Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
siofok #20099 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy nem tudom
én a mikrofont +8-ra állítottam,,a fejhallgatót max. +10 ig szoktam állítani...De ez nem jelent semmit... Csak a hasamra ütöttem ...illetve a fülemre (fülesemre) hallgattam...
(majd egyszer, ha nagyon sok időm lesz, meg kedvem,,,"kiméregetem" a melóhelyen,,,ráakasztom a hangpultra )
-
twine
veterán
válasz
siofok #20089 üzenetére
R57et használok franco-ból FKU-el...nagy megelégedéssel...nekem soha nem volt üzemidőben kiemelkedő,,, hozza a stock szintjét, talán lehelettel többet...De a szín profilok és a mikrofon/hangerő erősítés miatt nekem jobb...
Anomáliát/bugot nem tapasztalok....nyugodt szívvel ajánlom..bár nem vagyok egy "kernel huszár", így nincs összehasonlítási alapom...nem tudom a többihez képest mennyivel rosszabb, jobb...bevált-használom-pont -
törölt tag
válasz
agressor12 #20086 üzenetére
Valahogy ez:
Illetve ez:
Sokkal hihetőbb!
-
siofok
őstag
Értem,köszi mindkettőtöknek!
Lehet azért bepróbálkozom vele. :-)
Azt nemtudjátok véletlen,hogy az fku-ban mi a határ,amíg a külső hangszóró hangerő növelhető?meg eggyes,vagy 10-es léptékekben? -
szunyi777
őstag
válasz
BeastMode #20091 üzenetére
Tölthető a mahdi-2.7-hammerhead-20140728 Magyar kiegészitő csomag
Enjoy -
gabro0
őstag
válasz
siofok #20078 üzenetére
Ezzel. Universal Kernel Manager, XDA-ról. Ilyen részletesen egyik kernel tweaker sem tud állítani
(pl. C állapotok ki/be kapcsolása)
Nálam a franco-t váltotta. Mivel a stockhoz képest szinte semmi változást nem hozott, néha ugyanúgy belaggolgatott (más lehet észre sem vette volna, de engem zavart) másik után néztem és eddig a Code Blue a nyerő
Előrelépés mind látszólagos gyorsaság, mind üzemidő terén. -
-
torrente91
tag
válasz
A pletykák szerint a Motorola fogja gyártani 6"- os kijelzővel, ami már nekem kicsit sok... Pedig már elhatároztam, hogy csak nexust fogok venni, miòta ez megvan.
-
siofok
őstag
válasz
BeastMode #20088 üzenetére
na próbáld ki a francot,azt oszd meg légyszi a tapasztalatod.ma a hajón nem tudok foglalkozni a telóval,de én is pont azon agyalok,visszatérek a francohoz.
stock-ot azért nem szeretnék,mert a színprofil váltáshoz ragaszkodom.bár nemtudom a slimkat kernele engedné-e a profilváltást,lehet.
-
BeastMode
őstag
válasz
gabro0 #20050 üzenetére
Lehet, hogy én is visszateszem a 209est, mert valóban az a legstabilabb mind közül. Most a 224_exp-et használom és azt kell mondjam, hogy borzalmas az üzemidő
. De azon is gondolkoztam, hogy megprobálom a stock Mahdi kernelt vagy esetleg adok még egy esélyt a Franconak, mert mostanában a Code Blue-nak csak a beta kernelei a jók, de abból se mind
-
L.L.
senior tag
válasz
Ez egy HTC One M7, photoshopolt változata, szerintem
-
agressor12
senior tag
Egy ujabb Nexus 6 concept
-
gdavid007
tag
Sziasztok! Valakinél volt már olyan, h a Chrome zabálta az akksit? Gsamba képernyő 47%-on van chrome meg 50-en. 2 óra kijelzőidő 50%os fényerőn és 19%on vagyok. Ezalatt csak mobilarenát olvasgattam mobilnettel. Sync., tart. hely off. Valakivel fordult már elő ez?
-
WolfLenny
senior tag
1-2 napja a google service elkezdte zabálni az aksit.
Tapasztalt valaki ilyet?Stock 4.4.4+GB+root.
Kezd gyanús lenni, hogy a GB csinál valami olyat amitől 1-2 napra rá elkezdi. amíg stock+root volt, nem volt ilyen gondom vele...
-
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #20075 üzenetére
Én meg csináltam az sd-re (belső tárhely
) egy "ment" nevű mappát.
Mindent, amit a system-ből törlök, legyen az apk, vagy épp hang, áthelyezem oda a root explorerrel.
Igaz, hátha kell.Pl: a c-romban volt sms.apk gyári. A magdi romban csak hangouts van.
Simán bemásoltam a system-be, még permissiont is elfelejtettem állítgatni, de fut az sms, fc, vagy más probléma nélkül.ezért jó elrakni később hátha jó lesz valamire.
-
m_dawe
senior tag
válasz
atillaahun #20072 üzenetére
Root van, és engedélyt is kapott az ES
Újraindítás után eltűnt a hangfájl. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #20068 üzenetére
Akkor lehet, a másik rommal keverem..
Hozzá lehet szokni...
Akkor marad a törlés, köszi -
zho-lee
addikt
Meg van, köszi, éjjel észrevettem, le sem feküdtem 1 óra előtt..
Lenne egy baromi érdekes kérdésem a mahdi romról: eddig ki tudtam kapcsolni a kamera hangját, most valahogyan eltűnt a hangbeállításokból ez a funkció. (ezt nem a tegnap esti frissítésre értem, hanem az "előzőre") Persze az újban sincs benne..Ennyire rosszul tudnám, vagy keverném a c-rommal
-
gabro0
őstag
-
-
lita66
tag
válasz
GrooveHero #20008 üzenetére
Én is megkaptam abszolút korrekt módon a pressy-t zsírfecske kollégától, mondhatnám minden zsír..
köszönöm, én is!
Csak az appal van baj, vagy a beállításaimmal a telón, mert ha pl. beállítom, hogy zseblámpaként működjön, 2-3szor elindul, utána csak nagy késéssel, majd lefagy, végül kiírja, hogy a camera app busy. Persze ezután a kamera sem műkszik. Ez hasonlít a néhány ezer poszttal ezelőtti kamera gondokra...(camera daemon?)
csak az újraindítás segít, aztán kezdődik minden előről... -
szunyi777
őstag
válasz
TODI1111 #20056 üzenetére
Délután meglesz, most munka van! Így, hogy már megvan a teljes magyar forrásom, nem lesz nagy munka, csak az esetlegesen hozzá adott új sorokkal kell kiegesziteni.
Más fejlesztőnek elküldtem bármilyen magyaritást, legalább válaszolt, ez meg semmi
Bepróbálom azért mégegyszer majd. -
TODI1111
veterán
Innen is tölthető! Vajon szunyi777 tudja már,hogy van egy kis dolga?
szunyi 777 ha ráérsz fordítanád ezt is úgy mint az elözőt? Aztán ha megint elküldenéd Mahdinak a fordítást lehet, hogy a következőbe bekerülne, mert a changelog szerint most is vannak benne fordítási frissítések (sajna a tied még nincs). -
randras_83
addikt
válasz
atillaahun #20040 üzenetére
Vegyél nekem vagy kettőt
@(#20038) hjamal: nexus-al nem fogsz rosszul járni, nem néptelefon, és ár/értékben nagyon jó.
-
mekker
őstag
Sziasztok!
Ugye Nexus 5-nél nincs SD kártya bővíthetőség?
Pl. egy 16Gb-s modellnél mennyi a szabadon felhasználható hely? -
Madoc
veterán
Uj Mahdi rom!! OTA frissítésnél letölthető!
-
gabro0
őstag
4.4.4-en is ugyanez a helyzet
Ráadásul meglehetősen instabil, ha ma 10x nem omlott össze, akkor egyszer sem... Leállt nyomtam egy ok-t, máris jött vissza az újabbért
(#19875) dud998: Tök jó, még a jún. 1-jén kiadott verzió volt fenn, sehol nem ajánlott fel frissítést
Amúgy a Gugli billentyúzet sem frissül magától (auto frissítés pipa), de legalább jelzi a Play Store, hogy van frissítés...
(#19908) csabikaa89: Nálam a Code Blue r209 vált be legjobban. Az újabb r224 Nova launcherben laggol. Már jelezték a fejlesztőnek a problémákat (igényeket
), így regált rá.
(#20049) w333: Sosem értettem ezt a "Nexus 6" dolgot. Miért nem Nexus 5 2014, mint a tabletnél?
-
Lecs@
addikt
-
mukisrác
aktív tag
válasz
Draken #20036 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor kb 1 óra, ha nincs ekkora, akkor másnapra. Érdemes előtte oda telefonálni, hogy vannak lekötve melóval, vagy esetleg időpontot egyeztetni, hogy minél rövidebb idő alatt cseréljék
Bocs, természetesen 20035-re volt a válasz
-
-
hjamal
csendes tag
sziasztok!
még mindig érdemes nexust venni vagy mit javasoltok hasonló árfekvésben? -
Sajtqukac
tag
Sziasztok. LG márkaszervíz a Váci úton kb mennyi idő alatt cseréli a képernyőt? Vagy próbálta már őket valaki?
-
SZN
tag
Üdv! Szerintetek mennyit ér a Qi töltő, amit a telenor ad a N5-höz? (Új, eladás céljából)
-
szunyi777
őstag
Én a Beautiful Widgets Pro használom, teljes megelégedettséggel. 225Ft nem pénz érte.
Más:
A Mahdi-Rom 2.7 magyaritást 3-4 nappal ezelőtt elküldtem a fejlesztőnek, de még választ sem kaptamrolcsibácsi Nekem az akksi idővel voltak gondok, 4.3 alatt, hiába volt energia takarékosan telepitve a Driver..
Azt vettem észre szinte minden hangmotor jobban pörgeti a cpu-t...
Én AOSP alapú romokon a Spirit2-vel tesztelgettem hangmotorokat. Hangmotor nélkül lezárt képernyőnél 200mhz volt a fogyasztás, bármilyen hangmotorral viszont 600mhz-nél lejjebb nem ment (CPU Spy), ellenben a hangzás szuper jó. (Galaxy SIII) , de szerintem igaz ez bármilyen készülékre... -
tankraid
aktív tag
Van olyan töltő ami esetleg nagyobb kakaóval tölti a teló aksiját mint kellene vagyis nem tesz jót az aksinak?
Vagy ami ilyen csatlakozású az bármelyik jó hozzá? -
slice14
veterán
válasz
rolcsibácsi #20015 üzenetére
Dikk, bakelitet is képes lejátszani az N5?
-
w333
félisten
Ez Weather és a HD Widgets szerintem sokkal jobb !
-
bzs73
őstag
kipróbáltam a GO Weather EX-t, hát hasonló a yahoo weather-hez, jól néznek ki, de brutális memória és aksi használat. azon kívül pl a GO Weather EX-nél szinte az össz jó téma fizetős. maradok a jól bevált Weather & Clock Widget Android-nál. jó aksi és memóri használat, ill jó testre szabhatóság, nem utolsó sorban pontos, de nekem külsőre is be jön nagyon.
-
bzs73
őstag
válasz
GrooveHero #20010 üzenetére
az most pontosan melyik? kipróbáljuk.
ez az? -
TOZ
addikt
válasz
GrooveHero #20008 üzenetére
Bizony jó cucc lesz, ha majd kiforrja magát.
Fecskének meg itt is: -
GrooveHero
addikt
válasz
siofok #20009 üzenetére
Én a GO Weather EX-re tettem le a voksom már régóta. Az is nagyon jó, bár néha művel hülyeségeket. Múlt héten ragyogó napsütés volt, igaz kicsit felhős, de elég meleg volt, kb 31°C, erre a telefon azt írta, hogy 23°C és zápor-zivatar..hiába frissítettem.
De amúgy alapból képben van a progi, sok mindent tud, és még a widget is tök jól néz ki. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. zsírfecske kolléga jóvoltából nekem is megjött a Pressy. Szuper kis ketyere, működik is, csak még szokni kell, néha rakoncátlankodik és nem csinálja amit szeretnék. Fekete verzió jött kulcstartóval együtt.
Utólag is köszönöm
-
bzs73
őstag
Weather & Clock Widget Android
nekem ez jött be a legjobban. -
Bilux
veterán
Ajánljatok valami nexushoz méltó weather appot aminek jó a helyzetmeghatározása is, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nintendo Switch
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest