Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy ma lefrissítettem a telefont. Amióta frissítettem, nincs mobilnetem. 3g/H betű megjelenik, de forgalom nem megy át rajta. Hozzáférési pontnál töröltem majd újra beállítottam a T-t. Váltottam hálózat mód között, az sem segített. Nyomtam egy gyári állapotra állítást, az sem segített. Wifin nem hajlandó frissíteni semmit. HTC Sense facebook hiba, Youtube letöltése hiba, Chrom letöltése hiba. Ezeket ugye restore után automatikusan töltögeti le, de valamiért a beépített dolgokat nem akarja. Mi lehet a gond?
Ohh most olvasom, hogy másnak is T gondja van... Elnézést, hogy nem olvastam előbb hanem írtam. Viszont frissítés után, folyamatosan hibát írt ki amikor újraindítottam a telefont, valamit a google val kapcsolatban... Legalább a restore megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest