Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
screenshotra van gyorskapcsolo/gomb?
@petyyyy
most tettem fel lollipopot, mintha smoothabb lenne a smooth 4.4.4 nel is -
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Hogy hasít az official 5.0 a telón, sikerült találni valami hibát, rendellenességet?
-
pzoootya
csendes tag
Ha másnak is van gondja a facebook messenger progival, akkor ezt próbálja ki: http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-18-0-0-19-14-apk/ Ez végre teljesen jó.
-
metal01
őstag
Na, felment. Van azért vele szívás. Majd írok tapasztalatokat...
-
dkovizoli
addikt
válasz
Grande Ale #30869 üzenetére
Nálam 4g van kiírva. Telenor
-
marquuard
veterán
Használ valaki SlimLP-t? Alpha létére mennyire használható?
-
fornettisuti
veterán
4.4.4-rol lollipopra ota live frissites elott erdemes wipe/factory resetet csinalni?
-
dogi01
aktív tag
Xda-rol letoltott 5.0.1 alapú CM van most a nexus-on és az lenne a kérdésem h a quick settings bar-t nem lehet szerkeszteni? (hogy milyen gombok legyenek)?
-
Carvus
senior tag
válasz
beloadjoker #30827 üzenetére
én a már linkelt ~1200-ast rendeltem meg az imént, elkerülendően a sorjlyás óccsóságot.. aztán az lenne a szép ha fordítva lenne!
-
s3nsitivity
addikt
Na felraktam a 7es NX romot.
Így elsőre nagyon tetszős, stabil, gyors, király fícsörök vannak benne.
Majd kicsi használat után írok pontosabb véleményt -
SteveJobs
őstag
A piros hàzzal rendelkező nexus 5 limitàlt széria?
-
metal01
őstag
válasz
s3nsitivity #30856 üzenetére
Euphoria OS
First Stable Build (v1.0) for Hammerhead
The Changelog :
-AppOps: Add per Op allowed and ignored counters
-Notification counters
-Volume wake
-Statusbar clock and date customizations
-Option to disable quick settings on secure lockscreen
-Reduce activation area a bit of quick pulldown
-StatusBar Ticker
-Superuser updates to fix problems with some root apps-Added OTA app (find it in Settings > About)
-Added CustomWallpapers app (only one wallpaper for now but +Dimitris will be working on that)DeskClock:
-Ability to hide alarm clock icon
-Increasing volume option for alarm clocks
-Switch to profile
-User-defined world cities
-Play random song as an alarm
-Flip and shake actionsHammerhead:
-Added kcal and vibrator controls into Settings
-Added S2W and DT2W and controls are in Settings > Display -
slice14
veterán
válasz
Voálá:
#30870 fornettisuti: Akkor nálam rosszabb a helyzet melóhelyen (téglaépület).
Stock 5.0 + franco
-
fornettisuti
veterán
válasz
Nekem ugy, hogy harom palcika aktiv a negybol
-
Grande Ale
őstag
Az N5 hogy jelzi a Lte hálózatot? Lte felirattal? Vodás vagyok, elvileg lesz náluk is, csak kíváncsi vagyok. Van valakinek egy képernyőmentése esetleg?
-
törölt tag
Sziasztok, jelentem pixel hibás a nexus 5-öm jobb alsó sarokba, 4 hete vettem a partnerotól, holnap hívom őket, majd kíváncsi leszek, csere ilyenkor van igaz? Én úgy tudom! Esetleg az ebben érintett személyek írhatnának, hálás lennék !
-
natë
nagyúr
Csengőhangok kiválasztásánál nálatok is berezonál a hangszóró? Érdekes, mert youtube-nál, mp3-nál nem...
-
-
SybenX
őstag
válasz
membrandj #30862 üzenetére
Hát igen az lenne a jó.De szerintem ha az első évben nem lesz semmi baj nincs gyári hiba vagy valami akkor már nem kéne hogy baja legyen,állítólag a nexusok megbízhatók.De egyébként úgy tudom ahol 2 év bolti van ott 1 év telkeskörű és 1 év szoftveres garancia van az meg nemsokat ér.
-
membrandj
nagyúr
válasz
SybenX #30861 üzenetére
Ha gyártói garival adják 100-ért, akkor annyira nem vészes,bár én úgy vagyok vele,hogy inkább 92-ért a boltis.
1 éven belül, ha tönkremegy, akkor ugyan ott vagy, 1 éven túl detto.( ott már nincs gari egyiknél se ) Max akkor lenne nagyon jó a gyári gari, ha 2 év lenne. Akkor simán megérne + 8k-t.Jó lenne, ha lehetne kapni hivatalosan a google-től is itthon..
-
membrandj
nagyúr
válasz
SybenX #30859 üzenetére
Oldalukon sincs feltüntetve,hogy gyártói gari. Ha neked ezt szóban, írásban garantálták, akkor elhiszem.
1 év garit ad az lg és 1-et ad a bolt is,szóval nem nagyon látom értelmét a + 8 ezres kiadásnak.Amúgy én a b-teltől vettem a nexus 4-et,korrekt csapat,bár gariztatnom nem kellett.
-
syl5
őstag
válasz
Scooter74 #30844 üzenetére
Ez elég jónak tűnik.
Nagyon tetszik a stock Lollipop, és gondoltam hogy jó lenne valami felturbózott verzió.Mik ajánlottak még ami stock Lollipop-on alapszik és stabil?
Amúgy nexuson előfordulnak bugos custom romok, vagy a kiad a google hozzá mindent és nem hibáznak nagyot?A wugfresh-el root, és mindenféle nyitás nélkül is tudok gyári romot backup-olni restore-olni?
-
Just486
senior tag
válasz
fornettisuti #30845 üzenetére
A rengeteg külsős SMS alkalmazáson kívül nemrég jött a Google Messenger is, mint SMS alkalmazás. Szép is, jó is.
-
metal01
őstag
-
fornettisuti
veterán
sms-re csak a hangout van (utálom!)?
illetve mennyire normális, hogy lte-re kapcsolodva, dörmögő-doboz hangjuk van akikkel beszélek?
2g-n egy fokkal jobb a hangjuk. -
Scooter74
őstag
NX Rom Nexus 5:
Changelog of Release 7.0
Android 5.0.1 r1 Merged
Fully merged my N5XPA KK Kernel for Nexus 5 into Lollipop Kernel with all features inside (Best battery life with best performance)
Full Multirom support for Nexus 4 and Nexus 5
OTG Support for Nexus 4 and Nexus 5
Double-tap to wake integrated in Settings > Display for Nexus 5
AppOps in Settings > Security
New Interface menu in Settings (All from Display > Settings are on it)
Option to disable Heads up notifications
Option to enable Heads up notifications for all apps
Option to enable Notification Ticker
Option to disable Quick settings on secure Lock screen
Option to add weather in Status bar header
LockClock (cLock) widget with material interface by me
Option to quick pull down from left side
Smart pulldown
LCamera app with 4K recording capabilities for Nexus 5 and Nexus 6 (Thanks to PkmX)
DSP Manager with material interface by me
Status bar header clock and date clickable
Battery percentage beside of battery icon
Don't block Home button if incoming call is a Heads up
Clear all recents button now close all apps again
Fixes in Center clock
Updated translations
-
aizen92
addikt
És a lenovo és a samsung.
Van velük elég rossz tapasztalatom, mind az ügyintézés, mind a szervizeléssel kapcsolatban, a trehány munka néha nem kifejezés, amikor laptop burkolatot tépünk fel csavarhuzoval..... vaaagy Kijelző burkolat behorpadva lcd csere után.....
Totál karcmentes alsó burkolat festékesen 2 gigamély karccal visszajön....
Vagy telefon hátlapot szétkarcolunk és folytathatnám.
Többet nem szerkesztek bele mert csak feltépem a régi sebeket és csak az agyam durran el.
Hál' égnek nem az én eszközeimmel, de bosszankodtam 4-5 alkalommal, mert közeli hozzátartozaim/barátaim eszközét esztétikailag kicsit megnyirbálták.
De lehet, hogy ezektől függetlenül szépen dolgozhatnak és pont kifogtam 2 éven belül 4 alkalmat és rossz tapasztalatot a szervizeléssel kapcs. ( ügyintézés egy külön 10.000 karakterbe alig beleférő story lenne, szóval azt hagyjuk is. )
Ismerősök storyjai pedig hajmeresztőek....
Azokba bele se kezdek. -
syl5
őstag
Partnero-nál gariztatott mostanában valaki?
Még mindig a Telemax-ba küldik?
Illetve mennyi volt nektek az átfutási idő -
membrandj
nagyúr
Üdv! Hol érdemes itthon venni nexus 5-öt? Árukeresős találatokat ismerem. Csak rendes áfás számlás hely játszik.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban nagyon sokat olvasgattam a Nexus 5-ről, és már szinte el is döntöttem, hogy megvásárolom, mikor megláttam az LG G2, és hirtelen elbizonytalanodtam, a jobb kamera (13 mpx, 60fps) nagyobb kapacitású akku olvastán.
Esetleg tudnátok valami olyat mondani, ami a Nexus 5 mellett szólna (azt leszámítva, hogy elérhető már rajta a Lollipop).
Köszi!
-
slice14
veterán
Lesz ebből az 5.0.1-ből valami, vagy csak a wifi-s tabletekre jött ki?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ntomka #30820 üzenetére
Én pénteken ott a helyszínen azt az infót kaptam, hogy 32-es nincs, nem is tudja mikor lesz, 16-ost meg máshonnan tudott volna áthozni, de azt a 2 órát már nem tudtam ott megvárni.
"Nyugatvégben" tudtam egyet beszerezni, 16-ost, 32-est ott is esélytelennek tartották, de a 16-os is az utolsó volt, állítólag rendelni sem tudtak többet. -
Braca123
csendes tag
Barátaim miért nincs sehol 32gb-os fekete nexus5? Sőt még 16gb sincs nagyon.
Eddig felhívtam vagy 10 boltot és senki nem tud semmit mikor fog jönni vagy jönni fog-e egyáltalán?
Mekkora az esély, hogy nem gyártanak tovább és egy új N5 őt akarnak bemutatni februárban?
Vagy csak ennyire betett ez a fekete péntek? -
metal01
őstag
Off: Tudna valaki ajánlani dual-simes telefont? Mai viszonylatban melyik modellt lenne érdemes vásárolni? Az egyik kollégámnak kellene. Mondtam neki, hogy Nexus-t vegyen, de neki fontos a dual-sim.
-
bucsupeti
senior tag
-
marquuard
veterán
Üdv. Nillkin tokok mennyire minőségiek? Ha vállalható, akkor melyiket ajánljátok?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
#49738752 #30804 üzenetére
Na, köszi, ez már közelít ahhoz, amit vártam
Akik visszatették, mert nem tetszett, azok azért tették, mert a megjelenítése/képi világa nem jött be, vagy annyira más lett funkcionálisan is, hogy valami miatt 'jobb' a régi.
Magyarul mennyien tették vissza a megszokás miatt, és mennyien azért, mert esetleg tényleg nem annyira jó még valamiben?És akkor a technikai kérdés: pontosan hogyan is tudnám visszatenni a 4.4-et?OK, már nagyjából megtaláltam összefoglalóban -
fornettisuti
veterán
válasz
szimisi #30806 üzenetére
Kb 3eve munkatarsak rendeltek kinabol gombokert, mikrousb-s toltot, de a lenyeg, hogy amelyik telo ra lett dugva, az ugy megbolondult, amit irtal. Kukazva is lett a tolto.
En a LG GPad, toltofejevel+kabelevel toltok tabletet, samsung, huawei, alcatel mobilokat februar ota + par napja nexus 5-t is mar es toltes kozben is rendesen mukodnek. -
szimisi
tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy amikor töltőn van a telefon, mintha megbolodnulna az érintője, laggol össze-vissza, szinte használhatatlan.
A hétvégén egy Samsung gyári töltővel csinálta ezt, a sajátjával nincs baj. Tudom, használjam azzal, csak érdekel, hogy mással előfordult-e már hasonló. -
mm89
őstag
Így van. Így a legegyszerűbb:
Wug toolkittel bootloader nyitás, aztán root+twrp.
Ezután már twrp-ből azt raksz amit akarsz. Ha csak próbálgatni akarsz akkor érdemes a multiromot kipróbálnod, így egy meglévő, primary rendszer mellé feltehetsz több secondary rendszert is. Én így szoktam az újdonságokat kipróbálni.
A multiromhoz csak a playről letölthető app kell, a többit intézi magának. (ha nem stock kerneled van akkor abból is olyan kell ami támogatja, de ez már alap a népszerűbb kerneleknél)syl5
Így tudom én is.
Cserélhető külön is, csak nem túl egyszerű. Youtube-on láttam howto videót azt hiszem Nexus4 ről. Nem az ebédszünetben, buszon, csukott szemmel végezhető mutatványok közé tartozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest