Fent marad ha minden kötél szakad, de jó lenne ha működne a gyári rendesen.
-
Bdanyy
addikt
Nem, magára a szabad helyre. Amint bejön a storage wizard vagy mi , ami kilistazza mi mennyi helyet foglal (notification baron), akkor az automatikusan letiltja a syncet.
Olyan volt meg korábban nekem, hogy se google play se gmail nem ment, akkor újra hozzaadtam az accot illetve minden googles appnak toroltem a cachet, datajat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Last Epoch
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Windows 11
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi