Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekka
tag
Sziasztok! A PZoley féle 4.4.4-en akadt olyan problémám, hogy bejövő híváskor egyrészt a hívó képe nem teljes képernyőn jelenik meg, másrészt a felvevő kör teljesen fekete, nem látszik az elfogadom/foglalt/sms választási mód. Van erre megoldás? Régebbről rémlett XDA-n olyan zip, melyet feltéve teljes képernyős lett a hívás, de sajnos nem találom...
-
Sziasztok!
Android 5.0-ra nem frissül autómatikusan 4.4.4-ről? Köszi.
-
asturel
őstag
válasz
LógaGéza #32086 üzenetére
Nem tudok most sehol forditani :/ (raadasul kulon shared libkent kene forditani, o meg komplett androidot fordit, a lib megy bele a frameworkbe), viszont jol sejtettem, hogy kell egy service is (SmartcardService.apk) igy mostmar valszeg ugyanaz a baj mint amit linkeltel
, de legalabb mar crashel
E/AndroidRuntime( 6298): FATAL EXCEPTION: IntentService[SimService]
E/AndroidRuntime( 6298): Process: de.telekom.as.mywallet.hun, PID: 6298
E/AndroidRuntime( 6298): java.lang.SecurityException: Not allowed to bind to service Intent { act=org.simalliance.openmobileapi.service.ISmartcardService }
E/AndroidRuntime( 6298): at android.app.ContextImpl.bindServiceCommon(ContextImpl.java:1787)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.app.ContextImpl.bindService(ContextImpl.java:1751)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.content.ContextWrapper.bindService(ContextWrapper.java:538)
E/AndroidRuntime( 6298): at org.simalliance.openmobileapi.SEService.<init>(SEService.java)
E/AndroidRuntime( 6298): at de.telekom.as.sim.socket.SimAllianceSocket.connect(SourceFile:77)
E/AndroidRuntime( 6298): at sz.d(SourceFile:60)
E/AndroidRuntime( 6298): at to.b(SourceFile:44)
E/AndroidRuntime( 6298): at tl.a(SourceFile:49)
E/AndroidRuntime( 6298): at rh.onHandleIntent(SourceFile:64)
E/AndroidRuntime( 6298): at de.telekom.as.mywallet.service.SimService.onHandleIntent(SourceFile:43)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.app.IntentService$ServiceHandler.handleMessage(IntentService.java:65)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.os.Looper.loop(Looper.java:135)
E/AndroidRuntime( 6298): at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:61)
W/ActivityManager( 771): Process de.telekom.as.mywallet.hun has crashed too many times: killing!
I/ActivityManager( 771): Killing 6298:de.telekom.as.mywallet.hun/u0a124 (adj 5): crashp.s.: most ezt hasznalom, de sajnos ez is kitkat
-
SybenX
őstag
Szerintetek jobb a legfrissebb chrome mint a gyári?
-
LógaGéza
veterán
válasz
asturel #32084 üzenetére
Sajnos android-sdk-ban én is csak 4.4.2-est találtam... De itt van forrás, meg lehet próbálni...
Szerk.: Ez érdekes lehet
-
asturel
őstag
válasz
LógaGéza #32081 üzenetére
Ugyanaz angollal is, kozben rajottem mi a gond:
W/ContextImpl(30041): Implicit intents with startService are not safe: Intent { act=org.simalliance.openmobileapi.service.ISmartcardService } android.content.ContextWrapper.bindService:538 org.simalliance.openmobileapi.SEService.<init>:-1 de.telekom.as.sim.socket.SimAllianceSocket.connect:77
W/ActivityManager( 771): Unable to start service Intent { act=org.simalliance.openmobileapi.service.ISmartcardService } U=0: not found(Elsore meg elszallt ezzel a hibaval, masodjara is a splash screennel allt de akkor mar megprobalta elerni a SE-t) kene kukazni valahonnan egy lollipop-os libet :/
-
SteveJobs
őstag
http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/rom-project-d-s-c-o-1-0-hammerhead-t2971279 .
1 napja használom,az akku időt említteném meg mert szerintem kimagaslóan jó. -
marquuard
veterán
Na felvettem a kapcsolatot a szervizzel, január első hetében kérek garanciafutárt, a garancia kiterjed a pixelhibára is.
A szervizelés menete ilyen esetben hogy szokott történni? Kijelzőt cserélnek, vagy új készüléket küldenek?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
randras_83 #32077 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
randras_83
addikt
válasz
kárátékutyá #32074 üzenetére
stock rendszer, gyári, semmi mókolás, ahogy írja a kolléga.
@S3nsy: igen a drivereknél más a kódnév.
-
asturel
őstag
válasz
LógaGéza #32042 üzenetére
Igen, de mivel G2,G3 is tamogatott keszulek es az utobbi szerintem biztosan xxhdpi nem igazan ertem a jelenseget
Sajtqukac: apk-n nem modositottam semmit, csak felraktam a fentebb emlitett libet xml a /system/etc/permissions -ba a jar meg /system/framework be (aztan chmod 644 mindkettore /root rw, mindenki mas r/)
elvileg swp-t is lehet aktivalni (single wire protocol: nfc-simkartya direkt kommunikacioert felelos -- ennek hianya miatt nem tamogatott sok keszulek, ha jol tudom)
-
radicspeter1
őstag
5.0.2
Some other changes related to NAND have also been pushed. Fstrim, introduced in Android 4.3, caused some serious issues on Lollipop. According to this log provided by XDA Recognized Developer cybojenix, devices turned off for the night had problems with fstrim being launched at all. Google addressed the issue and devices with slow NAND should now have a noticeable performance boost.-ezt sztm észre is lehet venni
-
s3nsitivity
addikt
válasz
randras_83 #32067 üzenetére
Igen én is ezért zavarodtam bele, a drivereknél már az az az elnevezés van használva amit említettem, így kezdem nem érteni miért van több kódneve.
-
randras_83
addikt
válasz
s3nsitivity #32064 üzenetére
"razor" for Nexus 7 [2013] (Wi-Fi)
"nakasi" for Nexus 7 (Wi-Fi)
Ha az image eket nézzük
Csak a pontosság kedvéért... -
metal01
őstag
válasz
fornettisuti #32063 üzenetére
A Nova-nak van egy progija amit feltelepít. TeslaUnread Plugin. Ha a záróképernyőre nem is, de az alkalmazások mellé kiteszi egy kis fülön, hogy mennyi az olvasatlan üzenet. Én azt használom.
-
mm89
őstag
válasz
fornettisuti #32063 üzenetére
Kiírja az értesítést, az nem elég? Tudom, te az óra mellé szeretnéd, de sajnos lollipop -on (még) nem lehet egyedi widgetet kirakni lockscreenre
-
fornettisuti
veterán
gyári 5.0.1 alatt, érkezett mail, sms, elmulasztott hivás darabszámot nem lehet kiiratni a "záróképernyőre"?
-
natë
nagyúr
Fölösleges felrakni, hétfőre itt az 5.0.3.
-
marquuard
veterán
Az OptiPop már megkapta az 5.0.2-es frissítést. (LRX22G)
-
törölt tag
--- 16gb G3 Dual SIM vs Nexus5, saját tapasztalat ---
Csak megvettem.... a dualt. Mit mondjak, hibátlanul kezeli a simeket szerencsére.
Kontaktonként be tudom állítani, kit melyikről hívjon.Elégedett vagyok. De. A Nexus 5 érezhetően simábban működik. Ami nem jelenti azt, hogy a G3 egy lusta telefon, tökéletes, mindene nagyon fasza. Nekem mailozni, navigálni, néha netezni, kamerázni, királyság. Aki viszont hiper-szuper játékokat futtat rajta, a Nexus jobb választás lesz. Kamera überkirály, nagyon jó a képernyőfelélesztés ezzel a kopogással. Amit még szeretek, hogy hívnak, elég a fülemhez emelni és fogadja a hívást. (jó, lehet a Nexus is valami mókkal tudja ezeket, de nekem stock mindkettő, az is marad) A kijelző nagyobb, a felbontása nagyon jó. A Nexusé is az volt persze, ha nem hangoztatják tesztekben, biztos nem látok különbséget. Összegezve a Nexus 5 még mindig etalon... Persze nem bántam meg, ez picit többet tud, na meg a dual sim miatt nekem aranyat ér. Sebességben az ötös odabasz még mindig. Az marad az asszonykáé, úgyhogy nem távozok az örök vadászmezőkre, maradok read only mint eddig. Mivel eddig se volt gondom a Nexusommal, se a néggyel, se az öttel
-
marquuard
veterán
-
func93
senior tag
Használ valaki Nexus 5-ön üvegfóliát? Láttam most itt m.o-n 3300-ért.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
s3nsitivity #32051 üzenetére
Rosszul tudod.
Nakasi az első generációs Nexus 7, amit 2012-ben adtak ki. -
s3nsitivity
addikt
válasz
agressor12 #32050 üzenetére
A Nakasi az a 13-as N7
A 12-es az Grouper és Talipa
-
Scooter74
őstag
Nem jött be az Optipop Rom?
Vagy valami BUG van bent, ami miatt nem érdemes feltenni? -
Sajtqukac
tag
válasz
asturel #32040 üzenetére
Ejha te kicsit jobban bele mélyedtél ebbe.
Én nekem sajnos nincs meg a kellő tudásom az ilyeneket kidolgozni saját kútfőből, ezért is várok inkább. Bár a kíváncsiság kedvéért el tudod küldeni azt az apk fájlt amit te próbálsz felrakni? Mert ami nekem van az nem települ egyáltalán.
-
asturel
őstag
válasz
Sajtqukac #32026 üzenetére
org.simalliance.openmobileapi lib hianyzik nexusokon, felraktam kezzel, most elindul de semmit nem csinal az app, nincsenek kontrollok se, logban ennyi van. Ahogy neztem viszont az nfc (talan?) tud SE-t csak atkell irni configban, viszont nekem ennyire ***odast nem biztos, hogy meger. btw mar play storebol is fel tudom tenni igy
-
natë
nagyúr
-
törölt tag
Jelentem, hogy az 5.0.1-es rendszeren nem működik az a root amit írtam persze tégla nem lesz sem adatvesztés csak egyszerűen nem indítja módosított recoveryben a telót el így nincs is flash. Viszont ha valaki még 5.0 van megnézhetné hogy úgy megy-e, mert mint írtam én annó a fejlesztői előzetessel csináltam ott ment.
-
slice14
veterán
Jut eszembe, van 10 inbox meghívóm.
-
ElGatto
aktív tag
Tegnap megjött az OTA, de sajnos nem tudtam frissíteni mert BL nyitva, Root és az az aksi % - os cucc is rajta volt a telón.
Első kör Factory Reset telefon menüből -> maradt a fekvő robot piros táblával és nagy Fatal Error felirattal...
Második kör, Recovery - ből minden data + cache törlése -> fekvő robot stb.
Harmadik kör, NRT stock+unroot 5.0 - ra -> nem jön az OTA...
Negyedik kör, berágam és feltettem NRT - vel az 5.0.1 - et...
Így ezután kéne még valamit csinálni vajon FR - re gondolok? -
slice14
veterán
Kipróbáltam pzoley romját. Elégé tetszett, de valamiért nem tudta visszaállítani a home képernyőm állapotát. És valamiért egyik AB sem működöt, pedig eléggé rá vagyok függve. Mindent úgy csináltam, ahogy leírta. Az igaz hogy egy kicsit megszűrtem a felesleges appokat a zip-en belül.
Ellőtte csináltam egy nand backuppot a stock +ex rendszeremről, amit kimentettem gépre hogy ne a telón legyen. Amit utólag nézve hülyeség volt. Mert 3-dik nekifutásra tudtam csak vissza másolni. Csak mtp módba létre kellett volna hozzam a TWRP fájlmappa szerkezetét és visszamásolni a backupot. De én e helyet próbálta a tc adb pluginjával és a twrp mount mtp-jével is. Egyik sem sikerült. Így a leg egyértelműbb megoldást hagytam utoljára. Ami az android alóli mtp-s megoldás. Na de most már tudom hogy tudok visszamásolni nand backupot a twrp-hez.
Egyébként azért raktam vissza a bevált rendszeremet, mert egy hétig kb nem leszek gépközelben.
-
Braca123
csendes tag
válasz
marquuard #32019 üzenetére
Én nemrég vettem és egyből kiszúrtam 1 db ot. Elvileg 5 alap nem csinálnak vele semmit így küldtem és is vissza nem is nagyon reménykedtem benne hogy 1 miatt kicserélik a telót, de tegnap hívott a srác hogy cserét kapok.
Szerintem a tiédet simán gariba meg kell hogy csinálják. -
Nite
őstag
válasz
randras_83 #32024 üzenetére
egyelore igen! nem szikronizaltam most az appokat es a beallitasokat es igy fel is tudom venni a hivast
azert kivancsi lennek mi tud ilyet okozni
-
zolka95
őstag
Arra van megoldás, hogy a youtube háttérben is lejátssza a zenét?
Úgy tudom ez a funkció fizetős.
Nekem egy ingyenes megoldás kéne -
Nite
őstag
válasz
randras_83 #32020 üzenetére
recovery-be nem tudok belepni, piros felkialtojel van a robot hasaban
valami alternativ megoldas a FR-re?
-
marquuard
veterán
válasz
marquuard #32018 üzenetére
Amúgy ez is nagyon érdekes. A bal felső sarokban van egy fehér pixel, ami fekete hátteren elég szembetűnő, a többit meg csak akkor látom, ha nagyon alaposan és sötétben keresgélem őket. XDA-n akiknek eddig stuck pixel problémái voltak, azoknak mind a bal felső sarokban jött elő. Mi van ott, ami miatt több N5 tulajnál is előjött ez a stuck pixel pont ott?
-
mmarta
senior tag
válasz
marquuard #32015 üzenetére
SlimLP-t használok a 0.8-tól. Nincs vele gondom (telefon, sms, zene, böngészés, levelezés, játék). Még hiányoznak a KK megszokott beállításai, de az értesítés lockon, a double tap to sleep a status baron működik, hangerő gomb felébresztés is van. Lockra ikonok is kirakhatóak és a notification light is működik.
-
marquuard
veterán
Sürgősen kellene segítség, tele van a kijelzőm beragadt fehér pixelekkel, most vettem észre. Max fényerőn fekete hátteren látni őket de gyanítom, hogy hamarosan még több lesz. Ha elküldöm szervizbe, ezt orvosolják? Nem halott pixelek, csak be vannak ragadva, fehér színt adnak.
-
marquuard
veterán
Használ valaki Catalysm vagy SlimLP ROM-ot? Ezek mennyire stabilak?
-
noorbertt
őstag
válasz
siofok #32013 üzenetére
fizess ra elo
"By signing up for Google Play Music you also get access to the YouTube Music Key beta. Enjoy millions of music videos ad-free, and keep the music playing in the background or when you’re offline. "
https://play.google.com/about/music/allaccess/#/unlock-youtube -
siofok
őstag
5.0-ra tudttok valami alternatívát youtube videók háttérben való lejátszására?Viral-t használtam eddig,de miánts lezárom a képernyőt,leáll.
Pedig eddig szuper volt...
-
Nite
őstag
válasz
randras_83 #32009 üzenetére
megprobalom, bar nekem mar 5.0 alatt is ezt csinalta, igaz nem a kezdetektol, csak az utobbi 2 hetben...
egyebkent soha nem allitottam meg vissza az appokat es a beallitasokat a backupbol, kiveve most, az 5.0.1 eseteben... lehetseges, hogy a problemat is visszaallitottam?
-
m_dawe
senior tag
Sziasztok !
Valaki privátban tudna segíteni az OptiPop illetve az F2FS telepítésében? Már sokadjára próbáálom, de mindig bootloop.
Előre is köszi. -
marquuard
veterán
Na jövő februárban elvileg jön az 5.1
Ezt az átkozott app újratöltősdit fixálják, nekem több nem is kéne. -
randras_83
addikt
inkább a normális eszközöket lehetne már vásárolni, annak jobban örülnék.
"a hardverre optimalizált friss Android fut, és amik hibátlan Nexus-élményt nyújthatnak, töredék árért."
Ühüm...persze...
@Scooter74: pontosan
(#32001) Nite: ebben az esetben nem, de ha semmi más nem segít, én megpróbálnám image-ből újra az egészet.
-
Az Android One Magyarországra is megérkezik!
Bocs, ha már volt.
-
Scooter74
őstag
válasz
radicspeter1 #32002 üzenetére
Miért akarod az Optipop romot törölni?
-
radicspeter1
őstag
Kérdés srácok!
Ha egyenként flashelem a gyári képeket akkor az visszaállítja az ext4 fájlrendszert is?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest