-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest