-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy ma lefrissítettem a telefont. Amióta frissítettem, nincs mobilnetem. 3g/H betű megjelenik, de forgalom nem megy át rajta. Hozzáférési pontnál töröltem majd újra beállítottam a T-t. Váltottam hálózat mód között, az sem segített. Nyomtam egy gyári állapotra állítást, az sem segített. Wifin nem hajlandó frissíteni semmit. HTC Sense facebook hiba, Youtube letöltése hiba, Chrom letöltése hiba. Ezeket ugye restore után automatikusan töltögeti le, de valamiért a beépített dolgokat nem akarja. Mi lehet a gond?
Ohh most olvasom, hogy másnak is T gondja van... Elnézést, hogy nem olvastam előbb hanem írtam. Viszont frissítés után, folyamatosan hibát írt ki amikor újraindítottam a telefont, valamit a google val kapcsolatban... Legalább a restore megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest