-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy ma lefrissítettem a telefont. Amióta frissítettem, nincs mobilnetem. 3g/H betű megjelenik, de forgalom nem megy át rajta. Hozzáférési pontnál töröltem majd újra beállítottam a T-t. Váltottam hálózat mód között, az sem segített. Nyomtam egy gyári állapotra állítást, az sem segített. Wifin nem hajlandó frissíteni semmit. HTC Sense facebook hiba, Youtube letöltése hiba, Chrom letöltése hiba. Ezeket ugye restore után automatikusan töltögeti le, de valamiért a beépített dolgokat nem akarja. Mi lehet a gond?
Ohh most olvasom, hogy másnak is T gondja van... Elnézést, hogy nem olvastam előbb hanem írtam. Viszont frissítés után, folyamatosan hibát írt ki amikor újraindítottam a telefont, valamit a google val kapcsolatban... Legalább a restore megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mini PC
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest