Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Erre egyébként valaki?
-
mrdavid
aktív tag
Enyém 1es, ez pontosan mit is jelent? :-)
-
-
Algotis
addikt
2 és fél órán keresztül nyomtam a Facebook Messengert mobilnetről, közben így fogyasztott.
(kicsit beteges, de utaztam és közben chateltem jó pár emberrel)
Ez alatt néztem a proci hőmérsékletet, 55 fok körül volt, néha kicsit több is, de 60-nál nem volt több.
Ez melegíthette ennyire? Érezhetően langyos/enyhén meleg volt a kezemben... -
Algotis
addikt
A NEXUS felirat kieséséhez csak annyit, hogy most beszéltem egyik haverommal és neki kiesett az S betűje
Kíváncsi vagyok, meddig fogja az enyém bírni, ha tokban van..
Amúgy ezek a betűk nagyon potyognak, a Tesco-nak múltkor leesett a K betűje, és egy szegény néni fejére zuhant
-
atillaahun
veterán
válasz
makimakom #14066 üzenetére
Mahdi-ban alapból van 1-2 CM-es app, de ha megmondod miket kifogásolsz, akkor mondom hogy egyről beszélünk-e. Custom Rom-ok többsége egyébként formázza a /system-et install előtt. Legfeljebb még a /data-ban maradhattak cuccok, ha azt nem törölted - de ott is csak olyanok amiket te telepítettél korábban.
-
valaki segítsen. nagy nehezen sikerűlt vissza tennem gyárira a rendszert, mert össze volt keveredve a 2 ROM, most megint feltettem a mahdi romot hozzá a stock gappsot. na és most megint itt vannak benne ugyan úgy ilyen cyanogen modos rendszer dolgok is, na most ez mitől?
lehet, hogy a gappsok tették bele? de pontosan nem is tudom, hogy mi az.
-
csaby9
tag
válasz
mrdavid #14064 üzenetére
Szerintem minden n5 egyformán melegszik, az enyém is rendesen meleg ha játszom vele. Talán a többség nem játékra használja, normál használat mellett pedig nem melegszik. Normál használat alatt értsd telefonálás net. Szerintem ez nem garanciás gond, de egyéne válogatja ki mit gondol, ha te úgy érzed nem normális akkor próbáld meg mit mond a szerviz.Állítólag van védelem a telefonban túlmelegedéskor vissza veszi a processzor teljesítményét, ha pedig nem volt érezhető teljesítmény csökkenés akkor ha van védelem, az szerint még nem volt elég meleg.
-
csaby9
tag
válasz
Just486 #14062 üzenetére
Ha megnézed ez egy 2009-es cikk. Valamilyen szinten egyetértek veled, viszont gyártók is csak a saját töltőt ajánlják, biztonsági okokból. Ennek ellenére én is azt mondom bármivel lehet tölteni. A töltést már szabályozza a telefon de azért nem árt vigyázni mert pl motor akkut sem lehet tölteni sima autó akku töltővel ugyanis túl melegszik, és akár fel is robbanhat, igaz az más technológia.
-
Just486
senior tag
válasz
csaby9 #14061 üzenetére
Azért ebben a cikkben a kijelentést, hogy LiPo akkut csak a saját töltőjével szabad tölteni erősen megkérdőjelezném. A töltéshez használt feszültség már évek óta 5 V, a felvett töltőáramot (és ezzel együtt azt a speciális töltésáram-karakterisztikát, amit az adott akkumulátor igényel) pedig tudtommal a telefonok határozzák meg, és csak a felvehető maximum érték függ a töltőtől. Egyszóval az én tudomásom szerint mindegy, hogy milyen töltővel töltik a Lithium Polymereket.
-
csaby9
tag
válasz
mrdavid #14057 üzenetére
Nem normális, de mégis ez van. Képzeld el van egy négy magos 2300mhz- es proci amit nem hűt semmi, ez ha pörög rendesen, márpedig pörög akkor az melegszik is. Amugy 50-60 fok egy processzornak nem olyan vészesen sok, viszont kézzel már fórónak érzed. Számítógépben ha felraksz egy cpu vidget-et ott is láthatod mennyire melegszik mondjuk játéknál, pedig ott még venti is hűti.
-
Parallaxis
addikt
válasz
dozsabalint #14056 üzenetére
Nem hivatalosan már megerősítették az Android Silver programot.
Valójában egyébként is ez azt fogja jelenteni, hogy bár nem Nexusnak fogják hívni, de több referencia készülék lesz, több gyártótól. Szemben az eddigi GPE modellekkel, itt a hardvert több gyártó készíti majd, de a Google adja meg a hardveres követelményeket és a szoftveres fejlesztést saját kézben tartja majd (vagyis nem a gyártó illeszti a hardverhez a rendszert, mint a GPE készülékeknél, hanem a Google).
Úgy gondolom ez a megoldás a Windows Phone gyártók felé kötelezően megadott hardverspecifikáció és az iOS egy kézben tartott fejlesztéséből összegyúrt megoldás lesz.A lényeg az, hogy nem Nexusnak fogják hívni és nem egy kiemelt gyártó fogja készíteni, de attól még ugyanazt fogjuk kapni, csak nagyobb választékban.
-
mrdavid
aktív tag
Segítsetek vmiben kérlek,
Tegnap egy videó nézés közben ami kb 25perces volt, az aksi hőmérséklet 52fok volt, cpu 71fok, az aku tulmelegedett, vmint játszottam kb 30 perc walking dead, ugyanez volt, a telefon felső része kamera résznél eléggé forró volt, szerintem ez nem normális, esetleg valaki egy hasonló műveletet a kedvemért elvegezne, h ez gyakori v sem... Köszönöm
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Parallaxis #14055 üzenetére
Ez azért elég erősen csak pletyka
. Ráadásul még a pletyka szerint is a következő Nexus lenne az utolsó. De még semmi sem biztos.
-
zolka95
őstag
lehet már valamit tudni a következő nexusról? legalább valami pletykát
nexusus6.com oldalon 2014 augusztusára írják a megjelenését
nem tudom mennyire lehet hiteles -
Jadro
veterán
válasz
zolka95 #14045 üzenetére
Ha használod, fogyaszt. erre nincs orvosság. Nekem most egész jó a hétvége. 2 nap és 4 óra után még 28%-on van. Igaz éjszakára offline és ebben csupán két óra képernyőidő van. Szépen tartja magát amikor deep sleepben van és akkor is ha wifin lóg. Meg vagyok elégedve a fogyasztással.
-
nbarnabas
tag
válasz
zolka95 #14045 üzenetére
2-3 ezer kommentenként pár index fórumon nevelkedett troll megjelenik. Elhintenek egy kis morzsát, aztán hátradőlve röhögnek, hogy marakodnak rajta a többiek. Azután persze aki éppen csak nemrég olvassa a topikot, és visszaolvas mondjuk egy hónapot, hogy eldöntse vegyen-e ilyet vagy sem, jól összezavarodik.
Indexen megszoktam, nehéz együttélni vele, de ez van. Itt még szoknom kell. -
zolka95
őstag
őszintén, viccen kívül van valami baj az akku idővel?
-
bigrock
addikt
válasz
slayerenkala #14038 üzenetére
Ha sz@r kedvem van, csak ránézek a Nexus5-öm üzemidejére és máris elfog a röhögés...
-
Picco
addikt
válasz
slayerenkala #14038 üzenetére
dekar;viszlat
-
-
obZen
tag
válasz
slayerenkala #14034 üzenetére
Ez most ugye nem komoly?!
-
slayerenkala
tag
Valakinek jobb lett az üzemidő a 4.4.3-tól?
-
slice14
veterán
Haver vett egy N5-öt (Utánozás, majom szo*ás.).
Nem tudtam sehogy se felismertetni a telefont, kezdem utálni a windows. Valami nagy gáz van azon a rendszeren, mert a GNexet se akarta felismerni MTP-n.
Érdekes hogy nekem nincs ilyen gondom...
-
nbarnabas
tag
válasz
zolka95 #14026 üzenetére
Pár éve még a 2000-s fólia is snobságnak tűnt, most meg már van 5000-s is
Na de 3000ért már kapsz üveget. Sokkal jobb a tapintása mint a fóliának. És itt most ne csak a kényelemre gondolj, hanem mivel kisebb a súrlódás, könnyebb kezelni a készüléket. És nem kell annyira félteni sem.
-
zolka95
őstag
expansyson találtam 5000Ft-ért képernyővédő fóliát
de van 1500Ft-ért is
a kettő között mi olyan nagy különbség van, ami miatt ennyire drágább az egyik? -
nbarnabas
tag
válasz
leslien #14020 üzenetére
Csak legyen mustármag, és Hiszünk Deziré Dübnében!
(#14021) i90venom
Pont Zsírfecske írt egy elég jó tippet, hogy mit kell nézni a csomagoláson (Írd be a keresőbe az eredeti szót)
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
A héten én is csatlakoztam a NEXUS 5 tulajdonosokhoz egy fekete 16 GB példánnyal.Egyből neki is estem keresni valami tokot, elsősorban ebay-en, és nézegettem a Google official bumperjét is, csak ugye abból elég sok a hamisítvány. Van valakinek tapasztalata a beszerzésben, hogy tudok beszerezni tuti eredetit, valamint kb mennyiért? (visszaolvasva láttam, hogy sokan, így pl zsírfecskének már volt, de a beszerzésről nem nagyon volt szó)
Üdv
István -
leslien
nagyúr
előtte érdemes root olni mert különben kicsi nehéz lesz feltenni bármilyen custom rom ot
tehát irány a 1hszmás;
ezen a faszon röhögök már fél órája star wars kicsit másképp -
Most akarom feltenni N5-re a cataclysm ROM-ot és az lenne a kérdésem, hogy ha vissza akarok térni a mostani gyári stcok rom-ra, akkor hogyan tudok majd? És mit kell még csinálom a ROM telepítése előtt? Rootoljam elötte?
-
nbarnabas
tag
válasz
zolka95 #14012 üzenetére
Amelyik Tudja a QI (ejtsd csí) töltést, azokat lehet. De vigyázz, mert valamelyik csak fel van készítve, de külön hátlapot kell hozzá venni, hogy működjön.
Szerk.: a mobilarénás teszt 4. oldalán, a második bekezdésben írják is: "Extraként a Nexus 4 és az új Nexus 7 készülékekhez hasonlóan tesztalanyunk is kompatibilis a Qi szabvánnyal, azaz egy megfelelő eszköz segítségével vezeték nélkül tölthető."
-
dnelb
veterán
válasz
zsirfecske #14009 üzenetére
Ez az állandó rátöltögetés, meg alapból ezek a qi töltők mennyire károsak az akkura ?
nem értek hozzá, csak kérdezem
-
zolka95
őstag
válasz
zsirfecske #14009 üzenetére
az ilyen töltők milyen telefonokhoz jók? bármelyikhez vagy a telefonnál fel van tüntetve, hogy kompatibilis-e az ilyen töltőkkel?
olvastam a mobilarénás tesztjét a nexus 5-nek meg a fórumot is olvasom, de ilyenre nem emlékszem, hogy azt írták volna lehet így is tölteni -
nbarnabas
tag
válasz
f(x)=exp(x) #14007 üzenetére
-
-
bakesz23
tag
válasz
f(x)=exp(x) #14007 üzenetére
Amugy annyira nem veszes mert elkezdett kikopni belole a ragaszto es eszre se lehet venni hogy kiesett
-
bakesz23
tag
válasz
f(x)=exp(x) #14005 üzenetére
Semmi kulonoset neha megfogom izzadt kezzel es lehet h emiatt feloldott a ragaszto
Krisztan: ja lekaparok mindent hatha nyerek valamit -
bakesz23
tag
Lejött az "x" is darabokban, csodás
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest